Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']Nie śpi z nami więc przyłazi w nocy. Czasem tylko po to by sprawdzić czy się da spacyfikować barykadę bo nadal nie mamy drzwi na górze.[/QUOTE]

Już go tak nie tłumacz:razz:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='M&S']Już go tak nie tłumacz:razz:[/QUOTE]

Wiesz Jogi uważa, że my robimy błąd największy w życiu, że z nim nie śpimy ciągle próbuje nam przemówić do rozumu a my nic tępaki nie kumamy jego aluzji :)

Posted

[quote name='Cienka']Wiesz Jogi uważa, że my robimy błąd największy w życiu, że z nim nie śpimy ciągle próbuje nam przemówić do rozumu a my nic tępaki nie kumamy jego aluzji :)[/QUOTE]

Wydało się, że nierozumni jesteście:evil_lol:

Posted

Ja nie powiem ciepły basek fajna sprawa podczas drzemki na kanapie. Ale łóżko mamy małe 140 cm a baski rozpychają się okrutnie. Zresztą nigdy nie chcieliśmy psa w łóżku i nawet jak Pina była mała i nie było Jogiego to spała koło łóżka a nie w łóżku.

Posted

Wspólna praca moja i [B]gosiaja[/B] naklejka z baskiem

Minimalna wysokość 30cm maksymalna 160cm

[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/1048/basenji.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Izabela124.']Wow naklejka boska :loveu::crazyeye: Planujesz inne rasy naklejkowe? :cool3:[/QUOTE]

Ja to zrobiłam na podstawie grafiki jaką mi Gosia wysłała sama tego nie rysowałam. Trzeba mi wysłać grafikę a ja zobaczę ile się z tego da wykrzesać :)

[quote name='Buszki']Naklejka pierwsza klasa,tylko szkoda że nie mam żadnej wolnej ściany :placz:.[/QUOTE]

Ściągaj obrazki i będziesz mieć ścianę :cool3:

Posted

[quote name='Cienka']

Ściągaj obrazki i będziesz mieć ścianę :cool3:[/QUOTE]

Ja nie mam obrazków,bo prawie ścian nie mam :evil_lol:.Tylko przerywniki między oknami :diabloti:.

Posted

[quote name='Buszki']Ja nie mam obrazków,bo prawie ścian nie mam :evil_lol:.Tylko przerywniki między oknami :diabloti:.[/QUOTE]

No wiesz zawsze można szafkę ozdobić :P