Marycha35 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 jezzbel popieram Cię! i klikam a ze mną ekipa z pracy w tę akcję dokarmiamy psy z szerlokiem:) super pomysł, psiaki karmę zyskują, pozdrawia:) Quote
Borówka16 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='jezzbel']Może jakąś karmę Pani podrzucić trzeba?[/QUOTE] Agatko , jakoś tak głupio mi spytać tej Pani :oops: Chyba ,że zorganizujemy jakieś spotkamie z Panią i Fixem? ;) Quote
Marycha35 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM BAAAAAARDZO ZA!!!!!!!!Działaj Boróweczko, odwiedzimy Fixika! Podpytamy Panią przy okazji, nie, weźmiemy paczuchy z karmą, że to niby w ramach prezentu świątecznego, co Wy na to??? Quote
Marycha35 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Boróweczko klikaj w szerloka.pl!!!! U mnie już cała praca klika, na studiach też dałam cynk:) Quote
Borówka16 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Marycha35']TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM BAAAAAARDZO ZA!!!!!!!!Działaj Boróweczko, odwiedzimy Fixika! Podpytamy Panią przy okazji, nie, weźmiemy paczuchy z karmą, że to niby w ramach prezentu świątecznego, co Wy na to???[/QUOTE] Ok, to umówimy się jakoś na zobaczenie Fixa w przyszły weekend , co Wy na to? :) [quote name='Marycha35']Boróweczko klikaj w szerloka.pl!!!! U mnie już cała praca klika, na studiach też dałam cynk:)[/QUOTE] Klikam , klikam :) Quote
Marycha35 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Boróweczko trzeba do Pani zadzwonić:) odwiedzić naszego kumpla Szybkonogiego Fixika:) Quote
Marycha35 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 I sama zadzwoniłam;). Jest tak, Pani przeurocza, psiak kwitnie, spokojny, śpi w łóżeczku, zajada za czterech, wygląda podobno DOBRZE!!! Wszystko jest jak być powinno, czyli sielanka. A z tego co zrozumiałam to on nadal Fuksik, tyle, że prawdopodobnie duuuużo cięższy, hi. Quote
Marycha35 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fuksik najszczęśliwszy, jest u przemiłej Pani, byłyśmy z Boróweczką w odwiedzinach i zaniosłyśmy karmę, dary od Agaty i Łukasz:) Boróweczka foty cyknęła, może wklei wkrótce, a Fuksik przytył, ale nie jest tłuściochem:) Quote
Borówka16 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Potwierdzam to co napisała Marycha :) Dowody na to, że Fuksik jest najszczęśliwszym psem pod Słońcem : Tu widać jaki serdelek :) Quote
Marycha35 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Borciasek zabiję za zdjęcie z moimi uwalonymi butami!!!!!!!!! ;) Quote
Borówka16 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Marycha35 napisał(a):Borciasek zabiję za zdjęcie z moimi uwalonymi butami!!!!!!!!! ;) Nie jesteś sama z uwalonymi butami-moje też są na focie ;) :evil_lol: Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Marycha35 napisał(a):tylko Fuksik czyściutki;) ale sie spoznilam ale super...ma domek i psiak sliczny... Quote
Marycha35 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 witamy:), psiak najszczęśliwszy, Panią ma cudowną, sumitowała się, że czasami mu już odmawia kabanoska, a on tak lubi....;)tu mamy happy koniec psiej tragedii:) :) :) Quote
Borówka16 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Maryśka, to kiedy z żarełkiem(od jezzbel :loveu:) jedziemy w gości do Fuksika? ;) Quote
coronaaj Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Borówka16 napisał(a):Maryśka, to kiedy z żarełkiem(od jezzbel :loveu:) jedziemy w gości do Fuksika? ;) Nie zapomnijcie porobic zdjec mase....buzka... wplacilam za 4 pakiety dzisiaj ten 4 nie wiem dla kogo... Quote
Sabina02 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Sorry za offa... To kalekie jamnikowate maleństwo pilnie potrzebuje DT/DS: http://www.dogomania.pl/threads/2015...-I-DIAGNOSTYKA Prosimy o pomoc!!! Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Sabina02']Sorry za offa... To kalekie jamnikowate maleństwo pilnie potrzebuje DT/DS: http://www.dogomania.pl/threads/2015...-I-DIAGNOSTYKA Prosimy o pomoc!!! Przepiekny pychol...biedaczek trzeba zajrzec.... Quote
Marycha35 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Dla ewentualnych zaglądających jeszcze na ten wątek:) Dzwoniłam do Pani: Fuksik przytył, grymasi z jedzeniem teraz, jest rozpuszczany i ugryzł dwa razy swoją Panią w rękę!!!! Ale było to w sytuacji, gdy został zaskoczony gwałtownym ruchem Pani, wykonanym wcale nie w jego stronę, ale on to tak zrozumiał. Niestety przeszłość go doświadczyła, gdzieś tam w głowince zostało... Ogólnie Pani kocha tego smoka i jest ok:) Quote
Recommended Posts