Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jezzbel']Może jakąś karmę Pani podrzucić trzeba?[/QUOTE]
Agatko , jakoś tak głupio mi spytać tej Pani :oops:
Chyba ,że zorganizujemy jakieś spotkamie z Panią i Fixem? ;)

Posted

TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM BAAAAAARDZO ZA!!!!!!!!Działaj Boróweczko, odwiedzimy Fixika! Podpytamy Panią przy okazji, nie, weźmiemy paczuchy z karmą, że to niby w ramach prezentu świątecznego, co Wy na to???

Posted

[quote name='Marycha35']TAK TAK TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEM BAAAAAARDZO ZA!!!!!!!!Działaj Boróweczko, odwiedzimy Fixika! Podpytamy Panią przy okazji, nie, weźmiemy paczuchy z karmą, że to niby w ramach prezentu świątecznego, co Wy na to???[/QUOTE]
Ok, to umówimy się jakoś na zobaczenie Fixa w przyszły weekend , co Wy na to? :)

[quote name='Marycha35']Boróweczko klikaj w szerloka.pl!!!! U mnie już cała praca klika, na studiach też dałam cynk:)[/QUOTE]
Klikam , klikam :)

• 2 weeks later...
Posted

I sama zadzwoniłam;). Jest tak, Pani przeurocza, psiak kwitnie, spokojny, śpi w łóżeczku, zajada za czterech, wygląda podobno DOBRZE!!! Wszystko jest jak być powinno, czyli sielanka. A z tego co zrozumiałam to on nadal Fuksik, tyle, że prawdopodobnie duuuużo cięższy, hi.

• 2 weeks later...
Posted

Fuksik najszczęśliwszy, jest u przemiłej Pani, byłyśmy z Boróweczką w odwiedzinach i zaniosłyśmy karmę, dary od Agaty i Łukasz:) Boróweczka foty cyknęła, może wklei wkrótce, a Fuksik przytył, ale nie jest tłuściochem:)

• 3 weeks later...
Posted

Borówka16 napisał(a):
Maryśka, to kiedy z żarełkiem(od jezzbel :loveu:) jedziemy w gości do Fuksika? ;)

Nie zapomnijcie porobic zdjec mase....buzka...

wplacilam za 4 pakiety dzisiaj ten 4 nie wiem dla kogo...

• 1 year later...
Posted

Dla ewentualnych zaglądających jeszcze na ten wątek:) Dzwoniłam do Pani: Fuksik przytył, grymasi z jedzeniem teraz, jest rozpuszczany i ugryzł dwa razy swoją Panią w rękę!!!! Ale było to w sytuacji, gdy został zaskoczony gwałtownym ruchem Pani, wykonanym wcale nie w jego stronę, ale on to tak zrozumiał. Niestety przeszłość go doświadczyła, gdzieś tam w głowince zostało... Ogólnie Pani kocha tego smoka i jest ok:)