Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki, Klaudia!
Mój mokry nochalek :loveu:

To jeszcze taka fotka:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/5158/smok3gl5.jpg[/IMG][/URL]

Wesołych Świąt, Kochani!!!

Posted

To miała byc jedna z wiekszych imprez w tym roku :diabloti: - od pół roku umawialismy sie kto co przywozi i kiedy sie spotykamy. Wszystko było domówione, przygotowane i...

... Korek zachorował i nasz cały team wystawowy spedzi weekend przed telewizorem:placz::placz::placz:

Trzymamy zatem kciuki za naszych rosyjskich i bałkańskich przyjaciół - chociaż wygrac w Luxembourgu nie bedzie łatwo - [B]zgłoszono 140 dogów[/B] :cool3:

Szkoda i imprezy i wystawy:placz::placz::placz:

PS. Jesli ktoś jest zainteresowany mamy doskonałą rezerwację w Luxembourgu - możemy odstąpić.

Posted

[quote name='anea']Zdrówka życzę w takim razie[/quote]

Dziękujemy :)

Choroba Korka wyglądała dość dziwnie: spore osłabienie bez żadnych innych objawów (podwyższona temperatura, kaszel czy katar). Dziś lepiej, ale pies dalej słaby.
Przed chwilą dostaliśmy wyniki badania krwi: niedobór magnezu.

Mam nadzieję, że wystarczy jak odpocznie i połyka Magne B6 - i wkrótce będzie znów moim ukochanym ADHDowcem :)

Posted

:D ja od wczoraj mam to samo ...lekki katarek a czuje sie jak bym umierala, najchetniej bym nie wychodziła z łóżka ;/ Moze tez powinnam wziac magnez :)

Korek wracaj do zdrowia!

Posted

[quote name='Sylvia_76']Choroba Korka wyglądała dość dziwnie: spore osłabienie bez żadnych innych objawów (podwyższona temperatura, kaszel czy katar). Dziś lepiej, ale pies dalej słaby.
Przed chwilą dostaliśmy wyniki badania krwi: niedobór magnezu.[/quote]

[FONT=Century Gothic]Ja bardzo proszę o skierowanie całego towarzystwa do lekarza :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Ja bardzo proszę o skierowanie całego towarzystwa do lekarza :shake:[/FONT][/quote]

I Ty, Brutusie... ???

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dozia_13']Witamy...!
Ojj biedy Koruś zdrowiej szybciutko kochany... Causki[/quote]

Z przyjemnością informuję, że Korek od wczorajszego południa broi jak zwykle ku uciesze swoich Dużych :evil_lol:

Posted

[quote name='kamila-dog']Nie wazny aparat :shake: Wazne ze Koreczek na zdjeciu :multi: Cudnie wyglada ale to nic nowego :eviltong:[/quote]

Dzięki :)

Zabraliśmy na spacer kamerę, żeby sprawdzić przed wyjazdem na wystawę czy da się nią robić również zdjęcia. Okazało się, że nie bardzo, cóż, lepiej teraz niż na miejscu.

Mam fajny filmik pt. Korek znalazł sobie "patyczek" :) właściwie tylko wlecze na nim ten konar, ale wygląda pociesznie. Może uda mi się to tu wrzucić :)

Posted

[quote name='kamila-dog']Dawaj dawaj-bardzo chetnie zobacze :multi:[/quote]

Filmu nie potrafię wkleić... :shake:

Fotki z dzisiaj:

[IMG]http://i032.radikal.ru/0804/98/79ccfda86232.jpg[/IMG]

[IMG]http://i045.radikal.ru/0804/78/4127e21906de.jpg[/IMG]

nierówna walka Korka z patysiem :evil_lol:
[IMG]http://i048.radikal.ru/0804/b7/d3261f722b6a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='kamila-dog']Walka z patykiem swietna ale filmiku ci nie odpuszcze :mad: Moze jojkowa bedzie wiedziala? :lol:[/quote]

Filmików ci u nas dostatek, ale nijak nie wiadomo, jak się do nich dobrać :shake:
Postaram się coś z tym zrobić...

Posted

No tak, ale by zamieścić cokolwiek wpierw trzeba zfinalizować dysk, a jeszcze wczesniej użyc odpowiedniego formatu nagrywania i np. wyłączyć Nightshoot i włączyć różne inne rzeczy - na razie ponosze konsekwencje zakupu zaawansowanego technologicznie modelu :shake:.

Powiedzmy, że na razie "pracuje na jakością obrazu" i to energicznie bo już 20 kwietnia wyjeżdżamy na długie wakacje. A że raczej bedzie co filmować to nie pozostaje mi nic innego jak pokonać (:mad:) ten niewspółpracujący wytwór techniki.

Posted

[quote name='Cloudy']Meldunek szyfrowany z Berlina: niestety nic...:cool1:[/quote]

Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Cloudy, jestem Ci niepomiernie wdzięczna za Twoją działalność szpiegowską. Forma meldunku sprawiła, że zakrztusiłam się koniakiem (alkohol jednak szkodzi :lol: )

Dziękuję... i GRATULUJĘ serdecznie!!! Sukces Visca jest także trochę Twoim sukcesem. Zwycięzca Berlina 2008 brzmi naprawdę fajnie.

Posted

[quote name='Sylvia_76']Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Cloudy, jestem Ci niepomiernie wdzięczna za Twoją działalność szpiegowską. Forma meldunku sprawiła, że zakrztusiłam się koniakiem (alkohol jednak szkodzi :lol: )

Dziękuję... i GRATULUJĘ serdecznie!!! Sukces Visca jest także trochę Twoim sukcesem. Zwycięzca Berlina 2008 brzmi naprawdę fajnie.[/quote]

Na zdrowie ;)
Bardzo jestem dumna z chłopaka - a najbardziej z tego jak się na ringu dobrze dogadujemy. Kocham go za to niesamowicie! :loveu: (ma z nich wszystkich charakter najbliższy mojej Kudłatej)

W ramach trofeów bardzo sobie cenię również tak zwane "oczko" od sędziego :razz:. Oj, działo się, działo... :p

Posted

[quote name='Cloudy']Na zdrowie ;)
Bardzo jestem dumna z chłopaka - a najbardziej z tego jak się na ringu dobrze dogadujemy. Kocham go za to niesamowicie! :loveu: (ma z nich wszystkich charakter najbliższy mojej Kudłatej)[/quote]
Nic dziwnego, że jesteś dumna :)

[quote name='Cloudy']W ramach trofeów bardzo sobie cenię również tak zwane "oczko" od sędziego :razz:. Oj, działo się, działo... :p[/quote]
Tym bardziej gratuluję :)
Kto sędziował? Może uda nam się upolować tego sędziego gdzieś indziej...

Posted

[quote name='Sylvia_76']
Tym bardziej gratuluję :)
Kto sędziował? Może uda nam się upolować tego sędziego gdzieś indziej...[/quote]

Wilhelm Rohrkaste (przez o umlaut)
Zawsze występuje w parze z asystentem (byliśmy już u tego tandemu w Neumunster). Sędziują praktycznie obydwaj - asystent ma duży wpływ na decyzję sędziego - a nazywa się Siegfried Masuch (hodowca dogów - Vom Finowtal)...

Jednak nie mamy Zw. Berlina, nie dali za CACIB :cool1: