Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha ha ha jest jest jest, wczoraj wyjęłam go ze skrzynki, tak długo wyczekiwany, upragniony dyplom Interchampiona:) super bardzo się cieszę, bo to pierwszy taki dyplom w moim domu:), 7 miesięcy czekania ale wytrwałość popłaca:) a poza tym to pierwszy Inter z tym przydomkiem, tym bardziej się cieszę:)

Guest Lotty
Posted

[quote name='wacha']Ha ha ha jest jest jest, wczoraj wyjęłam go ze skrzynki, tak długo wyczekiwany, upragniony dyplom Interchampiona:) super bardzo się cieszę, bo to pierwszy taki dyplom w moim domu:), 7 miesięcy czekania ale wytrwałość popłaca:) a poza tym to pierwszy Inter z tym przydomkiem, tym bardziej się cieszę:)[/QUOTE]

Wielkie gratulacje, Wacha. Cieszę się, że i do Ciebie w końcu dotarł upragniony dyplom.:smile:

Posted

[quote name='wacha']Ha ha ha jest jest jest, wczoraj wyjęłam go ze skrzynki, tak długo wyczekiwany, upragniony dyplom Interchampiona:) super bardzo się cieszę, bo to pierwszy taki dyplom w moim domu:), 7 miesięcy czekania ale wytrwałość popłaca:) a poza tym to pierwszy Inter z tym przydomkiem, tym bardziej się cieszę:)[/QUOTE]
Gratulacje!

Pzdr.

• 4 months later...
Posted

[quote name='Bardotka']Ja wysylalam papiery w marcu i nadal czekam :([/QUOTE]

A my już mamy :multi: ale w skrzynce pocztowej a klucz do niej zaginął :roll: a tuby tekturowej nie da się wyciągnąć bez klucza

Posted

[quote name='Adamant']A my już mamy :multi: ale w skrzynce pocztowej a klucz do niej zaginął :roll: a tuby tekturowej nie da się wyciągnąć bez klucza[/QUOTE]
To jak sobie poradzicie?
Jezeli to skrzynka jeszcze sprzed czasów UE, to może warto przyłapac listonosza. ale jak skrzynka nowej ery, to.... hm, nie widze żadnego wyjścia...

pzdr.

• 1 month later...
Posted

[quote name='panienkabubu']Znowu dołączam do oczekujących :-)

Mój trzeci już pies, Bernardyn NOW NOREK'S Dreams Become A Reality FCI - zakończył w sobotę INTERCHAMPIONAT. Wniosek wysłany wczoraj. I czekamy ................ [/QUOTE]

Gratulacje.:-)

Posted

Gratuluję wszystkim nowym Interom!:Rose:

Mój pies dostał res.CACIBa po Interze na wystawie w Brnie. Nie wiecie może gdzie mam pisać o przekształcenie? Do naszego Związku? Jak to w ogóle jest z tymi przekształceniami?

Posted

[quote name='Jagoodka']tutaj na samym dole strony [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=cha[/URL] masz wszystko co i jak razem z wnioskiem o przekształcenie res.Caciba w Caciba :)[/QUOTE]
Dzięki. Już się obawiałam, że będę musiała do Czechów pisać ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Znowu dołączam do oczekujących :-)

Mój trzeci już pies, Bernardyn NOW NOREK'S Dreams Become A Reality FCI - zakończył w sobotę INTERCHAMPIONAT. Wniosek wysłany wczoraj. I czekamy ................ :-)[/QUOTE]

[quote name='Patsi']Gratuluję wszystkim nowym Interom!:Rose:

Mój pies dostał res.CACIBa po Interze na wystawie w Brnie. Nie wiecie może gdzie mam pisać o przekształcenie? Do naszego Związku? Jak to w ogóle jest z tymi przekształceniami?[/QUOTE]
Gratulacje dla obu nowych Interów:)

Moja suczka KALIMERA Asiaczek FCI zakończyla Intera w Debreczynie, ale nie ma sensu wysyłac "juz", bo zanim Węgrzy rozlicza ystawe to i tak z 40 pare dni minie... Jak nie więcej...
Ale na pewno wyslę we wrzesniu, aby miec to z głowy;)

pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gratulacje dla obu nowych Interów:)

Moja suczka KALIMERA Asiaczek FCI zakończyla Intera w Debreczynie, ale nie ma sensu wysyłac "juz", bo zanim Węgrzy rozlicza ystawe to i tak z 40 pare dni minie... Jak nie więcej...;)
[/QUOTE]

Gratulacje, Asiaczku.:-)
A jeśli chodzi o Węgrów to faktycznie się grzebią, wiem coś na ten temat.:shake:

Posted

Ja wniosek o zatwierdzenie intera wysłałam zaraz po wystawie w Kaliningradzie, czyli po 10.06.2012.Dziś w ZG ZKwP dowiedziałam się, że do FCI został wysłany 20.08.2012 i żebym przed lutym 2013 nie spodziewała się dyplomu :-(

Posted

Sabra, w naszym przypadku było podobnie. Ostatni CACIB zdobyty 12.06.2011, dokumenty do ZG wysłane 14.06.2011, nie wiem, kiedy je wysłali do FCI, ale data wystawienia dyplomu Interchampiona to: 09.02.2012.