koosiek Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 idusiek napisał(a):A od Leona się odczep, bo on też będzie piękny ...jak mu sierśc odrośnie :P;) Jak odrośnie, to się odczepię :p Bo na razie jest brzydal, tylko kitę ma fajną ;) Quote
Goś Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Śliczna kluska:-) Magda, a nie chcecie jej sobie zostawić do kompletu z Miszą i Beti?;-) Quote
megii1 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Śliczna kluska:-) Magda, a nie chcecie jej sobie zostawić do kompletu z Miszą i Beti?;-) Nie denerwuj mnie:) Chociaż tak naprawdę to tak mądry zrównoważony psiak że wszyscy pięknie się dogadują. A kiedy zaprosisz mnie na parapetówę? Mam dług do oddania a poza tym miejsce w kojcu czeka na Ciebie:) Quote
megii1 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 BoUnTy napisał(a):A ogłoszenia nie są potrzebne? ]:-> Jakby 'coś' to wiesz gdzie mnie szukać ;D Dzięki Kochana:) Idusiek to już ogarnie bo jest na miejscu i to Sunia ze schroniska którym się opiekuje. Quote
Goś Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 megii1 napisał(a):Nie denerwuj mnie:) Chociaż tak naprawdę to tak mądry zrównoważony psiak że wszyscy pięknie się dogadują. A kiedy zaprosisz mnie na parapetówę? Mam dług do oddania a poza tym miejsce w kojcu czeka na Ciebie:) Już niebawem - na razie mamy tu jeszcze regularny plac budowy, chociaż psiakom się nawet podoba. Ale jeszcze miesiąc i będziemy zapraszać:-) A co do kojca - chyba muszę coś innego Wam posłać, bo z tych kaliskich azjatów nie wiem czy w ogóle coś będzie... :( Quote
megii1 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Już niebawem - na razie mamy tu jeszcze regularny plac budowy, chociaż psiakom się nawet podoba. Ale jeszcze miesiąc i będziemy zapraszać:-) A co do kojca - chyba muszę coś innego Wam posłać, bo z tych kaliskich azjatów nie wiem czy w ogóle coś będzie... :( Ok to trzymam Cie za słowo:) Ale Mała śliczna, co? Quote
megii1 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 idusiek napisał(a):sliczna oj śliczna ;) Przyjeżdżasz do mnie dziś w końcu?:) Quote
idusiek Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 no pewnie, tylko najpierw- czyli zaraz - idez Romanem na USG Quote
jostel5 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Megii1 przysłała mi wątek,więc natentychmiast jestem u Małej :)! Jest przecudna i powinna mieć domek,który potrafi docenić,jak wyjątkowy pies w nim zamieszka!:) Będę tu zaglądać z wielką przyjemnością! Pozdrawiam Malutką i jej Pańciostwo!:) Quote
Fela Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czyli szukamy domu dalej? Tamten na podlasiu okazał się pomyłką? Jakem ją w schronie zobaczyła, zaplutą, mokrą (deszcz padał), śmierdzącą - od razu się zakochałam :-) Quote
megii1 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Fela napisał(a):Czyli szukamy domu dalej? Tamten na podlasiu okazał się pomyłką? Jakem ją w schronie zobaczyła, zaplutą, mokrą (deszcz padał), śmierdzącą - od razu się zakochałam :-) Szukamy domu jak najbardziej - Jostel sprawdzała ten potencjalny domek - katastrofa:( Quote
jostel5 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Do tego domku na Podlasiu nie powinien trafić żaden pies -NIGDY! Typowa wiejska mentalność gospodarza ,dla którego "pies to tylko pies", :angryy:.... zwaliła mnie z nóg! (bez urazy wszyscy mieszkający na wsi :)-chodzi mi o ten specyficzny sposób myślenia) Quote
Jo37 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Sunia prześliczna. Ja nie miałam złudzeń co do tego domu. Quote
idusiek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 możet byc ? http://allegro.pl/mala-ogromna-puchata-kulka-suczka-szuka-domu-i1250512153.html Quote
megii1 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Wielkie dzięki:) A trzeba pisać o tym owczarku kaukazkim? Może by to ominąć, co? I wydłużyłabym aukcję do 14 dni:) Quote
idusiek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 nie da się juz wydłużyć- z doświadczenia wiem, ze telefony i tak zaczną się pod koniec aukcji... taka brutalna prawda- wiec po co wydłużac czas oczekiwania?:) Quote
mysza 1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Najlepiej nawet na 3 dni ustawiać, wtedy aukcja jest wyżej i więcej telefonów ;) w typie dużego psa :evil_lol: Quote
idusiek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 no kurdę miało niebyc słowa kaukaski.... to będzie duży pies :P Mała ma: alegro, alegratkę, szerloka, gumtree, adopcjępsa, cafeanimal i zaraz adopcje org. mysza ty się znasz- gdzies jeszcze warto wstawiać? Quote
mysza 1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Na moruska może ale i tak najwięcej jest z allegro, gratki i gumtree. Ja dzisiaj strzeliłam Amigo 30 portali, zobaczymy... Quote
jostel5 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Megii i inne cioteczki,które znają się na takich miśkach jak Mała... Mamy w schronie taką suczynkę: http://img88.imageshack.us/img88/363/angiro077.jpg http://img228.imageshack.us/img228/5892/angiro078.jpg W typie jakiej rasy psiunia -wg Was-jest??? Leonberger?Owczarek kaukaski? Jest wielka i łagodna...Musimy znaleźć jej dom... Quote
megii1 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='jostel5']Megii i inne cioteczki,które znają się na takich miśkach jak Mała... Mamy w schronie taką suczynkę: http://img88.imageshack.us/img88/363/angiro077.jpg http://img228.imageshack.us/img228/5892/angiro078.jpg W typie jakiej rasy psiunia -wg Was-jest??? Leonberger?Owczarek kaukaski? Jest wielka i łagodna...Musimy znaleźć jej dom... Jak dla mnie jest kaukazowata ale ja w ogłoszeniach naszej Małej nic nie pisałam o tym, ze jest kaukazem - tak na wszelki wypadek:) Quote
Recommended Posts