paoiii Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hejdu przez wolontariuszy często nazywana Hajdi to urocza 4 letnia suczka w typie owczarka. Jest średniej wielkości pieskiem ze śmiesznie klapniętym lewym uchem. Gdy podchodzi się do jej boksu Hajdi już czeka przy drzwiczkach na upragniony spacer. Na spacerach jest bardzo grzeczna nie zaczepia innych psów jeśli one jej nie zaczepiają. Hajdi uwielbia bawić się patykami, biega za nimi jak szalona a jak już złapie to obgryza ze "skórki". Nie wiedzieć dlaczego tak cudna psina czeka na „swojego człowieka” już prawie 2 miesiące… Może to właśnie Ty zaadoptujesz tą cudowną psinę? Quote
plaplina Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 paoiii jeszczerazdzięki za wątek :) Quote
paoiii Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='plaplina']paoiii jeszczerazdzięki za wątek :) ooo kogo ja tu widzę :) Quote
plaplina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 znalazłam na komputerze jedno stare zdjęcie Hajdi robione komórka wiec troche niewyraźne Quote
agamika Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 a ktoś dzisiaj wyszedł za bramę schroniska :) !!! Quote
wilczyca Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 mam nadzieję że nowa rodzinka hejduni pochwali się zdjęciami i napisze jak sie dziewczynka sprawuje w domku :) Quote
paoiii Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='wilczyca']mam nadzieję że nowa rodzinka hejduni pochwali się zdjęciami i napisze jak sie dziewczynka sprawuje w domku :) apropo - mamy wieśći :) "10 października 2010r wzięłam od Państwa najukochańszego psa na świecie, czyli Hajdi (Hejdu). Szturmem zdobyła serca całej rodziny i sąsiadów,nawet początkowych przeciwników nowego psa. Cóż, nie ma tak zatwardziałego serca, którego jej urok osobisty nie byłby w stanie skruszyć;) Jedyny drobny minusik, to archeologiczne zacięcie naszej psiuni, ale czyż kwiatków nie można sadzić w doniczkach?;) pozdrawiamy serdecznie Joanna" i kilka zdjęc :) Quote
Gabi79 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jaka śliczna sunia. Gratuluję wspaniałego domku! Quote
paoiii Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Gabi79 napisał(a):Jaka śliczna sunia. Gratuluję wspaniałego domku! Dziękujemy! :) Najbardziej cieszą mnie zdjęcia z udanych adopcji! Quote
Recommended Posts