Asiaczek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='aneta']Dostałam tubę dla REGINY :) A wraz z tubą dyplomu Interchampiona tego samego dnia dyplom Championa Polski :)[/QUOTE] Gratulacje!!! I to podwójne:) Pzdr. Quote
aneta Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Asiaczek']Gratulacje!!! I to podwójne:) Pzdr.[/QUOTE] Dziękuję :) Sama zaintersowana ma to gdzieś ;) Quote
Guest Lotty Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A my nadal jesteśmy w punkcie wyjścia, bo Węgrzy jeszcze nie przysłali sprawozdania z wystawy (w sumie mają na to czas do końca września). Nadal brakuje nam potwierdzenia CACIBa ze Słowacji.:shake:. Bez potwierdzeń ani rusz.:roll: Quote
McDzik Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ee ja zagranicznych potwierdzeń nie dostałam do dziś, a dyplom Intera już dawno w kolekcji :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Lotty']A my nadal jesteśmy w punkcie wyjścia, bo Węgrzy jeszcze nie przysłali sprawozdania z wystawy (w sumie mają na to czas do końca września). Nadal brakuje nam potwierdzenia CACIBa ze Słowacji.:shake:. Bez potwierdzeń ani rusz.:roll:[/QUOTE] A kto ci powiedział, że masz czekać na potwierdzenia? Piszesz i już. Przeciez Twoje zgłoszenie do Intera może czekac w FCI,prawda?;) [quote name='McDzik']Ee ja zagranicznych potwierdzeń nie dostałam do dziś, a dyplom Intera już dawno w kolekcji :)[/QUOTE] Dokładnie i ja tak mam. Pzdr. Quote
aneta Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mi przyszedł najpierw dyplom , potwierdzenie Serbii dostałam w piątek a ze Słowacji (pierwszy CACIB) i Rumunii jeszcze nie zobaczyłam :) Quote
Guest Lotty Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Asiaczek']A kto ci powiedział, że masz czekać na potwierdzenia? Piszesz i już. Przeciez Twoje zgłoszenie do Intera może czekac w FCI,prawda?;) Tak obie wiemy,że nie trzeba czekać, ale kto to wytłumaczy Paniom z ZG? Dzwoniłam tam ok. trzy dni temu i obiecały wysłać bez potwierdzeń i jeszcze podobno za wcześnie przysłałam wniosek.:roll: Quote
aga616 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='McDzik']Ee ja zagranicznych potwierdzeń nie dostałam do dziś, a dyplom Intera już dawno w kolekcji :)[/QUOTE] dokładnie - mam już C.I.E i C.I.B a potwierdzenia z Węgier ani pół:p Quote
aniaDark Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Lotty'][quote name='Asiaczek']A kto ci powiedział, że masz czekać na potwierdzenia? Piszesz i już. Przeciez Twoje zgłoszenie do Intera może czekac w FCI,prawda?;) Tak obie wiemy,że nie trzeba czekać, ale kto to wytłumaczy Paniom z ZG? Dzwoniłam tam ok. trzy dni temu i obiecały wysłać bez potwierdzeń i jeszcze podobno za wcześnie przysłałam wniosek.:roll:[/QUOTE] Ty weź się nimi nie przejmuj! Ja wniosek na C.I.B. mojej psicy wysłałam po 3-4 dniach od uzyskania ostatniego potrzebnego CACIBa (końcówka maja) i wniosek sobie leżakuje w FCI. Panie z ZG wysłały go w lipcu do Brukseli ;) (do ZG dzwoniłam tylko po to, by się dowiedzieć, czy wniosek leżakuje u nich, czy już w FCI). Jakoś skarg, że za wcześnie wysłałam wniosek nie usłyszałam :) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Lotty'][quote name='Asiaczek']A kto ci powiedział, że masz czekać na potwierdzenia? Piszesz i już. Przeciez Twoje zgłoszenie do Intera może czekac w FCI,prawda?;) Tak obie wiemy,że nie trzeba czekać, ale kto to wytłumaczy Paniom z ZG? Dzwoniłam tam ok. trzy dni temu i obiecały wysłać bez potwierdzeń i jeszcze podobno za wcześnie przysłałam wniosek.:roll:[/QUOTE] Jak bym tak się przejmowała tym, co mówia Panie w ZG, to chyba ani jednego certyfikaty bym do tej pory w domu nie miała... pzdr. Quote
aro Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Asiaczek'][quote name='Lotty'] Jak bym tak się przejmowała tym, co mówia Panie w ZG, to chyba ani jednego certyfikaty bym do tej pory w domu nie miała... pzdr.[/QUOTE] A ja, telefonicznie, przed wysłaniem wniosków o CIE i CIB uzyskałem w ZG pełną informację ;) Quote
aro Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Boś facet! Pzdr.[/QUOTE] ;) ps. Teraz rozumiem konieczność równouprawnienia... Quote
