lourdnes Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pracusie zameldujcie się . Co masz zrobić dziś zrób po jutrze będziesz miał 2 dni wolnego - przecież to znacie prawda ? :diabloti: Quote
Cienka Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='lourdnes']Pracusie zameldujcie się . Co masz zrobić dziś zrób po jutrze będziesz miał 2 dni wolnego - przecież to znacie prawda ? :diabloti:[/QUOTE] Nie ma czasu na pierdoły jak wygramy w totka to spoczniemy na laurach. Tylko jest jeden problem by wygrać trzeba grać :) Quote
A&L Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Witamy się i czekamy na baskowe fotki :) I oczywiście zapraszamy do nas ;) Quote
lourdnes Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Cienka dryndoliłam dzisiaj do Ciebie. Mam parę pytanek w zwiazku z kalendarzem. Będę jeszcze tarabanić :P Quote
Cienka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka dryndoliłam dzisiaj do Ciebie. Mam parę pytanek w zwiazku z kalendarzem. Będę jeszcze tarabanić :P[/QUOTE] Kurzy flak nie mam pojęcia gdzie jest dziś moja komórka:hmmmm: ale takie są skutki jak się nie ma komórki przez 5 tygodni bo szanowny Jogi ją zażarł (2 w tym roku). I nie posiadam do nikogo numeru bo jakimś cudem numery zostały na telefonie a nie na karcie sim :angryy: Quote
lourdnes Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Cienka']Kurzy flak nie mam pojęcia gdzie jest dziś moja komórka:hmmmm: ale takie są skutki jak się nie ma komórki przez 5 tygodni bo szanowny Jogi ją zażarł (2 w tym roku). I nie posiadam do nikogo numeru bo jakimś cudem numery zostały na telefonie a nie na karcie sim :angryy:[/QUOTE] Będę dryndoliła jutro bo juz mi sie nie chce lecieć po doładowanie. W każdym razie wybrałam wariant B i chodziło mi o szczeg dot zdjęć itp ale to jutro :) Quote
Cienka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='lourdnes']Będę dryndoliła jutro bo juz mi sie nie chce lecieć po doładowanie. W każdym razie wybrałam wariant B i chodziło mi o szczeg dot zdjęć itp ale to jutro :)[/QUOTE] Kochana znalazłam komórkę ale nie mam ani jednego połączenia Quote
lourdnes Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Cienka']Kochana znalazłam komórkę ale nie mam ani jednego połączenia[/QUOTE] Powinnas miec i połączenie i sms-a chyba ,ze zmieniłaś nr ? Quote
Cienka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='lourdnes']Powinnas miec i połączenie i sms-a chyba ,ze zmieniłaś nr ?[/QUOTE] Nie, nie zmieniłam telefonu i nic nie mam :shake: od Ciebie Quote
tomecki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='deer_1987']Milego dnia Wam zycze![/QUOTE] Dziękujemy i wzajemne Quote
Buszki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 To ja się przywitam o przyzwoitej porze :diabloti:. Dzień doberek! Quote
tomecki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Buszki']To ja się przywitam o przyzwoitej porze :diabloti:. Dzień doberek![/QUOTE] O już prawie środek dnia :) Quote
Buszki Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No tak,jak się wstaje w środku nocy,to teraz jest środek dnia ;). Quote
Asiaczek Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Cienka']Kurzy flak nie mam pojęcia gdzie jest dziś moja komórka:hmmmm: ale takie są skutki jak się nie ma komórki przez 5 tygodni bo szanowny Jogi ją zażarł (2 w tym roku). I nie posiadam do nikogo numeru bo [B]jakimś cudem numery zostały na telefonie a nie na karcie sim[/B] :angryy:[/QUOTE] Kochaniutka, nic się nie dzieje ot, tak sobie. Jezeli w telefonie nie wybrałaś opcji, aby wsie numeru telefonów zapisywały się na karcie SIM, to zapisały się "w telefonie". I koniec. Pogrzeb trochę w komórce i ustaw sobie poprawnie to zapisywanie:) Więcej czasu zyczę:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [B]deer, Tomecki[/B] Wy spać nie możecie? ;) Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='kaskaSz'][B]deer, Tomecki[/B] Wy spać nie możecie? ;)[/QUOTE] Ja cos nie moglam obudzilam sie o 2 :( Quote
Cienka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Kochaniutka, nic się nie dzieje ot, tak sobie. Jezeli w telefonie nie wybrałaś opcji, aby wsie numeru telefonów zapisywały się na karcie SIM, to zapisały się "w telefonie". I koniec. Pogrzeb trochę w komórce i ustaw sobie poprawnie to zapisywanie:) Więcej czasu zyczę:) pzdr.[/QUOTE] [B]Asiaczek[/B] ja na tyle jestem inteligentna;) nawet sobie przekopiowałam by numery były na simie i co i nic. Telefon się już nie włącza więc dupa blada. [quote name='kaskaSz'][B]deer, Tomecki[/B] Wy spać nie możecie? ;)[/QUOTE] Może i możemy ale cóż kilka kataklizmów po drodze i człowiek pracuje bo wyjścia nie ma. [quote name='deer_1987']Ja cos nie moglam obudzilam sie o 2 :([/QUOTE] Kurzy flak ja jestem tak przemęczona, że kładę głowę na poduszkę i już śpię. Quote
jamnicze Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witam się, coś tu było o graniu w totka. Ja nie gram, bo i tak nic nie wygrywam (kiedyś próbowalam, ale z moim szczęściem ....) Quote
Cienka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='jamnicze']Witam się, coś tu było o graniu w totka. Ja nie gram, bo i tak nic nie wygrywam (kiedyś próbowalam, ale z moim szczęściem ....)[/QUOTE] My też nie gramy wiec nie wygramy. A jak myślisz o swoim szczęściu to pomyśl o naszym miesiąc w miesiąc coś wybucha, coś się psuje, coś się pali. Przez te kataklizmy nie mieliśmy w tym roku urlopu, nie mamy kominka, drzwi do wiatrołapu, kanapy, nowych biurek, nie byliśmy nas wystawie w Toruniu, Łodzi i Poznaniu. A propos reflektujesz na kalendarz w tym roku? Quote
Cienka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='M&S']Witanko wieczorową porą:):)[/QUOTE] Cześć my pracujemy a Ty? Quote
taxelina Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Cienka']Cześć my pracujemy a Ty?[/QUOTE] a kiedy czas na odpoczynek? :D Quote
Cienka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='deer_1987']a kiedy czas na odpoczynek? :D[/QUOTE] Odpoczynek jest jak śpimy Quote
Recommended Posts