Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż niestety nie ;) Chociaz bez wiekszego zdziwienia :)
Ale licze na to ze przynajmniej wniosek jest juz w Belgii ;) Jednocześnie złozylam wniosek o przydomek i od 3 tygodni jest na stronie FCI.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii <multi>

Dzisiaj dotarł dyplom [B]INTERCHAMPIONA[/B] dla mojej suczki BOSTON TERRIERki [B]NOVINKA Rojber FCI[/B] :)

Nufka skończyła 'intera' 21 listopada 2010 roku, wniosek był wysłany 22 listopada 2010 roku, dzisiaj, czyli 05 kwietnia 2011 roku dotarł do nas do domku :)

Guest Lotty
Posted

Wielkie gratulacje, Panienko:multi::multi::multi:.

Posted

[quote name='panienkabubu']Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii <multi>

Dzisiaj dotarł dyplom [B]INTERCHAMPIONA[/B] dla mojej suczki BOSTON TERRIERki [B]NOVINKA Rojber FCI[/B] :)

Nufka skończyła 'intera' 21 listopada 2010 roku, wniosek był wysłany 22 listopada 2010 roku, dzisiaj, czyli 05 kwietnia 2011 roku dotarł do nas do domku :)[/QUOTE]
to tak jak u nas - 4 miesiące z kawałkiem!Gratulacje!!!:p

Posted

[quote name='panienkabubu']Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii <multi>
Nufka skończyła 'intera' 21 listopada 2010 roku, wniosek był wysłany 22 listopada 2010 roku, dzisiaj, czyli 05 kwietnia 2011 roku dotarł do nas do domku :)[/QUOTE]
Super Novinka!!!
I super nowina:)

Pzdr.

Posted

No ja sie ponarzekałam i też sie udało :D
Również wczoraj otrzymałam dyplom intera dla mojego anglika [B]LILIANA Marisetta[/B] :))) !!!!
Skończony tak samo jak Nufka na wystawie w Nitrze 21 listopada 2010, a złożony około 15 stycznia w moim oddziale :)

Posted

[quote name='Talagia']No ja sie ponarzekałam i też sie udało :D
Również wczoraj otrzymałam dyplom intera dla mojego anglika [B]LILIANA Marisetta[/B] :))) !!!!
Skończony tak samo jak Nufka na wystawie w Nitrze 21 listopada 2010, a złożony około 15 stycznia w moim oddziale :)[/QUOTE]

Nooo :) Super wiadomość !! Gratulacje :)

Posted

[quote name='Talagia']No ja sie ponarzekałam i też sie udało :D
Skończony tak samo jak Nufka na wystawie w Nitrze 21 listopada 2010, a złożony około 15 stycznia w moim oddziale :)[/QUOTE]
Gratulacje!!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No i się nie udało, co?

Pzdr.[/QUOTE]
No coz
A ja nie mam nadal dyplomu. A skladalam wniosek tak jak Ty w pazdzierniku?? czy listopadzie 2010
Suka ostatni CACIB dostala w Katowicach 2010 czyli mamy rok

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzwoń, pisz, monituj.... albo czekaj...

Pzdr.[/QUOTE]
powiem Ci ze mam ciut dosc
Jakas zaczarowana ta suka
ROK zajelo mi wytlumaczenie w ZG ZKwP, ze ta suka jest MOJA i championat ma byc z moim nazwiskiem. Przeslalam im taka ilosc dokumentow potwoerdzajacych, ze to moj pies i jego tytuly, ze serio, mam juz dosc.
Gdyby nie chodzilo o suke, ktora jest Zwy Europy pewnei olalabym temat.... ale tak to maja pecha

Posted

[quote name='Asiaczek']... ja bym jeszcze ten ichniejszy pech pogłębiła:angryy:...

pzdr.[/QUOTE]

ja niestety wiem jak "szybko" dziala sekretariat ZG...... na pisemko z decyzja GKH czekalam 5 mies od posiedzenia komisjii..... niezly czas jak na decyzje dotyczaca krycia......

Posted

Na tyle znam k.p.a., że bym pisała monity.

Ja raz miałam taką syt. z moim macierzystym Oddziałem. Dawno temu. Po terminie, pisałam monit. Pogubili się kompletnie i zadzwoniono do mnie z prośba, abym już nie pisała monitów, bo oni się gubią w tych pisemkach itp. Ja na to: gdyście Państwo odpowiedzieli mi w terminie, to nie byłoby monitów.

Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']PANGEA - może głupie pytanie, ale .. pisałaś stricte do FCI do Pani, która zajmuje się dyplomami ?[/QUOTE]

nie, to wcale nie jest glupie pytanie.
Nie nie pisalam. Mysle, ze jakbym sie dowiedziala, ze papiery nadal leza w wawie to by mnie trafilo na miejscu. ehhh

Posted

[quote name='PANGEA']nie, to wcale nie jest glupie pytanie.
Nie nie pisalam. Mysle, ze jakbym sie dowiedziala, ze papiery nadal leza w wawie to by mnie trafilo na miejscu. ehhh[/QUOTE]

Spróbuj napisać :) Może to oni mają jakiś problem. Ja dowiedziałam się, że Zk miał problem z wynikami z Warszawy i od tego czasu Pani monitowała co i jak z naszym dyplomem. I się udało szybciej niż sama ona myślała :)

Posted

Dzis dostałam dyplom CIB - FCI mogło uwinąć się w 3 tygodnie z przygotowaniem dyplomu, przesłaniem go i jeszcze grzeczną odpowiedzią do mnie co sie dzieje, podczas gdy ZK przetrzymał mój wniosek bez najmniejszego sensu przez kilka miesięcy. NIe rozumiem tego ani trochę.

Posted

[quote name='Toller']Dzis dostałam dyplom CIB - FCI mogło uwinąć się w 3 tygodnie z przygotowaniem dyplomu, przesłaniem go i jeszcze grzeczną odpowiedzią do mnie co sie dzieje, podczas gdy ZK przetrzymał mój wniosek bez najmniejszego sensu przez kilka miesięcy. NIe rozumiem tego ani trochę.[/QUOTE]
Bo my nie jesteśmy od rozumienia - wg niektórych naszychpsiowych władz...;)
Gratulacje, mimo długiego okresu oczekiwania:)

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

To i ja uruchamiam licznik. Interek skończony w Chorwacji - koleżanka już mnie pocieszyła, że się naczekam, bo nim Chorwaci wyślą sprawozdanie, to... Oby nie! Obym nie musiała czekać zbyt długo...

Posted

Wczoraj w końcu wysłałam papiery dla mojej REGINY VICTORII FORTUNATY :)
9 CACIB w przeciągu rok + 2 msc z 4 krajów :)
Mogłam wysłać wniosek już po Katowicach gdzie mała dostała czasowy res CACIB po interce ale poczekałam do Łodzi i się udało zrobić warunki na samych czystych wnioskach :)
Teraz tylko czekam kiedy będzie rozpatrzony i kiedy dojdzie :)