Jump to content
Dogomania

Jamniczkowata Pusia - Najmniejszy pies w schronisku. Ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne fotki :loveu:
Uważajcie na szelki - ten typ tak ma, że psy o płaskiej klatce piersiowej bardzo łatwo z nich wychodzą. Moja się zaparła, ja pociągnęłam i mogłam sobie pomachać na pożegnanie ;)

Posted

Jeśli chodzi o szelki, to ja bardzo polecam taki typ - guardowe dwuobręczowe :)
Moje sunie, chociaż nie są niestety mistrzyniami chodzenia przy nodze i często ciągną na smyczy...to jeszcze nigdy z Nich się nie wydostały.

http://www.dogomania.pl/threads/37679-Pragnę-przygarnąć-Sunię-ze-schroniska-koło-Częstochowy-PESTKA-i-ŚRUBKA-już-w-domu!!/page61
np. tu w poście 602 mają takie szelki dwie modelki - Mrówka i Tosia - nie moje osobiste, ale tez z rodziny :) Tosia z tego samego schroniska, co Pusia, a Mrówka znaleziona pod Carrefourem
Pozostałe 3 bohaterki wątku Pestka, Śrubka i Toffi - też z tego schroniska :) tylko zdjęcia w szelkach się nie mogę doszukać

• 2 weeks later...
Posted

Adorator będzie najszczęśliwszym psem świata, bo teściowa wyjeżdża na 2 tygodnie i Pusia będzie mieszkać z nami. Jako że Pusi apetyt dopisuje, to mamy nadzieję, że nauczy Peppera, że jedzenie służy do tego, by je jeść. Pepper z racji niewydolności trzustki jest strasznym niejadkiem i godzinami medytuje nim zdecyduje się cokolwiek wziąć do pyska. :)

• 2 weeks later...
Posted

A ja dostałam takiego, fajnego maila :)

Ależ tej Pusi się udało!!

[FONT=MS Shell Dlg 2]Witam po dłuższej przerwie,[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]tak jak zapowiadałam Pusia na 2 tygodnie zamieszkała u nas, bo[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]teściowa wyjechała. Obawialiśmy się, że Pusia będzie się bała, ale z[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]marszu zawładnęła i domem i Pepperem, który pozwala jej na wszystko.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Karliczka skacze po nim, wkłada mu główkę do pyska, zajęła jego[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]legowisko i miskę i wcale się nie stresuje. Zadziwiające, że takie[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]maleństwo potrafiło aż tak zdominować naszego cielaczka. Czasem jak[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Pusi nie chce się chodzić, to łapie się pepperowego ogona i pozwala[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]się wozić po całym mieszkaniu. Panna wygodnicka i tyle. Niestety na[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]spacery nie możemy razem wychodzić, bo psy są tak rozbawione, że[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]zapominają po co wyszły i z sikania nici. Pusia nie znosi deszczu i[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]jak kapie jej na grzbiet to odmawia współpracy. W związku z tym[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]uszyłam jej ubranko i teraz łaskawie chodzi nawet w ulewnym deszczu.[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Pozdrawiam serdecznie,[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]