Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktos z moich znajomych poprosil mnie o pomoc, ale coz ja moge zrobic w Warszawie:-( moge prosic dziewczyny dzialajace na tym terenie o pomoc sama zas szukac w ogloszeniach moze jednak komus zaginal.
Pod szkołą w Wydminach (ok. 20 km od Giżycka) błaka sie pies wygląda jak siedem nieszczęść, żebrze kanapki od dzieci i wychodzi na ulicę. A smutek na jego pysku jest straszny. Oczywiście jest wspaniała młodzież, która rzuca w niego kamieniami. Pies jest wielkości owczarka niemickiego, czarny.

Posted

Wysłałam PW do AgaiTheta, MARCHEWA, emdziolek, Kasiak27 (z mapy pomocy osoba najbliższa lokalizacyjnie), Jagoda1, kamilawa, Charly, madcat1981 (może te osoby znają innych dogomaniaków jak najbliżej tego miejsca). Skrzynka PW basia0607 nie przepuszcza wiadomości. Ostatnio pisałam do niej w innej sprawie maila ale odpowiedzi nie było więc teraz, a propos tego psa, nie próbowałam.

Posted

Nie zajadę nigdzie niestety, bo nie mamy czym. Nie wiem gdzie to jest, ale to mniejszy problem- już wiem, 200km od Elbląga.... Inne pytanie, co dalej.....Sprawdzę pod co tam miejscowowść podlega(w sensie schroniska...).
Czy ta osoba, która do Ciebie dzwoniła Kora, powiadomiła odpowiednią gminę? Nie żebym wierzyła, ze oni się tym odpowiednio zajmą.

Posted

Do tych dziewczyn już napisałam. Dziękuję Wam za odzew. :-) Jagoda1 szukała tam kogoś, bo też ma kawał drogi i nazwała to miejsce białą plamą dogo. ;-)

Posted

[quote name='majqa']Do tych dziewczyn już napisałam. Dziękuję Wam za odzew. :-) Jagoda1 szukała tam kogoś, bo też ma kawał drogi i nazwała to miejsce białą plamą dogo. ;-)

Niestety, mam podobny problem z tymi okolicami. Mnie z kolei chodzi o rozwieszenie plakatów nad Jez. Śniardwy, a jestem z Warszawy. Jeśli jednak ktoś znalazłby się stamtąd. Gdy ja kogoś znajdę, też dam znać...
A oto mój wątek: http://www.dogomania.pl/threads/194078-Zaginął-Kajtek!!!-Dogomaniacy-z-Mazur-błagamy-pomóżcie-w-rozplakatowaniu-ogłoszeń!!!

Przepraszam za offa i Pozdrawiam!

Posted

Mam działkę pod Giżyckiem i muszę stwierdzić, że jeśli chodzi o psy to pomocy się nie dostanie. Co wakacje jest problem. A psów tam jest masakrycznie dużo. Giżycko ma podpisaną umowę ze schroniskiem w Bystrym, ale obawiam się, że nie jest tam najlepiej. W tym roku zaczął ogłaszać się OTOZ, ktoś próbował się skontaktować z nimi ?