Gajax Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Gadzik - czekamy na fotki małej :cool3: :loveu: A jak z tym domkiem od Biafry?? Quote
Frotka Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Tricolorki są za duże. Docelowo piesek ma być do kolana. Koniecznie musi być długowłosy, najlepiej czarny. Quote
Gajax Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aha... to faktycznie się nie kwalifikują.. :roll: Coś strasznie małe zainteresowanie tymi cudownymi szczeniorami.. :shake: Quote
Beata J. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Biorąc pod uwagę że na allero ponad 1700 wyswietleń i 9 obserwatorów to zainteresowanie nie takie małe. Mam jednak pytanie czy ktoś ma kontakt z Kariną-naprawdę nikt do niej nie dzwoni w ich sprawie????? Dzisiaj też dostałam zapytanie o Kolaka, który jest u Kariny. Ktoś chce wiedzieć ile on ma lat. Co mam napisać? Aukcję psów Kariny gdzie również jest nasza tricolor rodzinka obserwuje z kolei 7 osob. Quote
Beata J. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dzięki Gajax, dzięki Therion zaraz odpowiem zainteresowanym Quote
Frotka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Beatko - ja mam codzienny kontakt telefoniczny z Kariną i niestety nikt nie dzwoni. Jedyną osobą zainteresowaną była Gadzik. Karina wyjechala z Końskich pod Warszawę. Zabrała ze sobą psy. Gdyby znalazł się ktoś z Warszawy to Karina może dostarczyć mu psa pod sam dom. Tak jak pisze Therion Kolak ma 1.5 roku. Quote
łasuch Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hop Hop czy ktoś jest zainteresowany losem piesków. Pomóżmy im. Quote
Therion Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Podnosze na 1 strone , jeszcze trzy psiaki czekaja. Quote
Gajax Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [B]Frotka[/B] - ja się naprawdę nie czepiam, ale... co Ty tak ciągle masz tą skrzynkę zapchaną?? :mad: :lol: Quote
Agata Hanel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Witajcie! Zauroczyły mnie te dzielne psiaki i to co dla nich robicie. Teraz mam trochę niestabilną sytuację życiową i dlatego nie mogę wziąć żadnego z tych psiaków. Widzę, że dopiero jedna sunia znalazła swój kąt. W niedługim czasie planuję kupić dom i jeśli wówczas jeszcze psiaki będą czekały to na mur-beton biorę jedną! Obojętnie czy będzie to mamusia czy szczeniory. Ale mam nadzieję że do tego czasu wszystkie będą już u nowych właścicieli. Trzymam kciuki!!! Za Ciebie Karina również- chwała Tobie!:klacz: :klacz: :klacz: Quote
Gajax Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [B]Frotka[/B] czyść tą skrzynkę - mam sprawę :evil_lol: Quote
Gajax Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Prosimy o kciuki - trzymac mocno i nie puszczać do odwołania :evil_lol: A Frotkę prosimy o wyczyszczenie wreszcie skrzynki... :mad: Quote
Gajax Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Szykuje się, szykuje :evil_lol: ale czy się wyszykuje to wyjdzie w praniu :lol: Quote
Frotka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Wyczyściłam skrzynkę. Mam dom dla jednego tricolorka (szczeniaczka). A Ty co masz Gajax? Bo jeżeli Ty masz dom dla dwóch to ustąpię Ci pola i oddam tego "mojego". Quote
Recommended Posts