Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cienka,jak chcesz to ja tez mogę taki cuda dla Ciebie zbierać.Już nie raz coś fajnego wyrzuciłam(a szkoda było),bo nie wiedziałam do czego by się przydało.

Posted

[quote name='Buszki']Cienka,jak chcesz to ja tez mogę taki cuda dla Ciebie zbierać.Już nie raz coś fajnego wyrzuciłam(a szkoda było),bo nie wiedziałam do czego by się przydało.[/QUOTE]

Jasne każda pierdółka mi się przyda,a przez to przyczynimy się do zmniejszenia ilości odpadów;) druga młodość dla śmieci to moje ekologiczne powołanie:cool3:

[quote name='jamnicze']O, rolety się pojawiły :)
[url]http://img716.imageshack.us/img716/5917/dsc7138.jpg[/url][/QUOTE]

Halo rolety w biurze i w studiu foto były montowane jakiś tydzień po nasze przeprowadzce do Borkowa czyli na początku sierpnia.

Posted

[quote name='Cienka']Jasne każda pierdółka mi się przyda,a przez to przyczynimy się do zmniejszenia ilości odpadów;) druga młodość dla śmieci to moje ekologiczne powołanie:cool3:

[/QUOTE]

To zaczynam zbierać ;).

Posted

[quote name='Asiaczek']Tutaj tez ciiiiiiichutko........

Pzdr.[/QUOTE]

Tak, cichutko bo Pinka śpi i chodzimy na paluszkach, by jej nie zbudzić, bo jak wstanie to będzie trzeba wyjść na spacer... :razz:

[IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji52.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Buszki']A na dworze brzydko(w każdym bądź razie u nas jest brzydko) :(.[/QUOTE]
U nas również brzydko, choć nie jest strasznie zimno, ale pochmurnie, mokro, mgliście i bardzo ślisko.

Posted

[quote name='Cienka']Cichutko a co mam zdać relacje fotograficzną jak morduje Jogiego:mad:
czy wstawić foty mojego telefonu i wtedy poddać go linczowi[/QUOTE]
Oczywiście!
Wstaw relację z mordowania Jogiego i sesję zdjęciową umierającego telefonu;)

[quote name='tomecki']Tak, cichutko bo Pinka śpi i chodzimy na paluszkach, by jej nie zbudzić, bo jak wstanie to będzie trzeba wyjść na spacer... :razz:[/QUOTE]
Aaaaa, to no ciiiiii.
Fotkę kradnę;)

[quote name='Buszki']A na dworze brzydko(w każdym bądź razie u nas jest brzydko) :(.[/QUOTE]
U nas tez brzydko, odwilż...

[quote name='tomecki']U nas również brzydko, choć nie jest strasznie zimno, ale pochmurnie, mokro, mgliście i bardzo ślisko.[/QUOTE]
Pochmurnie i mokro - tak, ale nie slisko. wczoraj za to było lodowisko na chodnikach.
Dzisiaj - przynajmniej lodowiska już nie ma...

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']Po kilkudniowej nieobecności wpadam sie przywitać i oczywiście spragniona zdjęć rudasków, a tu co? Tylko JEDNO zdjęcie.!!![/QUOTE]

No bo ostatnio nie ma komu robić fotek

Posted

[quote name='Asiaczek']Tomecki strajkuje? Czy taki zarobiony?

Pzdr.[/QUOTE]

Jak by to nazwać tomecki jest zawsze zarobiony ja już nie pamiętam kiedy on nie był zarobiony. Ja to nawet na zakupy w biedronce musze sie anonsować z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. A wystawa z psami to już w ogóle święto lasu. Mam nadziej, że w tym roku jakos się to bardziej unormuje pod warunkiem, że znowu coś nie wybuchnie, wystrzeli lub się rozbije.