Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']A spieszę z dobrą nowiną :-)

Dzięki kochanej ricie60 domek już po wizycie :-) :-) :-)
Jestem umówiona z Państwem w sobotę wieczorem. Także Felek musi pobyć w schronisku do Waszych odwiedzin, a potem już poczeka na podróż u mnie.

Domek super, troje dzieci i rodzice, [U]zwierząt aktualnie nie ma żadnych[/U]. Feluś pakuj się chłopaczku :-)

argusiowa i Kumiko dziękujemy za allegro :loveu: to jedno z dwóch okazało się szczęśliwe dla Felka :multi:[/QUOTE]

a może Romusia do towarzystwa by chcieli ?;)

Posted

Dobrze,ze Feluś będzie już w domku.W schronisku kilka psiaków ma kaszel ,m.in:Beza i Molly.Feluś chyba zahartowany bo choć ma krótszą sierść od Bezy ,nie ma kaszlu.

Posted

[quote name='mamanabank']Feluś nie idzie do domu...

Dzisiaj dostałam maila z decyzją Pani.

Szukamy domu dalej.[/QUOTE]
Kurczę, szkoda. Jutro musimy go zabrac na porządną sesję, bo zdjęcia lipne, a chciałabym jutro go ogłosić.

Posted

hm...[COLOR=#222222]Jestem Felek, [/COLOR][COLOR=#222222]Takich Felków jak ja jest niewiele,
jestem mały, śliczny i uroczy
wystarczy spojrzeć tylko w moje oczy
[/COLOR][COLOR=#222222]Wystarczy mi serca Twego kawałek,
i wtedy będzie doskonale...:-D

widocznie to nie był ten kawałek serca, na ten właściwy Feluś musi jeszcze chwilę poczekać.

tak mi sie na allegro Felusia zrymowało ;)
[/COLOR]

Posted

Czytam zaległości i zaczęłam się cieszyć a tu zonk, ale to rzeczywiście nie ta połowa serducha dla Felka była.

Mamanabank, a może tą fotę Pauli na łowicką??

[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/7876/dscn3185.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zuzka']Biedny maluszek ,wyobrażam sobie jak tym maluszkom jest zimno w nocy[/QUOTE]
Masz rację,Beza ,która siedzi z Felkiem ma kaszel,Felus chyba bardziej zahartowany...