paoiii Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Bardzo się ciesze, że u Was wszystko ok! :) Już na pierwszym waszym spotkaniu było widać, że swój poznał swego! Widać Disel musiał się tyle wyczekać własnie na Ciebie :) Dziękuje Ci za dom dla niego, to kolejny z psów bardzo mi bliskich. Szczególnie że to jeden z psów ktory pod moją opieką wrócił z adopcji...strasznie to przezywałam dlatego tym bardziej cieszę sie, że już szczęśliwy u siebie :loveu:! Quote
TenPiotr Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 powiem tyle, to nie jest ostatni pies , ktorego mam zamiar zabrac z schroniska. Moze za pare lat zdecyduje sie na nastepnego, na razie mi na to warunki nie pozwalaja, ale jak sie przeprowadze, to na sto procent pojawi sie drugi :D Quote
Noelle Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 TenPiotr napisał(a):powiem tyle, to nie jest ostatni pies , ktorego mam zamiar zabrac z schroniska. Moze za pare lat zdecyduje sie na nastepnego, na razie mi na to warunki nie pozwalaja, ale jak sie przeprowadze, to na sto procent pojawi sie drugi :D dobre podejście, każdy psiak z naszego schronu powinien wylądować w takim fajnym domku jak Disel :D Quote
Noelle Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 TenPiotr napisał(a):chyba wlasnie sprobuje, ten kliker kosztuje pare zlotych na allegro, ale wczesniej postanowilem, ze bez tego dam rade ;d. Nie wyszlo, teraz trzeba bedzie kupic kliker :D naprawdę polecam, w warunkach domowych to super sprawa :D Quote
Recommended Posts