kaskaSz Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 i się nie całuj :D rozśmieszyło mnie to, dobrze, że recepty na to nie wypisał. Kiedyś mojej siostrze przepisał wit. C na receptę :D Quote
Cienka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Właśnie mi mośki łóżko zajęły ja się kuruje wcinam lody :) i gotuje sobie rosół. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Cienka']spoko dzisiaj byłam z minutę u lekarza sama sobie postawiłam diagnozę on tylko przytaknął. A właściwie sorry zapytał co mi dolega to ja mu mówię że miałam w sylwestra kontakt z dzieckiem któremu w poniedziałek zdiagnozowano szkarlatynę i myślę, że mam anginę. Na co doktor spojrzał w gardło i powiedział ma pani racje :) Dał receptę i kazał mi się z mężem nie całować ;)[/QUOTE] No to się nie całuj, jedz lody pij rosołek:) Zdrówka!!! Pzdr. Quote
Cienka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 I mam 2 termofory bo z racji, że śpię na dole na kanapie to mośki cały dzień śpią ze mną. Największy podkołdernik kto by pomyślał Jogunio chyba kupię mu małą kołderkę i poduszkę :cool3: Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 To już nie będzie to samo,najlepsza kołderka jest przez nas używana ;). Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jak ze zdrowiem? Ciut lepiej? Rosołek pomógł...? No i jak z Tomeckim...? Jak się czuje? pzdr. Quote
Cienka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Wczoraj miałam załamanie było gorzej niż lepiej jakby antybiotyki wywołały odwrotna reakcję. W nocy spać nie mogłam za dziś pół dnia przespałam. Właściwie to teraz po prostu gardło mnie tak mocno nie boli, ale nadal jestem zamulona i szybko się mecze. Tomek się trzyma bierze sobie środki profilaktyczne prawie nie mamy kontaktu on siedzi w biurze ja śpię w salonie Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No, ciężkie to Twoje wychodzenie z choroby... zdrówka zycze! pzdr. Quote
Cienka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Bo ja jako dziecko praktycznie nie chorowałam więc kiedyś musiał przyjść czas, że ja swoje muszę odchorować w życiu zawsze panuje constans. Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jeśli tak,to lepiej że teraz,na starość będziesz zdrowa :). Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Lepiej sie kuruj i nie kracz! :diabloti: Quote
M&S Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Cienka']Albo nie dożyje starości ;)[/QUOTE] Ale Ty przynudzasz...... Quote
Buszki Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Cienka']Albo nie dożyje starości ;)[/QUOTE] Głupoty piszesz i masz szczęście,że daleko mieszkam,bo :mad:. Quote
M&S Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Buszki']Głupoty piszesz i masz szczęście,że daleko mieszkam,bo :mad:.[/QUOTE] Straszne głupoty!!! Quote
Zuza i Noddy Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Właśnie zauważyłam, ze my się w Gdańsku widzimy za tydzień, ale fajnie ;) Quote
Cienka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny. [quote name='Zuza i Noddy']Właśnie zauważyłam, ze my się w Gdańsku widzimy za tydzień, ale fajnie ;)[/QUOTE] Ja też się ciesze :) wymiziam Ofika :) Quote
taxelina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No to dalej sie kuruj zebys mogla pojechac na wystawe! Quote
Buszki Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Cienka']Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny. [/QUOTE] Może lepiej było chaty nie ruszać,a tak to może jakiś kurz wciągnęłaś i podrażniło Cię. Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Cienka']Hejka wszystkim wczoraj poczułam się trochę lepiej więc z lekka ogarnęłam chatę, dziś czuje się jakby gorzej. Jakaś masakra męczy mnie kaszel okropny. Ja też się ciesze :) wymiziam Ofika :)[/QUOTE] Będzie i Pinka i Zinka, tak? Quote
Cienka Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']Będzie i Pinka i Zinka, tak?[/QUOTE] Tak oraz Pepe, Bibuś i Hania Quote
Recommended Posts