Vegas Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Czy "copy of pedigree with SB" to normalny rodowód, czy SB coś*znaczy specjalnego? Jeżeli w moim programie nie mogę*zaznaczyć*opcji, to jak inaczej zaznaczaliście? Podkreślenie, bold? I nie wiem czy mam zaznaczyć CIB bez prób pracy, czy CIE... bo wydawało mi się, że inter champion wystawowy, ale tam jest dla prób pracy :( Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='aro'];) ps. Teraz rozumiem konieczność równouprawnienia...[/QUOTE] Hahaha... [quote name='Vegas']Czy "copy of pedigree with SB" to normalny rodowód, czy SB coś*znaczy specjalnego? Jeżeli w moim programie nie mogę*zaznaczyć*opcji, to jak inaczej zaznaczaliście? Podkreślenie, bold? I nie wiem czy mam zaznaczyć CIB bez prób pracy, czy CIE... bo wydawało mi się, że inter champion wystawowy, ale tam jest dla prób pracy :([/QUOTE] Nie mam pojęcia... pzdr. Quote
aniaDark Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Moja niunia jest już oficjalnie Interchampionem :) -> C.I.B., Ch. PL SK, Grand SK Ch., SK W., Baltic W., CEEW, LT JW, Multi Junior Ch. NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów :loveu: Dyplom co prawda jeszcze leżakuje w urzędzie pocztowym (na awizo napisali mi Gabaryt B :-o; przesyłkę można odebrać: ZARAZ :D ), ale już jest! :) 5 miesięcy czekania od ostatniego wniosku i doczekałam się :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Guest Lotty Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='aniaDark']Moja niunia jest już oficjalnie Interchampionem :) -> C.I.B., Ch. PL SK, Grand SK Ch., SK W., Baltic W., CEEW, LT JW, Multi Junior Ch. NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów :loveu: Gratulacje. Quote
aniaDark Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Lotty'][quote name='aniaDark']Moja niunia jest już oficjalnie Interchampionem :) -> C.I.B., Ch. PL SK, Grand SK Ch., SK W., Baltic W., CEEW, LT JW, Multi Junior Ch. NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów :loveu:[/QUOTE] Gratulacje.[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='aniaDark']Moja niunia jest już oficjalnie Interchampionem :) -> C.I.B., Ch. PL SK, Grand SK Ch., SK W., Baltic W., CEEW, LT JW, Multi Junior Ch. NANCY XANTINA Iskierka Szetlandów :loveu: Dyplom co prawda jeszcze leżakuje w urzędzie pocztowym (na awizo napisali mi Gabaryt B :-o; przesyłkę można odebrać: ZARAZ :D ), ale już jest! :) 5 miesięcy czekania od ostatniego wniosku i doczekałam się :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:[/QUOTE] Gratulacje!!! 5 miesięcy to dobry czas;) pzdr. Quote
aniaDark Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Gratulacje!!! 5 miesięcy to dobry czas;) pzdr.[/QUOTE] Dziękuję Asiaczku :) Też tak myślę (ja, niecierpliwka :)))) ), że to dobry czas :) Quote
Irviers Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dokładnie 3 miesiące temu moja suczka skończyła Intera a dziś ze skrzynki wyjęłam powiadomienie!! :))) Strasznie się cieszę- to mój pierwszy inter i w dodatku z mojej hodowli !!:))) Nie mogę się doczekać dyplomu! Quote
Guest Lotty Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Irviers']Dokładnie 3 miesiące temu moja suczka skończyła Intera a dziś ze skrzynki wyjęłam powiadomienie!! :))) Strasznie się cieszę- to mój pierwszy inter i w dodatku z mojej hodowli !!)) Nie mogę się doczekać dyplomu![/QUOTE] Gratulacje.:) My musimy jeszcze trochę poczekać, bo Węgrzy nawalili ze sprawozdaniem z wystawy. Dziś dostałam w tej sprawie maila z FCI. Quote
Irviers Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Dzięki! Ja właśnie martwiłam się bo ostatnie CACIBy zdobyliśmy na Ukrainie- a wiadomo jak tam jest. Ale o dziwo uwinęli się w terminie ze sprawozdaniem :) Quote
aisa7777 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Yupiii..dzis przyszla tuba z dyplomem mojej Interki :)...Wyslalam dokladnie 18.sierpnia, takze ciut ponad 4 - mce...to taki spozniony prezencik swiateczny pod choinke ;) Quote
Recommended Posts