rita60 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Collie napisał(a):Powiedziałabym , że sięga do kolan . Hmm... szukam Wiwy w liście zwierząt w schronisku , ale jej nie ma , możliwe , że niestety albo na szczęscie została już zaadoptowana , ale aby sie upewnic zadzwonie do schroniska . A jakiego psa szukają ( pies czy suka i w jakim wieku ) ? I co z Wiwą ??????? Quote
Qeeriefire Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 dzwonie i dzwonie .... może ja mam takiego pecha ..... w tym tygodniu tylko raz dzwoniłam ( próbne testy gim. mam ) , jeszcze w piątek będę dzwonić. Quote
Tuuli Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wiwa nadal przebywa w schronisku. Teraz ma ok. roku. Wesoła i zabawowa, czyli pod tym względem nic się nie zmieniło z opisu w pierwszym poście :) Zresztą wystarczy na nią spojrzeć na fotkach - gołym okiem widać, że przyszłym właścicielom (a oby ci się znaleźli jak najprędzej) przyniesie dużo szczęścia i radości :cool3: Quote
rita60 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dzieki za info. Cały czas uaktualniam ogłoszenia. Quote
Qeeriefire Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='Tuuli']Wiwa nadal przebywa w schronisku. Teraz ma ok. roku. Wesoła i zabawowa, czyli pod tym względem nic się nie zmieniło z opisu w pierwszym poście :) Zresztą wystarczy na nią spojrzeć na fotkach - gołym okiem widać, że przyszłym właścicielom (a oby ci się znaleźli jak najprędzej) przyniesie dużo szczęścia i radości :cool3: O dziękuję bardzo za informacje ;) Dodzwonić się do sekretariatu ^^ ..... na pewno macie dużo pracy Quote
Tuuli Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 rita60 napisał(a):Dzieki za info. Cały czas uaktualniam ogłoszenia. :Rose: Mam nadzieję, że dzięki nim Wiwa szybciutko znajdzie domek :) Collie napisał(a):O dziękuję bardzo za informacje ;) Dodzwonić się do sekretariatu ^^ ..... na pewno macie dużo pracy Tak na marginesie, nie pracuję w schronisku ;) Quote
Yuveza Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Piękna suńka, gdybym mogła już bym ją zaadoptowała:D ale niestety, mam nadzieję że znajdzie kochający dom;) Pozdrawiamy Justyna i Doti Quote
Qeeriefire Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 :multi: Może ktoś Cię wypatrzy .... Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 i co z małą Wiwą? na żywo jej nie widziałam ale od razu po zdjęciu stwierdzam że to Kochana sunia:loveu: Pozdrowionka mała jesteśmy z Tobą!!:D Quote
Qeeriefire Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Niestety dalej czeka , wiele ludzi ma popytać rodzine , miejmy nadzieję ;) Quote
rita60 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No to czekamy:pCollie jest u was taki piesek mix teriera walijskiego o imieniu Gonzo,czy wiesz coś na jego temat ? Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Collie napisał(a):Niestety dalej czeka , wiele ludzi ma popytać rodzine , miejmy nadzieję ;) Gdybym tylko miała możliwość.... już by nie czekała :shake:.... Quote
Qeeriefire Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 rita60 napisał(a):No to czekamy:pCollie jest u was taki piesek mix teriera walijskiego o imieniu Gonzo,czy wiesz coś na jego temat ? Hmm... nie kojarze , ale jak bede miala okazje to popytam ;) Quote
rita60 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Collie napisał(a):Hmm... nie kojarze , ale jak bede miala okazje to popytam ;) Ok,dzieki,podobno goni wszystko co sie rusza:evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 rita60 napisał(a):Ok,dzieki,podobno goni wszystko co sie rusza:evil_lol: I tak podobno jest :diabloti: Pod koniec stycznia planuje się wybrać do schrona to zapoznam psiaka ;) Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 rita60 napisał(a):No to czekamy:pCollie jest u was taki piesek mix teriera walijskiego o imieniu Gonzo,czy wiesz coś na jego temat ? Mam pare informacji odnośnie Gonza . Gonzo nie jest wykastrowany , ale odrobaczony i zaszczepiony .Charakter trochę psa myśliwskiego i nie zabardzo do innych psów . Nie demoluje kojca i nadaje się do bloku , ale lepiej czułby się w domu ;) Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 rita60 napisał(a):Dzieki.....w jakim jest wieku ? Nie ma za co ;) Gonzo to tak do roku ... z 8 miesięcy Quote
rita60 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Jeszcze jedno pytanko:oops:czy mały ma jakieś ogłoszenia,allegro itp,jesli nie,to jakie podac dane do kontaktu i czy moge liczyc na jakies foty ? Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Pytaj , pytaj ;) ale niestety tego nie wiem ...zdjecia poszukam na stronie schrona Quote
rita60 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Collie napisał(a):Pytaj , pytaj ;) ale niestety tego nie wiem ...zdjecia poszukam na stronie schrona Na stronie widziałam,kiepskie:shake: Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='rita60']Na stronie widziałam,kiepskie:shake: To szkoda , może dlatego , że Gonzo taki aktywny . A to zdjęcie na rękach (http://kundelek.rsoz.org/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-484-984 ) ? . Oczywiście lepsze byłoby z całym Gonzem :D A dane kontaktowe takie jak do Wiwy - sekretariat schroniska od godz. 8.00 do 16.00 tel. 17 855 48 17 Quote
Recommended Posts