Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']No to napisałam :-) Nikogo innego nie znalazłam, nie widzę też, żeby był watek schroniska Koszalińskiego.
Spójrzcie za to na schronisko w Szczecinku :-) :-) :-)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin%21-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela"]http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin!-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela[/URL][/QUOTE]
Zaraz wyślę wątek schroniska do kogo trzeba niech popatrzą...;)

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Co tu jest bo nic nie widzę...?[/QUOTE]

oj, nie wkleiłam linku...

[url]http://www.szczecinek.schronisko.net/[/url]

Wątek schroniska przeczytałam od deski do deski, wciągnęło mnie, a miałam tylko poszukać kogoś do wizyty ;-)

Posted

[quote name='mamanabank']oj, nie wkleiłam linku...

[url]http://www.szczecinek.schronisko.net/[/url]

Wątek schroniska przeczytałam od deski do deski, wciągnęło mnie, a miałam tylko poszukać kogoś do wizyty ;-)[/QUOTE]
Ja też tak zrobiłam,super był ten maluch amstaff błękitny...no i staruszek na łancuchu,pięciokilowy,masakra

Posted

[quote name='mamanabank']UFO, powalający :-D

Czekam na odzew w sprawie wizyty dla Felka, zobaczymy... jak nie, to będę szukać dalej. Romka, a może można wykorzystać te kontakty, które Pan podał Ci w mailu?[/QUOTE]
Najpierw o Felusiu a potem o kontaktach...Feluś będzie dziś kastrowany ale trzeba będzie go[B] przywieżć póżnym popołudniem[/B]...i o to poproszę Perdusię bo ja nie mogę dziś po południu ,mogę tylko do 16 00!

Posted

[quote name='mamanabank']Perdusia pracuje do 20.00 :-([/QUOTE]
Już jestem umówiona w lecznicy na około 19 30,wieczorem będę wiedziała co z transportem...już dzwoniłam do chłopaka,który wiózł nam Abi do Zgorzelca.

Posted

Feluś już w domku...drżał ja listeczek na wietrze,kiedy pani doktor Kasia przyniosła go do mnie...trochę mnie poznawał ale tak nie bardzo wiedział co dalej będzie się działo.Kiedy wzięłam go na ręce i zaniosłam do samochodu uspokoił się i położył na siedzeniu...a kiedy wyniosłam go z samochodu przed jego domkiem tymczasowym,rozejrzał się i wszystko było ok...w domu dostałam całusy...całusy dostała też Mama Perdusi...bo Feluś najwyrażniej był już spokojny i zadowolony...
Feluś jest jeszcze ładniejszy niż był,wydoroślał...uszka cały czas na baczność...i straszny z niego przytulak...

Posted

[quote name='mamanabank']Dobrze, bardzo dobrze.

A czy Felkowi nie trzeba dostarczyć karmy?[/QUOTE]
Perdusia,pewnie coś napisze...ja napiszę natomiast,że dogadałam się z chłopakiem ,który wiózł nam Abi do Zgorzelca,ze mógłby zawieść Felusia do Koszalina...na trasie Stargard-Łowicz-Koszalin-Łowicz koszt przejazdu wynosiłby 400zł,wysłałam informacje do przyszłego domu Felusia,celem akceptacji.

Posted

No właśnie zapomniałam napisać:domek jest w Koszalinie,państwo wypatrzyli Felusia a,ze mają w domu prawie identycznego psiaka Ferdynanda i właśnie przeprowadzają się do domu jednorodzinnego to doszli do wniosku,ze mogą stworzyc dom,jeszcze jednej bidzie.Ferdynand też jest psiakiem ze schroniska.W domu są dzieci dość już duże i dziewczynki będą opiekować się psiakami.Rodzina zgodziła się na wizytę przedadopcyjną oraz na kastrację.Pan domu zna wszystkie zasady adopcji ponieważ w jego rodzinie pomagano zwierzętom(mama była prezesem stowarzyszenia pomagającego zwierzętom).Zgodził się także pokryć koszty transportu.Jest ze mną w stałym kontakcie i czyta wątek.Psiaki oczywiście będą w domu.
Jako osobę ,która może powiedzieć coś o domku dla Felusia,Pan wskazał kierowniczkę schroniska w Koszalinie z którą z racji zawodowych kontaktów mamy zna osobiście.Dzwoniłam do schroniska p.kierowniczka wyraziła się o domku jak najlepiej...czekamy teraz na zdjęcie szwów Felusia i pewnie psiaczek ruszy do domu.

Posted

[quote name='perdusia1']Co do karmy to jeszcze troche jest, ale ja bardzo proszę o więcej informacji na temat przyszłego domku Felusia.[/QUOTE]

Perdusia :-) To pytanie bardzo mi się podoba :-D

Posted

[quote name='Romka']Perdusia,pewnie coś napisze...ja napiszę natomiast,że dogadałam się z chłopakiem ,który wiózł nam Abi do Zgorzelca,ze mógłby zawieść Felusia do Koszalina...na trasie Stargard-Łowicz-Koszalin-Łowicz koszt przejazdu wynosiłby 400zł,wysłałam informacje do przyszłego domu Felusia,celem akceptacji.[/QUOTE]

Przyszły dom zaakceptował tę sumę :-) W domu jest adoptowany Ferdynand i Państwo postanowili pomóc Felicjanowi :-) Pod koniec tygodnia Felek pojedzie do domu.

Posted

[quote name='mamanabank']Przyszły dom zaakceptował tę sumę :-) W domu jest adoptowany Ferdynand i Państwo postanowili pomóc Felicjanowi :-) Pod koniec tygodnia Felek pojedzie do domu.[/QUOTE]

To jeszcze raz powtórzę!!! REWELACJA!!! :D :D :D