Nikus Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 :nerwy:wszyscy czekamy na wieści:nerwy: Quote
psiakiGabi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wiecie jak my się denerwujemy:roll: Jutro o 8 rano wyjeżdżamy, około 5-6 godzin drogi przed nami :lol: Trzymajcie kciuki jutro :cool3: Quote
UBOCZE Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Też trzymam kciuki i czekam na wieści!!! Quote
Izabela124. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Również czekam (nie)cierpliwie na wieści! Quote
lideczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 trzymam Elzie kciuki i szczescia w nowym domku zycze Quote
Nikus Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 :multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao: udało się:multi::multi::multi: Elza została w domku:) York żyje:) Ogromne podziękowania dla wszystkich na wątku....a wielki szacun dla Gabi i Darka..podróż dziś to masakra.:( Elza zagościła na salonach i to na stałe..ma miejsce przy kominku:multi: dom z ogrodem...kurcze tak się cieszę. Trzymajcie kciuki za szczęśliwy powrót do domu transportowców i dotychczasowych opiekunów Elzy.:thumbs: Więcej jutro napiszą bo przed nimi długi powrót do domu. a i z przenoszeniem deklaracji proszę się jeszcze wstrzymać..odczekajmy chwilę...i...potem zdecydujemy którego psa wyciągamy znowu RAZEM co Wy na to?:razz: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bardzo się cieszę, że Elza znalazła swoje miejsce na ziemi! Quote
UBOCZE Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nikus napisał(a)::multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao: udało się:multi::multi::multi: Elza została w domku:) York żyje:) Ogromne podziękowania dla wszystkich na wątku....a wielki szacun dla Gabi i Darka..podróż dziś to masakra.:( Elza zagościła na salonach i to na stałe..ma miejsce przy kominku:multi: dom z ogrodem...kurcze tak się cieszę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
UBOCZE Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Nikus napisał(a): a i z przenoszeniem deklaracji proszę się jeszcze wstrzymać..odczekajmy chwilę...i...potem zdecydujemy którego psa wyciągamy znowu RAZEM co Wy na to?:razz: Jeśli chodzi o deklaracje na FS, to moim zdaniem one z urzędu pozostają w dyspozycji skarbnika FS... Quote
Livka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Powodzenia Elzuniu - bardzo się cieszę, że znalazłaś swoje miejsce i swoich ludzi :multi::multi::multi: Wielkie dzięki dla Gabi i Darka - jesteście niesamowici :Rose::Rose::Rose: Quote
psiakiGabi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Już jesteśmy w domu:razz: po prawie 800km jazdy w śnieżycę i zawieje:roll: ale warto było:cool3: Elzunia lepiej trafić nie mogła, nasza arystokratka trafiła na salony i to dosłownie:multi::multi::multi: Bardzo się spodobała nowym właścicielom i Jej też się bardzo podobało w nowym domu, a co najważniejsze nie zjadła mikroskopijnej yorczki, chociaż na początku krzywo na Nią patrzyła jak podchodziła do mnie albo do Darka, ale po chwili razem chodziły po domu i Elza zwiedzała:cool3: a najbardziej Elzie się spodobało nowe posłanko i dziewczynki,które Ją podkarmiały kotlecikiem:evil_lol: Mam nadzieję, że nasza arystokratka nie narobi nam wstydu w nowym domu, chociaż po opowieściach o poprzednim psiaku, sądze, że już nic nie jest w stanie tych państwa zaskoczyć, bo poprzedni pies to np, wychodził z domu przez zamknięte okna, tzn wychodził razem z szybami:crazyeye: Elza takich talentów na szczęście nie ma:shake: Na Elzę czekała cała rodzina, jak na księżniczkę ;) My również zostaliśmy bardzo miło ugoszczeni, za co serdecznie dziękujemy:lol: Elza całą drogę przespała, budziła się tylko jak stawaliśmy na parkingu, a jak ruszaliśmy dalej to księżniczka od razu zasypiała:lol: z takim psem można podróżować:eviltong: Państwo obiecali przysyłać fotki Elzy także, jak coś dostanę to od razu wstawię, a narazie to co dzisiaj udało mi się komórką zrobić:oops: Elzunia w nowym domku :multi: Quote
