Beata_Dorobczyńska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Skupiłam sie na oczach bo sa niesamowite , jakby do połowy wypelnione woda , podziwiać prosze :) [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlebialanew.jpg[/IMG] [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlebialanew2.jpg[/IMG] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A to zguba , która sie odnalazła . Jest zdecydowanie bardziej dzika niż Biała ale ciekawość to przezwycięży. [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlekropki.jpg[/IMG] [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlekropki4.jpg[/IMG] [IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y198/BeataDoro/karina/suczkamerlekropkiglowa.jpg[/IMG] Mama ma smieszne uszy a ta coreczka ma niesamowitego jeżyka na głowie :) Quote
Ulka18 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Sliczne te kolaczki, szczegolnie Mama trikolor i male kluski :loveu: Moze BeacieJ udaloby sie dolaczyc te nowe zdjecia do aukcji allegro. Im wiecej zdjec, tym lepiej. Trzymam kciuki za sunie, zeby szybko domki sie znalazly. Quote
Agata Hanel Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Śliczności! A może na allegro założyć oddzielne aukcje dla każdej suni? Są teraz foty wszystkich merlaczków i wydaje mi się że łatwiej jest zauważyć pojedynczego psiaka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mam jeszcze kilka zdjec, chwilowo nieobrobionych ale wybralam najlepsze . Quote
Therion Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Takie cuda i siedza ciagle w nie swoim stałym domu . Quote
zasadzkas Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Rozumiem, że mamusia jest do adopcji. To mam pytanie: Czy mieszka w ogródku? nie ma skłonności ucieczkowych? nie przeskakuje ogrodzenia? Podesłałabym ją pewnej pani, ale miała duży problem z poprzednim psem, który im nawiewał, nawet z szelek potrafił się wyswobodzić. Beatka, może Ty coś wiesz, widziałaś? :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mieszka w kojcu ale jest wypuszczana i bez problemu wraca. Jest posluszna i nie ma z nią problemów. Poczatek bedzie trudny bo zostawi dzieci ale jezeli bedzie w kojcu to nie ma problemow bo po siatce nie bedzie chodzic. Do adopcji sa wszystkie nie tylko mama :) Quote
Therion Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Zasadzkas, a moze 2 od razu mama i coreczka , bedzie im razniej, no i jak ta pani zapatruje sie na sterylizacje? Byłoby super gdyby zanalazła dom po tylu dniach tułaczki, rodzeniu szczeniakow pod chmurka. Quote
zasadzkas Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Może to pomysł z tą dwójką. Już ich wtedy namawiałam na drugiego. Niestety, pan miał operację, po której ma bóle, zależne od pogody i bardzo to przekłada na wszystkie istoty żywe. Ale gdyby były wysterylizowane od razu, to może by przeszło. W Pruszkowie mamy zaprzyjaźnioną wetkę, która sterylizuje korabiewickie psiaki po mniejszej stawce. Na razie dajcie mi trochę czasu, mam sporo na głwoie, a muszę ją zaprosić. Quote
Gajax Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Tak sobie myślę... gdyby Państwo od zasadkas wzięli malucha+mamę, a Agata Hanel kolejnego malucha to cała rodzinka miałaby domki :evil_lol: :cool3: Ale ja sobie tylko gdybam... :siara::lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Gdybaj, gdybaj, moze cos z tego bedzie :) Quote
zasadzkas Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kurdę, mnie się też to gdybanie podoba. Muszę druknąć fotki dziewczyn a zaprzyjaźniona właścicielka zaprzyjaźnionej drukarki poszła do szpitala :shake: Nic, muszę coś wykombinować. Quote
Agata Hanel Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Gajax']Tak sobie myślę... gdyby Państwo od zasadkas wzięli malucha+mamę, a Agata Hanel kolejnego malucha to cała rodzinka miałaby domki :evil_lol: :cool3: Ale ja sobie tylko gdybam... :siara::lol:[/quote] Gdybaj... U mnie zmienia się trochę sytuacja życiowa, ale obiecałam że jak kupię w końcu ten dom to wezmę merlaczka. Nie wiem jak długo mi to zejdzie, ale może do tego czasu sunie znajdą już swoich nowych właścicieli. Im wcześniej tym lepiej:loveu: Quote
Therion Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 podnosze do gory, oby wreszcie znalazly domy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Takie pieknie tricolorki a musza domkow szukac i nikt nie zaglada :crazyeye: Quote
gosia_p Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Beata, zaglada, zaglada ... Gdybym miala taka mozliwosc, to sama najchetniej wzielabym mame, ale nie mam :shake: Szukam domku po znajomych, rodzinie ... ale nie mam jeszcze nic konkretnego. Nie rozumiem, dlaczego tak piekne psy nie znalazly jeszcze domu :crazyeye: Ale znajda, na pewno!!! :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 [LEFT]Wiesz Gonia to taki chwyt reklamowy :) Napisz mi proszę na pw jak owczarkowata sunia sie miewa. Ja tez sie dziwie bo one sa bardzo niespotykane , maja takie smieszne umaszczenie i smieszne uszka i niesamowite oczy . [/LEFT] Quote
Agata Hanel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Chwyt reklamowy działa, chęci ogromne, ale realnych możliwości nie ma:placz: . W górę piękności!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Reklama dzwignią handlu :) domki dla niespotykanych psów. Quote
Ludek Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ja tez sie dziwię, że one jeszcze nie znalazły domków. Piękne są i oryginalne. Quote
Therion Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Mineło juz sporo czasu i cisza,ale wiele osob juz o nich wie, wiec moze juz niedlugo beda domy. Quote
Therion Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Przypominam wszystkim rodzine w kolorze blue merle. Quote
Recommended Posts