Romka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='mamanabank']No to napisałam :-) Nikogo innego nie znalazłam, nie widzę też, żeby był watek schroniska Koszalińskiego. Spójrzcie za to na schronisko w Szczecinku :-) :-) :-) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin%21-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela"]http://www.dogomania.pl/threads/179750-Schronisko-w-Szczecinku-zapraszamy-do-odwiedzin!-Mo%C5%BCe-znajdziesz-tu-przyjaciela[/URL][/QUOTE] Zaraz wyślę wątek schroniska do kogo trzeba niech popatrzą...;) Quote
mamanabank Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 No to masz jeszcze to :-) Niech popatrzą ;-) Quote
perdusia1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ale świetne to schronisko w Szczecinku, normalnie "mariot" dla psiaków, mam nadzieję, że zainteresowanie Felciem jest poważne i domek okaże się OK. Quote
Romka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='mamanabank']No to masz jeszcze to :-) Niech popatrzą ;-)[/QUOTE] Co tu jest bo nic nie widzę...? Quote
mamanabank Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Romka']Co tu jest bo nic nie widzę...?[/QUOTE] oj, nie wkleiłam linku... [url]http://www.szczecinek.schronisko.net/[/url] Wątek schroniska przeczytałam od deski do deski, wciągnęło mnie, a miałam tylko poszukać kogoś do wizyty ;-) Quote
Romka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='mamanabank']oj, nie wkleiłam linku... [url]http://www.szczecinek.schronisko.net/[/url] Wątek schroniska przeczytałam od deski do deski, wciągnęło mnie, a miałam tylko poszukać kogoś do wizyty ;-)[/QUOTE] Ja też tak zrobiłam,super był ten maluch amstaff błękitny...no i staruszek na łancuchu,pięciokilowy,masakra Quote
mamanabank Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 UFO, powalający :-D Czekam na odzew w sprawie wizyty dla Felka, zobaczymy... jak nie, to będę szukać dalej. Romka, a może można wykorzystać te kontakty, które Pan podał Ci w mailu? Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='mamanabank']UFO, powalający :-D Czekam na odzew w sprawie wizyty dla Felka, zobaczymy... jak nie, to będę szukać dalej. Romka, a może można wykorzystać te kontakty, które Pan podał Ci w mailu?[/QUOTE] Najpierw o Felusiu a potem o kontaktach...Feluś będzie dziś kastrowany ale trzeba będzie go[B] przywieżć póżnym popołudniem[/B]...i o to poproszę Perdusię bo ja nie mogę dziś po południu ,mogę tylko do 16 00! Quote
mamanabank Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Perdusia pracuje do 20.00 :-( Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='mamanabank']Perdusia pracuje do 20.00 :-([/QUOTE] Już jestem umówiona w lecznicy na około 19 30,wieczorem będę wiedziała co z transportem...już dzwoniłam do chłopaka,który wiózł nam Abi do Zgorzelca. Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Feluś już w domku...drżał ja listeczek na wietrze,kiedy pani doktor Kasia przyniosła go do mnie...trochę mnie poznawał ale tak nie bardzo wiedział co dalej będzie się działo.Kiedy wzięłam go na ręce i zaniosłam do samochodu uspokoił się i położył na siedzeniu...a kiedy wyniosłam go z samochodu przed jego domkiem tymczasowym,rozejrzał się i wszystko było ok...w domu dostałam całusy...całusy dostała też Mama Perdusi...bo Feluś najwyrażniej był już spokojny i zadowolony... Feluś jest jeszcze ładniejszy niż był,wydoroślał...uszka cały czas na baczność...i straszny z niego przytulak... Quote
mamanabank Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dobrze, bardzo dobrze. A czy Felkowi nie trzeba dostarczyć karmy? Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='mamanabank']Dobrze, bardzo dobrze. A czy Felkowi nie trzeba dostarczyć karmy?[/QUOTE] Perdusia,pewnie coś napisze...ja napiszę natomiast,że dogadałam się z chłopakiem ,który wiózł nam Abi do Zgorzelca,ze mógłby zawieść Felusia do Koszalina...na trasie Stargard-Łowicz-Koszalin-Łowicz koszt przejazdu wynosiłby 400zł,wysłałam informacje do przyszłego domu Felusia,celem akceptacji. Quote
perdusia1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Co do karmy to jeszcze troche jest, ale ja bardzo proszę o więcej informacji na temat przyszłego domku Felusia. Quote
perdusia1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 O kurcze jutro muszę iść do lecznicy po Feciową książeczkę bo została w lecznicy. Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No właśnie zapomniałam napisać:domek jest w Koszalinie,państwo wypatrzyli Felusia a,ze mają w domu prawie identycznego psiaka Ferdynanda i właśnie przeprowadzają się do domu jednorodzinnego to doszli do wniosku,ze mogą stworzyc dom,jeszcze jednej bidzie.Ferdynand też jest psiakiem ze schroniska.W domu są dzieci dość już duże i dziewczynki będą opiekować się psiakami.Rodzina zgodziła się na wizytę przedadopcyjną oraz na kastrację.Pan domu zna wszystkie zasady adopcji ponieważ w jego rodzinie pomagano zwierzętom(mama była prezesem stowarzyszenia pomagającego zwierzętom).Zgodził się także pokryć koszty transportu.Jest ze mną w stałym kontakcie i czyta wątek.Psiaki oczywiście będą w domu. Jako osobę ,która może powiedzieć coś o domku dla Felusia,Pan wskazał kierowniczkę schroniska w Koszalinie z którą z racji zawodowych kontaktów mamy zna osobiście.Dzwoniłam do schroniska p.kierowniczka wyraziła się o domku jak najlepiej...czekamy teraz na zdjęcie szwów Felusia i pewnie psiaczek ruszy do domu. Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Romka, to rewelacyjne wieści!!! :) :D :D :D :D :D Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Andzike']Romka, to rewelacyjne wieści!!! :) :D :D :D :D :D[/QUOTE] My też się bardzo cieszymy... Quote
mamanabank Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='perdusia1']Co do karmy to jeszcze troche jest, ale ja bardzo proszę o więcej informacji na temat przyszłego domku Felusia.[/QUOTE] Perdusia :-) To pytanie bardzo mi się podoba :-D Quote
mamanabank Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Romka']Perdusia,pewnie coś napisze...ja napiszę natomiast,że dogadałam się z chłopakiem ,który wiózł nam Abi do Zgorzelca,ze mógłby zawieść Felusia do Koszalina...na trasie Stargard-Łowicz-Koszalin-Łowicz koszt przejazdu wynosiłby 400zł,wysłałam informacje do przyszłego domu Felusia,celem akceptacji.[/QUOTE] Przyszły dom zaakceptował tę sumę :-) W domu jest adoptowany Ferdynand i Państwo postanowili pomóc Felicjanowi :-) Pod koniec tygodnia Felek pojedzie do domu. Quote
Andzike Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='mamanabank']Przyszły dom zaakceptował tę sumę :-) W domu jest adoptowany Ferdynand i Państwo postanowili pomóc Felicjanowi :-) Pod koniec tygodnia Felek pojedzie do domu.[/QUOTE] To jeszcze raz powtórzę!!! REWELACJA!!! :D :D :D Quote
rita60 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No teraz to musi sie udać malenki.......trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts