Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny!!!!
Misiu bedzie teraz miał na imię "KALOSZEK":evil_lol::cool3:

On jak idzie za dziewczynami, wygląda tak zawadiacko i jest tak szczęśliwy, jakby mówił " ide, moje kaloszki, kaloszki, kaloszki" :evil_lol::loveu:

Chłopca postaramy się wziąć na akcje do Renomy. Basiu, pozwoliłam sobie podać Twój nr tel ws jego adopcji;)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Doskonale! Ale Miś ma na imię Miś!!! Niech go ktoś wypatrzy! Ja nie mogę z wami iść, bo muszę wyjechać - na weekend cały.

to nie ten wekkend tylko następny. 22.01. jutro bede rozmawiała z kierowniczką, żeby mi dała Misia vel Kaloszka i takiego Michała, który mieszka przy szczeniakarni. W razie czwgo już ściągnełam PAtrycje do KAloszka/Misia, ale Ty Basiu bardzo byś sie nam tam przydała.

Posted

Nie wiem czy ktoś zna pikniki tozowe?
Impreza w renomie ma na celu promocje działań tozu we wrocławiu, bedą też szkolenia behawiorystyczne, strzyżenie psiaków, wykład dot opieki nad zwierzętami egzotycznymi, porady lekarza wet, ma być Tara, itd. Coś w rodzaju targów zoobotanicznych tylko w renomie:)
Oczywiście mają być też psy i koty do adopcji- dzieki takim akcjom znaleźliśmy wiele domów dla zwierząt, nawet Margolci/Cooki z DBC, suni która urodziła sie bez odbytu. Także warto wziąć Kaloszka, bo może ktoś się w nim zakocha. Nie długo bedą plakaty na mieście, także bedzie troszke ludzi.
Bros oczywiście wpadaj:) Już mamy każdego docelowo do jakiegoś stoiska/zadania dopasowanego, ale im nas wiecej tym lepiej:) Takze bede jeszcze dawać znać:)