Cienka Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='gosiaja']no to dobrze że się wszystko dobrze skończyło szybkiego gojenia się btw jutro wyśle do was paczkę[/QUOTE] Gosia jaką paczkę? Quote
gosiaja Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 taką niedużą zobaczycie jak przyjdzie mówiłaś w Sopocie że coś takiego chcesz a ja zapomniałam i teraz wysyłam Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No to mieliście "przygodę".Dobrze,że chociaż w tej akademii znali się na rzeczy :). Quote
Cienka Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='Buszki']No to mieliście "przygodę".Dobrze,że chociaż w tej akademii znali się na rzeczy :).[/QUOTE] Tam szliśmy do tej dentystki która nas wczoraj pierwszy raz przyjmowała prywatnie. Quote
Cienka Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Właśnie walczę z sypialnią bo rano wyglądała jak po jakimś morderstwie. A żaby był constans i nieszczęście chodziły parami to mamy jeszcze jedną rzecz do naprawienia w aucie i będzie to więcej kosztować niż ten cały rozrząd, a już było światełko w tunelu, ze wychodzimy na prostą. Cóż może następnym razem. Prośba wysyłajcie do nas pozytywne fluidy, oby dużo. Quote
kaskaSz Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oj, jak nie urok to sraczka... Nie poddawajcie się i myślcie pozytywnie :) Trzymajcie się! Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Rrrrrany, oby to nie było 7 lat chudych i 7 lat tłustych.... Oby to krócej trwało... Zdrówka i same pozytywne fluidy Wam wysyłam:) pzdr. Quote
M&S Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cześć:) Będzie dobrze, trzymaj się!!!!! Quote
taxelina Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Uff ale przygoda... Duzo zdrowia zyczymy! Quote
jamnicze Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Problemy z zębami, to nic przyjemnego. Trzymajcie sie i głaski dla Tomka ;) (należą mu się, a co!) Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Fakt, żaden problem, ba, nawet problemik zebowy to nic przyjemnego;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oj, chyba każdy z nas wie i pamięta, że to nic fajnego... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Cienka']Tam szliśmy do tej dentystki która nas wczoraj pierwszy raz przyjmowała prywatnie.[/QUOTE] To macie szczęście do dentystki :). [quote name='Cienka']Właśnie walczę z sypialnią bo rano wyglądała jak po jakimś morderstwie. A żaby był constans i nieszczęście chodziły parami to mamy jeszcze jedną rzecz do naprawienia w aucie i będzie to więcej kosztować niż ten cały rozrząd, a już było światełko w tunelu, ze wychodzimy na prostą. Cóż może następnym razem. Prośba wysyłajcie do nas pozytywne fluidy, oby dużo.[/QUOTE] Pozytywne fluidy w drodze :). Quote
basenji.help Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 oj tak, z tym się zgodze.. gdyby mi nie wystarczał ból zębów to mam teraz jeszcze nogę w gipsie.. Quote
Cienka Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 [quote name='kaskaSz']Oj, jak nie urok to sraczka... Nie poddawajcie się i myślcie pozytywnie :) Trzymajcie się![/QUOTE] No w sumie nikt nie mówił, że będzie łatwo w końcu życie to je rejli [quote name='Asiaczek']Rrrrrany, oby to nie było 7 lat chudych i 7 lat tłustych.... Oby to krócej trwało... Zdrówka i same pozytywne fluidy Wam wysyłam:) pzdr.[/QUOTE] W sumie to już bliżej jak dalej jakieś 3 lata jeszcze [quote name='M&S']Cześć:) Będzie dobrze, trzymaj się!!!!![/QUOTE] Staram się trzymać, tylko dziwna rzecz mi się stała (nigdy tak nie miałam) 2 dni temu dostałam okresu a wczoraj mi się zatrzymał. [quote name='deer_1987']Uff ale przygoda... Duzo zdrowia zyczymy![/QUOTE] Dzięki [quote name='jamnicze']Problemy z zębami, to nic przyjemnego. Trzymajcie sie i głaski dla Tomka ;) (należą mu się, a co!)[/QUOTE] Najbardziej to teraz marzy by coś zjeść ciepłego. Dziś dostał prykaz by na śniadanie wypić szejka z mc donalda a na obiad litr lodów i broń boże nic gorącego do us nie brać. [quote name='Asiaczek']Fakt, żaden problem, ba, nawet problemik zebowy to nic przyjemnego;) pzdr.[/QUOTE] [quote name='basenji.help']niestety znam ten ból .. ;/[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Oj, chyba każdy z nas wie i pamięta, że to nic fajnego... Pzdr.[/QUOTE] Strasznie mnie to dużo stresu kosztowało bałam się by przypadkiem nie okazało się, że jest zapalenie kości. [quote name='Buszki']To macie szczęście do dentystki :). Pozytywne fluidy w drodze :).[/QUOTE] Naprawdę dzięki jak każdy pomyśli nas choć przez chwilę pozytywnie to może się samo jakoś ułoży. [quote name='basenji.help']oj tak, z tym się zgodze.. gdyby mi nie wystarczał ból zębów to mam teraz jeszcze nogę w gipsie..[/QUOTE] Przysłowie nie kłamie nieszczęścia chodzą parami. Quote
basenji.help Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Cienka'] Przysłowie nie kłamie nieszczęścia chodzą parami.[/QUOTE] no niestety.. i pozdrów Tomka, niech mu się szybko polepszy!:) Quote
kaskaSz Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Pewnie ze stresu się okres zatrzymał. Ale obserwuj jeszcze swój organizm i jak coś to też leć do lekarza. Choć teraz pogoda wariuje, jesień idzie i mi też się wszystko trochę przestawia. Quote
Buszki Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kolejna porcja pozytywnych fluidów w drodze :). Quote
gosiaja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 przesyłamy pozytywne fluidy chłopaki też Quote
Cienka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dzięki dziewczyny już dziś jestem trochę spokojniejsza :) Quote
M&S Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Cienka']Dzięki dziewczyny już dziś jestem trochę spokojniejsza :)[/QUOTE] To duży pozytyw:) Quote
tomecki Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Sobotnie przedpołudnie minęło na przygotowaniach do kampanii reklamowej [URL="http://www.sunaj.pl"]Ośrodka Szkolenia Kierowców SUNAJ [/URL] Cienka przeszła metamorfozę... Pierw jako gejsza... [IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/fot-1.jpg[/IMG] potem delikatny makijaż wokół oczu... [IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/fot-2.jpg[/IMG] kubeł farby wylany na głowie i troszkę loczków... [IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/fot-3.jpg[/IMG] krótkie przypomnienie tekstu... [IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/fot-4.jpg[/IMG] i jazda... na podbój miasta ! :jumpie::jumpie::jumpie: [IMG]http://tomecki.serwery.pl/cienka/fot-5.jpg[/IMG] Więcej fotek będzie jak dziewczyny wrócą, o ile wrócą :)[URL="http://www.facebook.com/pages/O%C5%9Brodek-Szkolenia-Kierowc%C3%B3w-SUNAJ/143330099088198?ref=ts"] [/URL] Quote
Buszki Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 O cholibka,co i kto Ci robił?! I za co :evil_lol: ?! Quote
tomecki Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Cienka, to kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boi :lol: Quote
Recommended Posts