Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cienka']Ale kobitki wy nie rozumiecie my po prostu pracujemy w domu i nawet jak obiad jemy to teoretycznie jesteśmy w pracy :)[/QUOTE]

Rozumiem i tym bardziej powinnaś wyznaczyć granice, tak myślę.

Posted

Cóż nie zawsze jest tak, że można mieć wszystko, mogliśmy kupić sobie kawalerkę i już zawsze wynajmować biuro, a mieszkanie używać jak hotel lub kupić dom i tu mieć biuro. A w zasadzie dwa plus studio foto.
Lepiej gorzej nigdy nie jest idealnie, niestety żadne z nas nie odziedziczyło mieszkania po babci i własne kąty musieliśmy zorganizować sobie sami.

Posted

[quote name='Buszki']Hejka,ja dzisiaj też o czwartej wstałam :roll:.Pieseczki chciały się pobawić :diabloti:.[/QUOTE]

Urocze maleństwa;)

Posted

[quote name='Cienka']O 3 to ja mam prawie codziennie pobudkę Jogi wychodzi sobie na spacer do ogródka :P[/QUOTE]

Rozbestwiony jak dziadowski bicz:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Rozbestwiony jak dziadowski bicz:evil_lol:[/QUOTE]

To kara za to, że nie pozwalamy mu spać w łóżku. W łóżku przesypia całą noc sprawdziłam przy okazji cieczki Piny

Posted

[quote name='Cienka']To kara za to, że nie pozwalamy mu spać w łóżku. W łóżku przesypia całą noc sprawdziłam przy okazji cieczki Piny[/QUOTE]

Ja bym mu dała łóżeczko:mad::diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Ja bym mu dała łóżeczko:mad::diabloti:[/QUOTE]

Nie śpi z nami więc przyłazi w nocy. Czasem tylko po to by sprawdzić czy się da spacyfikować barykadę bo nadal nie mamy drzwi na górze.