Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po kąpieli piękna i już bardzo okrąglutka po miesiącu przebywania u nas :evil_lol:

Pyszczek na bródce ma biały, jakby dopiero skończyła pić mleczko.

Jedno uszko stojące, drugie oklapnięte.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz z resztą gromadki. Trudno ją uchwycić, jest ruchliwa jak żywe srebro :cool3:

Tu męczy Tuptusia. Jak zwykle Warszawiak pomaga mi pozbyć się kolejnej tymczasowiczki z domu :razz:

Dołączyła się Frytka. Obie dziewczyny na jednego chłopaczka.

Kiedy wykończyła Tuptusia, próbowała zamęczyć Goliata

Posted

Musze znowu porobić zdjęcia łobuzicy, może one przyciągną parę osób na jej wątek.
A ona coraz grzeczniejsza, coraz wolniej niszczy rzeczy, dając nam szansę uratowania ich. Czasami :diabloti:

Posted

Nuka to młoda dziewięciomiesięczna suczka.
Jest nieduża, wielkości jamnika. Ma beżowe, podpalane, dłuższe, jedwabiste futerko.Jest zdrowa i wesoła.
Nuka została podrzucona pod szkołę, gdzie dokarmiały ją dzieci, w związku z czym uwielbia je. Kiedy widzi dzieci, aż piszczy do nich.
Przebywa w domu, gdzie umie zachować czystość. Nie ucieka, reaguje na polecenia.
Przebywa z innymi psami, do których nie przejawia agresji, bardzo lubi się z nimi bawić, nie narzucając się im.
Nie przepada za kotami, przegania je.
Jedyną wadą Nuki są ostre ząbki, nad którymi nie umie jeszcze zapanować i potrafi zniszczyć porozrzucane rzeczy człowieka. Ale zdarza się to coraz rzadziej.
Suczka jest wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona. Jest już przygotowana do adopcji do nowego, kochającego domu.
Przebywa obecnie w domu tymczasowym w Janowie Lubelskim.
Warunkiem adopcji jest wizyta w domu chcącym ją przygarnąć i podpisanie umowy adopcyjnej. Piesek nie będzie wydany na łańcuch.
Tel kontaktowy : 503 159 907

Posted

Isadora7 napisał(a):
aaa to tutaj jest "śpiąca ze zwisem" :):):)

Tak i cały dom nie posiada się z radości, bo Nuka staje się bardzo milutkim psiaczkiem. Już nic nie niszczy :loveu:
Podchodzi ciągle do głaskania, chce na ręce, to nie ten pies co tydzień temu.
A już załamałam się, nie wierzyłam, że uda mi się ją wychować.

Posted

bianka0,skopiuj i wklej prosze te linki na 1 strone bym nie musiała szukac co jest zrobione jak bede dorabiac a i moze inni przyłaczą sie do pomocy w ogłaszaniu.
tekst równiez mozna by umieścic na 1 stronie .

Posted

anita_happy napisał(a):

biankaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mozesz jej oddac!

nie róbcie ogłoszen - strajkkkkk
NUKA jestem z Toba..ogłoszeń nie robie!!!
ona i maluszek to para na 102

i będą śliczne dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: