Cienka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Notes już dotarł do Kasi, to i ja mogę pokazać moje pierwsze zadanie introligatorskie u siebie:cool3: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg94/scaled.php?server=94&filename=dsc4076q.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=dsc4085l.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg714/scaled.php?server=714&filename=dsc4088g.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Asiaczek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Notesik jak się patrzy!!! Brawo:) A ja mam taka info a propos Sopotu: strój na Grupę hodowlaną to ciemne/czarne spodnie i biała bluzka. Bedziesz miała taki zestaw? I jakbys mogła - poinformuj Ziółków, dobrze? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 A jak tam trawka? rośnie? Fajnie to okno z zewnątrz wygląda [url]http://desmond.imageshack.us/Himg153/scaled.php?server=153&filename=dsc3946s.jpg&res=medium[/url] bo już, to drugie, z miastem, nie w moim typie, za nowoczesne ;) Quote
Cienka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Notesik jak się patrzy!!! Brawo:) A ja mam taka info a propos Sopotu: strój na Grupę hodowlaną to ciemne/czarne spodnie i biała bluzka. Bedziesz miała taki zestaw? I jakbys mogła - poinformuj Ziółków, dobrze? Pzdr.[/QUOTE] Coś znajdziemy Tomkowi :) [quote name='jamnicze']A jak tam trawka? rośnie? Fajnie to okno z zewnątrz wygląda [url]http://desmond.imageshack.us/Himg153/scaled.php?server=153&filename=dsc3946s.jpg&res=medium[/url] bo już, to drugie, z miastem, nie w moim typie, za nowoczesne ;)[/QUOTE] A rośnie, rośnie:cool3: W środku też super wygląda tylko zdjęcie tego nie oddaje. Miasto w moim do końca też nie, ale nie mogę komuś zaproponować jakiegoś wzoru bez sprawdzenia (czy ploter podoła, czy będzie ładnie wyglądać efekt finalny itp). A jak już zrobię to szkoda by od razu po przyklejeniu ściągać (bo jak by nie patrzeć są to jakieś koszta) [quote name='deer_1987']A jak tam idzie z blogiem?[/QUOTE] Proszę o łatwiejszy zestaw pytań Quote
Cienka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Izabela124.']Cienka, z Ciebie to artystka jest :)[/QUOTE] Z wykształcenia TAK, ale ze stanu duszy to NIE [quote name='Buszki']Jak trawa rośnie,to pokaż ;).[/QUOTE] Nie che mi się robić fotek bo pada Quote
Buszki Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Cienka'] Nie che mi się robić fotek bo pada[/QUOTE] To jak przestanie padać,będzie większa :). Quote
Cienka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Kochani muszę się z wami pożegnać na jakiś czas. W ostatni weekend wydażyło się coś (niestety nie pozytywnego) co już na zawsze zmieni moje życie. Nie chce się wdawać w szczegóły bo to nie stanowi tematu tej galerii. Muszę się jakoś pozbierać i przemyśleć wiele spraw ciesze się, że mam Tomka który zawsze jest ze mną i wspiera mnie. Jak się ogarnę (mam nadzieje, że nastąpi to niedługo) to wrócę z nowymi ciekawymi "opowieściami dziwnej treści" :). Tymczasem pozdrawiam wszystkich cieplutko do usłyszenia wkrótce.... Quote
taxelina Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Trzymaj sie! Pamietaj ze my tutaj jestesmy i cieplo o Tobie myslimy! Quote
Asiaczek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Oj, nie wiem, co się stało,ale trzymajcie się! Czekamy na Was tutaj. Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Cienka trzymaj się! Jak będzie Ci smutno albo będziesz chciała pogadać dryndnij - wpadnę. Quote
Buszki Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mam nadzieję,że szybko się pozbierasz.Czekamy... Quote
lourdnes Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Cienka uszy do góry. Po burzy w końcu wyjdzie i słonce a może nawet tęcza. Ja trzymam kciukasy i ściskam was gorąco. Nie martw się Quote
Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Przy tylu serdecznych i ciepłych wpisach na pewno dacie radę. [B]Cienka i Tomecki [/B]- na pewno będzie dobrze! Pzdr. Quote
bianka19 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 też mi się tak zdaje [B]Asiaczku[/B]. ;) głowa do góry, będzie dobrze kochana! Quote
Cienka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='deer_1987']Trzymaj sie! Pamietaj ze my tutaj jestesmy i cieplo o Tobie myslimy![/QUOTE] [quote name='Iza.']Trzymaj się![/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Oj, nie wiem, co się stało,ale trzymajcie się! Czekamy na Was tutaj. Pzdr.[/QUOTE] [quote name='kaskaSz']Trzymaj się! Czekamy.[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Będziemy czekać :)[/QUOTE] [quote name='jamnicze']Cienka trzymaj się! Jak będzie Ci smutno albo będziesz chciała pogadać dryndnij - wpadnę.[/QUOTE] [quote name='Buszki']Mam nadzieję,że szybko się pozbierasz.Czekamy...[/QUOTE] [quote name='ania90']trzymaj sie:)[/QUOTE] [quote name='lourdnes']Cienka uszy do góry. Po burzy w końcu wyjdzie i słonce a może nawet tęcza. Ja trzymam kciukasy i ściskam was gorąco. Nie martw się[/QUOTE] [quote name='gosiaja']Trzymaj się będziemy czekać na was[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Przy tylu serdecznych i ciepłych wpisach na pewno dacie radę. [B]Cienka i Tomecki [/B]- na pewno będzie dobrze! Pzdr.[/QUOTE] [quote name='bianka19']też mi się tak zdaje [B]Asiaczku[/B]. ;) głowa do góry, będzie dobrze kochana![/QUOTE] Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa to wiele dla mnie znaczy. Z tym co się wydarzyło muszę sobie poradzić sama, poukładać to wszystko w głowie od nowa i wrócić do jakiej normy. Jest to dla mnie o tyle trudne, że ja wszystko zawsze bardzo przeżywam i teraz żyje tym (dosłownie i w przenośni). Jak się otrząsnę to będę silniejsza i już nigdy nie dam się wmanewrować w podobne rzeczy. Jeszcze raz wszystkim dziękuje i pozdrawiam cieplutko. Quote
Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nieźle Cię rąbnęło, jak tak piszesz... Siły i cierpliwości w takim razie zyczę. Pzdr. Quote
M&S Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Przyszłam do Was, a Ciebie nie ma...... trzymaj się, przesyłam pozytywne myśli!!!!! Quote
Recommended Posts