Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznałam dzisiaj Fredka osobiście, wygląda jak pluszowa zabawka :lol:
Świetny jest, uśmiechnięty taki i naładowany pozytywną energią. Patrzy w oczy i się cieszy, podgryza leciutko i zaczepia od razu na dzień dobry. Cudo, tylko nóżki jakieś ma krótkie, nie urosły mu :diabloti:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boski jest, jak te takie pluszowe zabaweczki na baterie sprzedawane na bazarach :evil_lol:

Ja tam nigdy nie zrozumiem, czym się kierują ludzie dzwoniąc po psy. Po moją Korę dzwonią do tej pory, mimo że jest już od ponad 5 miesięcy w nowym domu i ogłoszenia są stare jak świat :roll: A czasami mam młodego super psiaka i cisza... Nie wiem jak to jest.

Posted

tak jest zatytuowane foksterier, terier, żeby było wiecej wejsc. moze komus akurat taki Fredziu sie spodoba...
stale robie gumtree. mial ezwierzak, adopcjapsa.
trzeba byłoby mu zrobic serię ogloszen nowych...

Posted

[quote name='mariolka']tak jest zatytuowane foksterier, terier, żeby było wiecej wejsc. moze komus akurat taki Fredziu sie spodoba...
stale robie gumtree. mial ezwierzak, adopcjapsa.
trzeba byłoby mu zrobic serię ogloszen nowych...[/QUOTE]
No prosze cie mariolka,widzialas foksa:cool3:mysle,ze lepiej zmienic na w typie teriera niemieckiego,ale zrobisz jak bedziesz uważala:roll:
W wolnej chwili dorobię mu pare ogloszeń.