Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olaglowka']Jest juz lista wystawcow z numerammi :)[/quote]
albo jestem slepa albo nie moge znalezc spisu wystawców ;)
moze ktoś mi podac besposredni link ???

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj no psy wiemy jakie mamy, kwestia tylko klas, ale nam najbardziej zalezalo na planie sedziowania, bo mozemy sie nie wyrobic z dojazdem :( Czekamy dalej...

Posted

No niby nie wrzemy, ale Amigo obiecał mi wczoraj że będą podane klasy, lub ilość psów danej rasy a tu nic!!!!!!!!!!!!!
Poczekamy zobaczymy, tylko z tą cierpliwością kiepsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A tak swoją drogą jest to pierwszy oddział i pierwsza wystawa, który na podany e'maill wysyła wszystkie (dosłownie wszysztkie) nowe informacje. Nie powiem ile już dostałam aktualizacji list wystawców przed chwilą plan godzinowy wystawy, sędziów i konkurencji finałowych.

Cieszy mnie to i tak myślę : że im się chce. Bo innym oddziałam chyba nie. Albo skąpo albo wogóle. Albo podstawy. Wszystko na stronie. A tak szczególową korespondencja zadziwia mnie :>))

Posted

:evil_lol: jestesmy sami w młodziezy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Elitesse... chyba rzeczywiscie sie pomylili i dali Twoją Tessi do miniatur pieprz i sól championy...

Posted

Witam :-)
Jak jak wczesniej pisalam wybieram sie autobusem (Szwagropol, albo Trans-Frej) z Krakowa do Nowego Targu.
I tu tkwi problem, bo nie wiem dokladnie jak dojsc z przystanku w N.T do miejsca, gdzie odbywa sie wystawa, na lotnisko. Czy ktos moglby mnie poinstruowac, jakas mapke wkleic ;-) Bede wdzieczna za informacje.

Autokar zatrzymuje sie na tych przystankach:
[CENTER][SIZE=1]Nowy Targ [/SIZE]
[SIZE=1](Al. Tysiąclecia);[/SIZE]
[SIZE=1]Nowy Targ [/SIZE]
[SIZE=1](ul. Szaflarska);[/SIZE]
[SIZE=1]Nowy Targ [/SIZE]
[SIZE=1](ul. Szaflarska CPN)[/SIZE]

[/CENTER]
[LEFT]Dziekuje z gory :)

[SIZE=1]
[/SIZE][/LEFT]