apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No własnie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tygra Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [SIZE="3"][B][COLOR="Blue"]kochane mam za sobą pierwszy dzień w pracy bardzo fajni ludzie ogolnie super muszę sie duuuużo nauczyć, a przez to wracam padnięta narazie pracuję do 17.00 więc zasadniczo w domu jestem ok 17.40 i nie mam kiedy tu zajrzeć. wczoraj kupiliśmy rowerek eliptyczny (orbitek) i dziś mam zakwasy. po za tym jestem na dietce i muszę gotować kilka posiłków (każdemu co innego) obiecuję że jak się wreszcie ogarnę to Was poodwiedzam bo już steskniłam się za Wami. Obawiam się że teraz to ja będę weekendową dogomaniaczką[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='tygra'][SIZE=3][B][COLOR=Blue]kochane mam za sobą pierwszy dzień w pracy bardzo fajni ludzie ogolnie super muszę sie duuuużo nauczyć, a przez to wracam padnięta narazie pracuję do 17.00 więc zasadniczo w domu jestem ok 17.40 i nie mam kiedy tu zajrzeć. wczoraj kupiliśmy rowerek eliptyczny (orbitek) i dziś mam zakwasy. po za tym jestem na dietce i muszę gotować kilka posiłków (każdemu co innego) obiecuję że jak się wreszcie ogarnę to Was poodwiedzam bo już steskniłam się za Wami. Obawiam się że teraz to ja będę weekendową dogomaniaczką[/COLOR][/B][/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zatem czekamy w weekend i powodzenia!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kiłi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No do weekendu:razz: U mnie dieta nie ma szans, raz próbowałam się odchudzać, to mama przyniosła pizze, piwo i lody... nie wytrzymałam:evil_lol: Quote
anetta Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote]to mama przyniosła pizze, piwo i lody...[/quote] Nie ma to jak wsparcie rodziny :razz: Tygra, baw się dobrze :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 nio to gratki i powodzenia w nowej pracy!!!!! Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Powodzenia w pracy! I czekamy na jakieś fotki :) Quote
tygra Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Witajcie jeszcze nie złapałam odpowiedniego rytmu :) ale powoli powinnam wrócić na łono dogo :) 1. jestem na diecie 2. Rzucam palenie :) Quote
Cheritka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='tygra']Witajcie jeszcze nie złapałam odpowiedniego rytmu :) ale powoli powinnam wrócić na łono dogo :) 1. jestem na diecie 2. Rzucam palenie :)[/quote] Witamy w gronie dogomaniaków :eviltong:, wpadamy z rewizytą. Ja też sie odchudzam i nie palę juz z 10 lat (fajnie mam) Quote
Fuga*** Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Cześć, Tygrysy... my też już nie palimy, a co do diet, to chciałaby dusza raju.... Pozdrawiam! Quote
Jagoda1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='tygra']Witajcie 1. jestem na diecie 2. Rzucam palenie :)[/quote] Wirtualnie wspieram...:lol: Quote
olifka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To życzymy powodzenia i czymammy za ciebie kciuki!:loveu: Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Fajnie że wpadłaś :lol: Te dwa punkty mi się podobają :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]cze Tygryskowe :multi::multi::multi::multi:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
apple Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć że szczymie :thumbs:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No i jak tam dieta i rzucanie palenia? :lol: Quote
Agushka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hej Beatko :) No właśnie? Jak ci idzie to rzucanie palenia? Ja rok temu próbowałam i nie wyszło :( Quote
Agushka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To może jakieś fotki na pociechę dla niepoprawnych nałogowców? Żeby nie było, ze kogoś obrażam, ja jestem niepoprawny nałogowiec i ja poproszę foty:evil_lol: Quote
Recommended Posts