Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Cienka']spoko dzisiaj byłam z minutę u lekarza sama sobie postawiłam diagnozę on tylko przytaknął.
A właściwie sorry zapytał co mi dolega to ja mu mówię że miałam w sylwestra kontakt z dzieckiem któremu w poniedziałek zdiagnozowano szkarlatynę i myślę, że mam anginę. Na co doktor spojrzał w gardło i powiedział ma pani racje :) Dał receptę i kazał mi się z mężem nie całować ;)[/QUOTE]
No to się nie całuj,
jedz lody
pij rosołek:)

Zdrówka!!!

Pzdr.

Posted

I mam 2 termofory bo z racji, że śpię na dole na kanapie to mośki cały dzień śpią ze mną.
Największy podkołdernik kto by pomyślał Jogunio chyba kupię mu małą kołderkę i poduszkę :cool3:

Posted

Wczoraj miałam załamanie było gorzej niż lepiej jakby antybiotyki wywołały odwrotna reakcję. W nocy spać nie mogłam za dziś pół dnia przespałam. Właściwie to teraz po prostu gardło mnie tak mocno nie boli, ale nadal jestem zamulona i szybko się mecze.
Tomek się trzyma bierze sobie środki profilaktyczne prawie nie mamy kontaktu on siedzi w biurze ja śpię w salonie

Posted

Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny.

[quote name='Zuza i Noddy']Właśnie zauważyłam, ze my się w Gdańsku widzimy za tydzień, ale fajnie ;)[/QUOTE]
Ja też się ciesze :) wymiziam Ofika :)

Posted

[quote name='Cienka']Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny.

[/QUOTE]

Może lepiej było chaty nie ruszać,a tak to może jakiś kurz wciągnęłaś i podrażniło Cię.

Posted

[quote name='Cienka']Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny.

Ja też się ciesze :) wymiziam Ofika :)[/QUOTE]
Będzie i Pinka i Zinka, tak?