Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonita, domki jak najbardziej potrzebne kontaktuj się z
Robertem 511 349 534 lub Kariną 509 507 704

Ja z kolei przed chwilą dostałam zapytanie czy wśród szczeniaczków są sunie i proszono mnie o przesłanie większej ilości zdjęć. Odpowiedziałam.
TRZYMAJCIE KCIUKI

Posted

[quote name='gosia_p']Konin. Ktora z dziewczynek jest wybranka??? :multi:[/quote]

Qurcze to strasznie daleko a moja ciocia bezautowa:p
Myślała o mamusi tych śliczności:loveu: Ale to kawał drogi nie wiem czy się zdecyduje:p
Ona szuka Collie po okolicznych schroniskach, niedawno ze starości umarła jej własna (uratowana przez Nią kiedyś od śmierci).

Posted

[quote name='Beata J.']Z tego co wiem to sunie są obecnie w okolicach Warszawy w Petrykozach[/quote]

A z tego co ja wiem - masz całkowitą rację ;)
Psy są w Petrykozach.

Posted

Ciocia się jeszcze zastanawia, nie chcę Jej poganiac to jest decyzja na wiele lat, wiem ze dzwoniła już tam i sie dowiadywała coś o nich,a ja wydrukowałam Jej ich zdjecia (żeby widziała jakie są piękne)jak będę coś wiedziała to napiszę :)

Posted

Kurcze... dziwne to wszystko.. :razz:
Bonita jeśli ciocia się zdecyduje to transport na pewno da się załatwić. Już raz transport Warszawa - Kraków był załatwiony tylko domek "nie ten".. :-(
Karinie przyda się "odpsienie" - naprawdę jest ciężko.. :shake: