Jump to content
Dogomania

[FS] Milutka Elza wyciagnieta z mordowni juz w super domu!!!! czas na kolejnego:):)

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao: udało się:multi::multi::multi: Elza została w domku:) York żyje:)

Ogromne podziękowania dla wszystkich na wątku....a wielki szacun dla Gabi i Darka..podróż dziś to masakra.:(
Elza zagościła na salonach i to na stałe..ma miejsce przy kominku:multi: dom z ogrodem...kurcze tak się cieszę.
Trzymajcie kciuki za szczęśliwy powrót do domu transportowców i dotychczasowych opiekunów Elzy.:thumbs:
Więcej jutro napiszą bo przed nimi długi powrót do domu.

a i z przenoszeniem deklaracji proszę się jeszcze wstrzymać..odczekajmy chwilę...i...potem zdecydujemy którego psa wyciągamy znowu RAZEM co Wy na to?:razz:

Posted

Nikus napisał(a):
:multi::multi::multi::cunao::cunao::cunao: udało się:multi::multi::multi: Elza została w domku:) York żyje:)

Ogromne podziękowania dla wszystkich na wątku....a wielki szacun dla Gabi i Darka..podróż dziś to masakra.:(
Elza zagościła na salonach i to na stałe..ma miejsce przy kominku:multi: dom z ogrodem...kurcze tak się cieszę.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Nikus napisał(a):

a i z przenoszeniem deklaracji proszę się jeszcze wstrzymać..odczekajmy chwilę...i...potem zdecydujemy którego psa wyciągamy znowu RAZEM co Wy na to?:razz:

Jeśli chodzi o deklaracje na FS, to moim zdaniem one z urzędu pozostają w dyspozycji skarbnika FS...

Posted

Powodzenia Elzuniu - bardzo się cieszę, że znalazłaś swoje miejsce i swoich ludzi :multi::multi::multi:
Wielkie dzięki dla Gabi i Darka - jesteście niesamowici :Rose::Rose::Rose:

Posted

Już jesteśmy w domu:razz: po prawie 800km jazdy w śnieżycę i zawieje:roll: ale warto było:cool3:

Elzunia lepiej trafić nie mogła, nasza arystokratka trafiła na salony i to dosłownie:multi::multi::multi: Bardzo się spodobała nowym właścicielom i Jej też się bardzo podobało w nowym domu, a co najważniejsze nie zjadła mikroskopijnej yorczki, chociaż na początku krzywo na Nią patrzyła jak podchodziła do mnie albo do Darka, ale po chwili razem chodziły po domu i Elza zwiedzała:cool3: a najbardziej Elzie się spodobało nowe posłanko i dziewczynki,które Ją podkarmiały kotlecikiem:evil_lol:
Mam nadzieję, że nasza arystokratka nie narobi nam wstydu w nowym domu, chociaż po opowieściach o poprzednim psiaku, sądze, że już nic nie jest w stanie tych państwa zaskoczyć, bo poprzedni pies to np, wychodził z domu przez zamknięte okna, tzn wychodził razem z szybami:crazyeye: Elza takich talentów na szczęście nie ma:shake:
Na Elzę czekała cała rodzina, jak na księżniczkę ;)
My również zostaliśmy bardzo miło ugoszczeni, za co serdecznie dziękujemy:lol:
Elza całą drogę przespała, budziła się tylko jak stawaliśmy na parkingu, a jak ruszaliśmy dalej to księżniczka od razu zasypiała:lol: z takim psem można podróżować:eviltong:

Państwo obiecali przysyłać fotki Elzy także, jak coś dostanę to od razu wstawię, a narazie to co dzisiaj udało mi się komórką zrobić:oops:
Elzunia w nowym domku :multi:

Posted

nie bylo mnie na dogo bo powalila mnie grypa zoładkowa paskudna, ale bylam na bierzaco z tymi radosnymi wiesciami:bigcool::bigcool::bigcool:

Gabi naleza sie ogromne podziekowania za dowiezienie naszej Elzuni do takiego super domku:Rose::Rose: i Kamilis:calus: za wstawieni Elzy na nasza-klase - bo z tego Elza zostala wypatrzona:multi::multi:

a ja juz w dzien przyjazdu Elzy do nowego domku wieczorem dostala maila:lol::lol:, ze ELza jest bardzo kochana i grzeczniutka, Sisi nie zjadła ale chyba ją sobie ustawia bo powrkuje (co prawda delikatnie) na nią, ogólnie wszystko jest ok....
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR kolejnemu z Olkusza sie udalo:Cool!::Cool!:

Posted

Lu_Gosiak nie masz za co dziękować:oops: dla widoku szczęśliwej Elzy warto było jechać taki kawał drogi:lol:

My też rozmawialiśmy z nowymi opiekunami Elzy, są zachwyceni, Elzunia grzecznie śpi w nocy w swoim posłanku, a rano idzie do sypialni i budzi śpiochów :cool3:

Oby tak dalej:lol:

Posted

uffffff cudowne wiadomości:)

a z "kasowego ujęcia wątku" :

koszt transportu Elzy do DS - 400 zł.
domek Elzy sfinansował połowę czyli 200 zł.:multi:
Z opłaty za hotelik zostało 108 zł.
czyli przelałem na konto transportowców 92 zł co jest widoczne w poście rozliczeniowym:)

Teraz proszę o decyzje(poza wujkiem Ubocze,który już się wypowiedział) czy po odczekaniu tygodnia-bądź dwóch wyciągamy następnego psiaka....
(Ja już z Gabi umawiałem się na spotkanie przy przekazaniu kolejnego piesa :evil_lol:)

Posted

[quote name='Nikus'].............
Teraz proszę o decyzje(poza wujkiem Ubocze,który już się wypowiedział) czy po odczekaniu tygodnia-bądź dwóch wyciągamy następnego psiaka....
(Ja już z Gabi umawiałem się na spotkanie przy przekazaniu kolejnego piesa :evil_lol:)
znaczy, ze transport byłby juz wstępnie załatwiony???:crazyeye::cool3::cool3:
ja oczywiście podtrzymuje swoja deklaracje;)

Posted

na to wygląda:) jeżeli wszyscy zostawiliby deklaracje to i tak trochę nam brakuje,ale ja wierzę,że damy radę...poza tym to hotelik PsiakiGabi trzyma dla nas miejsce...a ja widząc jak miał tam Harry i Elza nie zamierzam szukać innego:) to całkowicie najwyższa półka:)

Posted

Nikus napisał(a):
na to wygląda:) jeżeli wszyscy zostawiliby deklaracje to i tak trochę nam brakuje,ale ja wierzę,że damy radę...poza tym to hotelik PsiakiGabi trzyma dla nas miejsce...a ja widząc jak miał tam Harry i Elza nie zamierzam szukać innego:) to całkowicie najwyższa półka:)

no z tym to sie chyba wszyscy zgadzamy:):):)

a teraz druga najważniejsza kwestia - czy Ty dalej będziesz tak dobrze:cool3: rozliczał finanse i zostajesz w roli skarbnika??

Posted

hm......ktoś mnie tu pod włos bierze,ale niech będzie,że nie zauważyłem;) jeżeli tego chcecie to z przyjemnością zostaję "przy kasie":cool3:

Posted

Nikus napisał(a):
hm......ktoś mnie tu pod włos bierze,ale niech będzie,że nie zauważyłem;) jeżeli tego chcecie to z przyjemnością zostaję "przy kasie":cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: SUPEROWO! dziekuje:sweetCyb::sweetCyb: chcemy chcemy!!!
Izabela124. napisał(a):
Moja deklaracja jest podtrzymywana :)

superr:bigcool::bigcool: bardzo dziekujemy;)