Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jovanna']moge sie podkleic do impry mimo ze ja od beagli a nie terrierow ? :D

[IMG]http://www.gifcenter.prv.pl/images/zegar.gif[/IMG][/quote]
[B]jovanna [/B]zapraszamy do wspolnej zabawy,jak by tak sie uprzec to beagle tez terriery,ale to nie ma znaczenia:BIG:tylko jesli czytałas posty,strojem obowiazkowym jest pizamka ze zwierzaczkiem:lol::evil_lol::lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jovanna']mam pidzamke w panterke ;) nada sie :D[/quote]
Jak najbardziej,chociaz do tej pory nie było drapieznych,za to jest krowka,zabka,kotki,pieski itp:lol::evil_lol::lol:

Posted

[SIZE=4][B]KOCHANE DUżE SIOSTRY I BRACIA[/B][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=DarkRed]Wszystkiego[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]Najlepszego[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=Green]w[/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=6][COLOR=Red]NOWYM 2007 ROKU[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]i przede wszystkim dużo[/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=6][COLOR=MediumTurquoise]ZDROWIA[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=Gray][B]życzy[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Lime][B][SIZE=5]Wam[/SIZE][/B][/COLOR]........ [B][SIZE=5][COLOR=Sienna]bosowo

[IMG]http://i10.tinypic.com/2em2avn.jpg[/IMG]
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='zadziorny']To może jeszcze cóś na rozgrzwkę :cool3:, bo po 24:00 to pójdą same "pościelówy"[/quote]
Uuu zadziorny moje ulubione piosenki przysyła! Teraz to się dopiero z Locią roztańczyłyśmy! Go, Johnny, go! :lol:

Posted

[quote name='coztego']Jestem Kochani, jestem i czytam :)
Układam własnie życzenia noworoczne po hiszpańsku, a to dla mnie nie lada wyczyn, więc muszę się skupić :lol:[/quote]
Cos potrzebujesz duzo czasu do skupienia:cool3:

Posted

[quote name='coztego']Układam własnie życzenia noworoczne po hiszpańsku, a to dla mnie nie lada wyczyn, więc muszę się skupić :lol:[/quote]coztego, iFelíz ano nuevo!

Posted

[quote name='rita60'][B]bos [/B]wskakuj w pizamke w zwierzaczki i przyłacz sie do nas :evil_lol:[/quote]
On nie posiada niestety takiej piżamki :shake:. Aby mógł z nami imprezować musi wyjść z Jazonem, przepuścić go przez jakąś kałużę a następnie po swojej piżamce (wtedy będzie posiadał piżamkę w psie łapki :evil_lol: :eviltong:).

Posted

Szampan Piccolo rozlany, powoli bractwo zaczyna ziewać...jest nadzieja:evil_lol:
Lóżeczka rozlozone kuszą, może po północy hunny pójdą lulu.

Impra jest huczna, dziadzio borsaf jak szampana otwierał malo mnie nie ubił:mad: korek gwizdnąl pędem o sufit i...prosto w mój czubek głowy, a ja tu tace z kielichami trzymałam:crazyeye: Oczywiscie hunny w smiech.

Posted

[quote name='zadziorny']Szampany przygotowane?
[/quote]
No mnie się nie chce butelki otwierać tylko dla mnie i psów - poczęstuje mnie ktoś? :lol:

Posted

[quote name='Flaire']No mnie się nie chce butelki otwierać tylko dla mnie i psów - poczęstuje mnie ktoś? :lol:[/quote]
Jasne że tak :loveu:. Zaraz otwieram :cool3: :lol: :multi:

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4792/newyear10oc9.gif[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...