UBOCZE Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Elza!!!:lol::lol::lol: Ty Szczęściaro!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No i super, happy end pełną parą :) Quote
lideczka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 szczesliwa Elzunia, bardzo sie ciesze ze taka cudowna psinka ma cieply i kochajacy dom. Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 nie bylo mnie na dogo bo powalila mnie grypa zoładkowa paskudna, ale bylam na bierzaco z tymi radosnymi wiesciami:bigcool::bigcool::bigcool: Gabi naleza sie ogromne podziekowania za dowiezienie naszej Elzuni do takiego super domku:Rose::Rose: i Kamilis:calus: za wstawieni Elzy na nasza-klase - bo z tego Elza zostala wypatrzona:multi::multi: a ja juz w dzien przyjazdu Elzy do nowego domku wieczorem dostala maila:lol::lol:, ze ELza jest bardzo kochana i grzeczniutka, Sisi nie zjadła ale chyba ją sobie ustawia bo powrkuje (co prawda delikatnie) na nią, ogólnie wszystko jest ok.... SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kolejnemu z Olkusza sie udalo:Cool!::Cool!: Quote
psiakiGabi Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Lu_Gosiak nie masz za co dziękować:oops: dla widoku szczęśliwej Elzy warto było jechać taki kawał drogi:lol: My też rozmawialiśmy z nowymi opiekunami Elzy, są zachwyceni, Elzunia grzecznie śpi w nocy w swoim posłanku, a rano idzie do sypialni i budzi śpiochów :cool3: Oby tak dalej:lol: Quote
Nikus Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 uffffff cudowne wiadomości:) a z "kasowego ujęcia wątku" : koszt transportu Elzy do DS - 400 zł. domek Elzy sfinansował połowę czyli 200 zł.:multi: Z opłaty za hotelik zostało 108 zł. czyli przelałem na konto transportowców 92 zł co jest widoczne w poście rozliczeniowym:) Teraz proszę o decyzje(poza wujkiem Ubocze,który już się wypowiedział) czy po odczekaniu tygodnia-bądź dwóch wyciągamy następnego psiaka.... (Ja już z Gabi umawiałem się na spotkanie przy przekazaniu kolejnego piesa :evil_lol:) Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Nikus']............. Teraz proszę o decyzje(poza wujkiem Ubocze,który już się wypowiedział) czy po odczekaniu tygodnia-bądź dwóch wyciągamy następnego psiaka.... (Ja już z Gabi umawiałem się na spotkanie przy przekazaniu kolejnego piesa :evil_lol:) znaczy, ze transport byłby juz wstępnie załatwiony???:crazyeye::cool3::cool3: ja oczywiście podtrzymuje swoja deklaracje;) Quote
Nikus Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 na to wygląda:) jeżeli wszyscy zostawiliby deklaracje to i tak trochę nam brakuje,ale ja wierzę,że damy radę...poza tym to hotelik PsiakiGabi trzyma dla nas miejsce...a ja widząc jak miał tam Harry i Elza nie zamierzam szukać innego:) to całkowicie najwyższa półka:) Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nikus napisał(a):na to wygląda:) jeżeli wszyscy zostawiliby deklaracje to i tak trochę nam brakuje,ale ja wierzę,że damy radę...poza tym to hotelik PsiakiGabi trzyma dla nas miejsce...a ja widząc jak miał tam Harry i Elza nie zamierzam szukać innego:) to całkowicie najwyższa półka:) no z tym to sie chyba wszyscy zgadzamy:):):) a teraz druga najważniejsza kwestia - czy Ty dalej będziesz tak dobrze:cool3: rozliczał finanse i zostajesz w roli skarbnika?? Quote
Nikus Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 hm......ktoś mnie tu pod włos bierze,ale niech będzie,że nie zauważyłem;) jeżeli tego chcecie to z przyjemnością zostaję "przy kasie":cool3: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Moja deklaracja jest podtrzymywana :) Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nikus napisał(a):hm......ktoś mnie tu pod włos bierze,ale niech będzie,że nie zauważyłem;) jeżeli tego chcecie to z przyjemnością zostaję "przy kasie":cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPEROWO! dziekuje:sweetCyb::sweetCyb: chcemy chcemy!!! Izabela124. napisał(a):Moja deklaracja jest podtrzymywana :) superr:bigcool::bigcool: bardzo dziekujemy;) Quote
Recommended Posts