Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Buszki']Melduję,że zdjęcia na styczeń wysłane :p.[/QUOTE]

Widziałam projekt jutro teraz jestem w przerwie między prasowaniem a wycinaniem;)

Posted

Cienka wysłałam odp na @ . Spadam na ok tydzień do domciu więc jak cosik to mnie nie będzie ewentualnie jakis pytanek odpowiem po niedzieli :)Stronka Mańków sliczna :loveu:

Posted

[quote name='Cienka']Widziałam projekt jutro teraz jestem w przerwie między prasowaniem a wycinaniem;)[/QUOTE]

Obyś nie powycinała tego co miało być wyprasowane,bo to co do wycięcia jak wyprasujesz,to może nic się nie stanie :evil_lol:.

Posted

Hej, Baskarze!
Czy ktos z Was może podarować Schronisku choc 5 zł...?
Proszę zajrzyjcie!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217167-kostki-s%C5%82omy-dla-zagro%C5%BConego-likwidacj%C4%85-j%C3%B3zefowa...-do-25-11?p=17929878#post17929878"]http://www.dogomania.pl/threads/2171...8#post17929878[/URL]

Pzdr.

Posted

[quote name='lourdnes']Cienka wysłałam odp na @ . Spadam na ok tydzień do domciu więc jak cosik to mnie nie będzie ewentualnie jakis pytanek odpowiem po niedzieli :)Stronka Mańków sliczna :loveu:[/QUOTE]
Jednak jadę jutro

Posted

[quote name='Buszki']Obyś nie powycinała tego co miało być wyprasowane,bo to co do wycięcia jak wyprasujesz,to może nic się nie stanie :evil_lol:.[/QUOTE]

Ja prasuje a potem wycinam bo robię wzorniki kolorystyczne z kolorowych szmatek :) A takie wyprasowane lepiej się tnie. Szkopuł w tym, ze ja nie znoszę prasować i unikam tego jak ognia.

Posted

[quote name='Cienka']Ja prasuje a potem wycinam bo robię wzorniki kolorystyczne z kolorowych szmatek :) A takie wyprasowane lepiej się tnie. Szkopuł w tym, ze ja nie znoszę prasować i unikam tego jak ognia.[/QUOTE]
Ja poproszę o zamieszczenie efektu końcowego :evil_lol:

Posted

[quote name='lourdnes']Ja poproszę o zamieszczenie efektu końcowego :evil_lol:[/QUOTE]

Ale to nic artystycznego ani ciekawego nie będzie, od parę szmatek na kartoniku w charmonijkę

[quote name='Buszki']Ja też proszę.
A propos prasowania,też nie lubię a muszę białą koszulę dziecku na jutro wyprasować.Tragedia ;).[/QUOTE]

Eee nie prasuj jak młody ubierze to i tak się pogniecie:diabloti:

Posted

Kochane przeprasza, że dzisiaj nikomu jeszcze nie odpowiedziałam na maile ale właśnie wróciłam do domu i dopiero mogę pomyśleć o obiedzie a śniadanie było o 7.00. Odpowiem dzisiaj obiecuje ale będzie to za pewne w dość późnych godzinach.
Nie spodziewałam się takiego szalonego dzisiaj dnia, miało być spokojnie a biegamy i jeździmy dziś cały dzień.

Posted

Może kogoś zainteresuje bazarek z legowiskami psiowymi (plastikowe + wiklinowe) za bardzo przyzwoitą cenę...?
Zapraszam!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217409-Legowiska-plast.-i-wiklinowe-dla-psow-..-dla-belga-Maxa...-do-17.11/page2[/url]

Pzdr.

Posted

[quote name='Cienka']Asiaczku moje baski już nigdy nie dostaną legowiska bo w wakacje zniszczyły wszystkie które miały:mad:
Skoro wolą leżeć na gołej ziemi niech leżą.[/QUOTE]
Racja!

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Czesc zapracowana![/QUOTE]

No cześć może wieczorem znajdę czas to poodwiedzam galerię.

[quote name='Buszki']Karteczki doszły i są boooskie :loveu:.[/QUOTE]

To superr, że się podobają.

Posted

[quote name='Asiaczek']Też się witamy:)
Zwolnicie tempa czy tak będzie do końcaRoku...?

pzdr.[/QUOTE]

Szczerze to nie mam pojęcia to zależy od ilości kataklizmów jakie się jeszcze wydarzą do końca roku. Ale nic nie mogę pisać bo mąż mi zabronił narzekać, że znowu coś wybuchło :)