Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biorąc pod uwagę że na allero ponad 1700 wyswietleń i 9 obserwatorów to zainteresowanie nie takie małe. Mam jednak pytanie czy ktoś ma kontakt z Kariną-naprawdę nikt do niej nie dzwoni w ich sprawie?????

Dzisiaj też dostałam zapytanie o Kolaka, który jest u Kariny. Ktoś chce wiedzieć ile on ma lat. Co mam napisać? Aukcję psów Kariny gdzie również jest nasza tricolor rodzinka obserwuje z kolei 7 osob.

Posted

Beatko - ja mam codzienny kontakt telefoniczny z Kariną i niestety nikt nie dzwoni. Jedyną osobą zainteresowaną była Gadzik. Karina wyjechala z Końskich pod Warszawę. Zabrała ze sobą psy. Gdyby znalazł się ktoś z Warszawy to Karina może dostarczyć mu psa pod sam dom. Tak jak pisze Therion Kolak ma 1.5 roku.

Posted

Witajcie!
Zauroczyły mnie te dzielne psiaki i to co dla nich robicie. Teraz mam trochę niestabilną sytuację życiową i dlatego nie mogę wziąć żadnego z tych psiaków. Widzę, że dopiero jedna sunia znalazła swój kąt. W niedługim czasie planuję kupić dom i jeśli wówczas jeszcze psiaki będą czekały to na mur-beton biorę jedną! Obojętnie czy będzie to mamusia czy szczeniory. Ale mam nadzieję że do tego czasu wszystkie będą już u nowych właścicieli. Trzymam kciuki!!!
Za Ciebie Karina również- chwała Tobie!:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Wyczyściłam skrzynkę. Mam dom dla jednego tricolorka (szczeniaczka). A Ty co masz Gajax? Bo jeżeli Ty masz dom dla dwóch to ustąpię Ci pola i oddam tego "mojego".