fizia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Pusia podobno stała się królową dzielnicy :) Wszyscy się Nią zachwycają - wcale się nie dziwię :) I uwielbia spacery nad Wisłę Quote
isiasty Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jutro jedziemy na działkę. Chyba tylko grzyby w lesie będą mniejsze od Pusi :) Quote
fizia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 hehe :) Pewnie Jej się spodoba - juz chyba ostatnie chwile na takie w miarę ciepłe, jesienne wypady Straszą zimą... Quote
Korenia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Śliczne fotki :loveu: Uważajcie na szelki - ten typ tak ma, że psy o płaskiej klatce piersiowej bardzo łatwo z nich wychodzą. Moja się zaparła, ja pociągnęłam i mogłam sobie pomachać na pożegnanie ;) Quote
fizia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jeśli chodzi o szelki, to ja bardzo polecam taki typ - guardowe dwuobręczowe :) Moje sunie, chociaż nie są niestety mistrzyniami chodzenia przy nodze i często ciągną na smyczy...to jeszcze nigdy z Nich się nie wydostały. http://www.dogomania.pl/threads/37679-Pragnę-przygarnąć-Sunię-ze-schroniska-koło-Częstochowy-PESTKA-i-ŚRUBKA-już-w-domu!!/page61 np. tu w poście 602 mają takie szelki dwie modelki - Mrówka i Tosia - nie moje osobiste, ale tez z rodziny :) Tosia z tego samego schroniska, co Pusia, a Mrówka znaleziona pod Carrefourem Pozostałe 3 bohaterki wątku Pestka, Śrubka i Toffi - też z tego schroniska :) tylko zdjęcia w szelkach się nie mogę doszukać Quote
Korenia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 My też w guardach śmigamy :) Odpukać, ale nigdy mi Amy z nich nie wyszła :) Quote
fizia Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A tu Pusia i Pepper, który się Niej zakochał :) Quote
isiasty Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Adorator będzie najszczęśliwszym psem świata, bo teściowa wyjeżdża na 2 tygodnie i Pusia będzie mieszkać z nami. Jako że Pusi apetyt dopisuje, to mamy nadzieję, że nauczy Peppera, że jedzenie służy do tego, by je jeść. Pepper z racji niewydolności trzustki jest strasznym niejadkiem i godzinami medytuje nim zdecyduje się cokolwiek wziąć do pyska. :) Quote
fizia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Oo no to może Pusia również obdarzy Peppera uczuciem :) Quote
fizia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 a tu Pusia razem z innymi szczęśliwcami, którzy opuścili w ostatnim czasie schronisko http://www.dogomania.pl/threads/68576-Zbiorowy-wątek-psów-za-Schroniska-Dla-Zwierząt-w-Jamrozowiźnie-(25km-od-Częstochowy)!/page224 Quote
fizia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A ja dostałam takiego, fajnego maila :) Ależ tej Pusi się udało!! [FONT=MS Shell Dlg 2]Witam po dłuższej przerwie,[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tak jak zapowiadałam Pusia na 2 tygodnie zamieszkała u nas, bo[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]teściowa wyjechała. Obawialiśmy się, że Pusia będzie się bała, ale z[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]marszu zawładnęła i domem i Pepperem, który pozwala jej na wszystko.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Karliczka skacze po nim, wkłada mu główkę do pyska, zajęła jego[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]legowisko i miskę i wcale się nie stresuje. Zadziwiające, że takie[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]maleństwo potrafiło aż tak zdominować naszego cielaczka. Czasem jak[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Pusi nie chce się chodzić, to łapie się pepperowego ogona i pozwala[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]się wozić po całym mieszkaniu. Panna wygodnicka i tyle. Niestety na[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]spacery nie możemy razem wychodzić, bo psy są tak rozbawione, że[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]zapominają po co wyszły i z sikania nici. Pusia nie znosi deszczu i[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]jak kapie jej na grzbiet to odmawia współpracy. W związku z tym[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]uszyłam jej ubranko i teraz łaskawie chodzi nawet w ulewnym deszczu.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Pozdrawiam serdecznie,[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
fizia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Jest rewelacyjna :) Dobrana z Nich para :) Ps. Pozwolę sobie zaprosić na bazarek cegiełkowy dla Żabki, która pół roku mieszkała pod balkonem w centrum Krakowa http://www.dogomania.pl/threads/196560-Zielone-ŻABKI-dla-cudnej-ŻABKI-spod-balkonu-zapraszamy!-(do-30.11)?p=15747021#post15747021 Quote
Recommended Posts