pumcia02 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Fred to młodziutki - ok półtora roczny psiak. Jest wesoły, pogodny, choć troszkę nieśmiały. W domu jest grzeczny, nie niszczy, nie szczeka. Toleruje psy i koty (bał się prychającego kota..). Myślę, że idealny do dzieci. Lubi sobie pobiegać. Nie umie się bawić zabawkami, ale to kwestia czasu, powoli zaczyna łapać do czego służą. Jest towarzyskim miłym psem. Z wyglądu przypomina rasę - jagdterier. Zaszczepiony i odrobaczony. Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie. Kontakt w sprawie adopcji: 500-493-942 728-462-537 Quote
P78 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 mariolka napisał(a):oj to zaraz poprawię :) Już wrzuciłam ;) Quote
pumcia02 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 ja tez wstawilam na nowo w pierwszym poscie. Zobaczymy jak bedzie prezentowal sie na zywo :D Jak bede wiedziala wiecej to zmienie tekst. Juz slyszalam ze toleruje koty Quote
P78 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Aaaa.... No dobra :) To się wątek podniósł :) Quote
pumcia02 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 no i jest. Charakter ma super, zachowuje sie jakby znal nas od lat. Moim zdaniem generalnie nie jest w wieku 3 lat (jak go okreslila pani wet.) tylko ma MAX 2. Ząbki bialutkie wrecz wskazuja na roczniaka, poltora... Ma piekny szczery usmiech - czyli pokazuje zabki jak sie cieszy :) ALE. Znaczy mieszkanie, jest mega nakrecony na suki. dZISIAJ na spacerze chcial nawet psa wybzykac.. Trzeba bedzie go wykastrować. I cos mi sie wydaje ze on z jakiejs pseudo pochodzi.. Na zywo wygląda prawie jak jagdterier. Tylko one chyba inną sierść mają. Quote
Delph Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Śliczny, podobny do naszego Felusia :lol: Wytrymujesz i będzie kropka w kropkę jak jagdterrier :p Powodzenia z temperamentem terierkowym, ha ha ha :diabloti: Quote
pumcia02 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Delph może mogłabyś go wytrymować? :) Ty się na tym znasz. Generalnie na razie nie widze w nim nic z teriera... w sensie jest mega spokojny, do zabawy trzeba go zapraszać. Ciągle śpi. Zostawiony sam w domu całe szczęście nic nie robi :) Quote
pumcia02 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 wczoraj Fred poznal nasza psią sąsiadkę. I co? Co mu było w głowie? Tylko jedno... Nie dało się z nimi iść na normalny spacer. I niech mi ktoś powie, że kastracja jest zbędna... Quote
pumcia02 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Twoje banerki i tak mi się nie pokazują w podpisie :P nie chce zapeszac, ale mały ma wzięcie. dzisiaj juz przyjezdzaja ludzie go zobaczyc Quote
idusiek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 to po co ja sie narobiłam ?! wstawiaj bannerek i nie gadaj :P Quote
pumcia02 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 wstawilam i co? :) i nic pusto! edit. oj chyba sie wyswietlilo... Quote
idusiek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 hmm nie wyswietlilo..- nie umiesz wstawiać :P ostatni jest the best :D Quote
rita60 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mariolka napisał(a):Twoje banerki i tak mi się nie pokazują w podpisie :P nie chce zapeszac, ale mały ma wzięcie. dzisiaj juz przyjezdzaja ludzie go zobaczyc Trzymam kciuki. Tylko,zeby go nie chcieli do polowan:roll: Quote
pumcia02 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 są dwie kobiety, matka i corka 20 letnia. mieszkanie w bloku. watpie zeby miały zapędy myśliwskie ;) zobaczymy jak przyjadą Quote
pumcia02 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Tamte kobiety nie przyjechaly. Nawet nie zadzowniły... Ja sie dobijalam, to nie odbierały telefonu. Fred boi sie dzieci. Dorosły może z nim zrobic wszystko, a dziecko wystarczy ze sie spojrzy to on juz podkula ogon i zaczyna warczec. Mialam przez 3dni dwojke malych dzieci w domu. Nie zdarzylo się, żeby ugryzł, ale na pewno trzeba bardzo uwazac Quote
Recommended Posts