Zuza i Noddy Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='lourdnes']Przyjedz do Kielc na wystawę to ja narobię cale mnóstwo :diabloti:[/QUOTE] Już się nie mogę na to doczekać ;) Quote
Buszki Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Melduję,że zdjęcia na styczeń wysłane :p. Quote
Cienka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='Buszki']Melduję,że zdjęcia na styczeń wysłane :p.[/QUOTE] Widziałam projekt jutro teraz jestem w przerwie między prasowaniem a wycinaniem;) Quote
lourdnes Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Cienka wysłałam odp na @ . Spadam na ok tydzień do domciu więc jak cosik to mnie nie będzie ewentualnie jakis pytanek odpowiem po niedzieli :)Stronka Mańków sliczna :loveu: Quote
Buszki Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Cienka']Widziałam projekt jutro teraz jestem w przerwie między prasowaniem a wycinaniem;)[/QUOTE] Obyś nie powycinała tego co miało być wyprasowane,bo to co do wycięcia jak wyprasujesz,to może nic się nie stanie :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Hej, Baskarze! Czy ktos z Was może podarować Schronisku choc 5 zł...? Proszę zajrzyjcie! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217167-kostki-s%C5%82omy-dla-zagro%C5%BConego-likwidacj%C4%85-j%C3%B3zefowa...-do-25-11?p=17929878#post17929878"]http://www.dogomania.pl/threads/2171...8#post17929878[/URL] Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka wysłałam odp na @ . Spadam na ok tydzień do domciu więc jak cosik to mnie nie będzie ewentualnie jakis pytanek odpowiem po niedzieli :)Stronka Mańków sliczna :loveu:[/QUOTE] Jednak jadę jutro Quote
Cienka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 [quote name='Buszki']Obyś nie powycinała tego co miało być wyprasowane,bo to co do wycięcia jak wyprasujesz,to może nic się nie stanie :evil_lol:.[/QUOTE] Ja prasuje a potem wycinam bo robię wzorniki kolorystyczne z kolorowych szmatek :) A takie wyprasowane lepiej się tnie. Szkopuł w tym, ze ja nie znoszę prasować i unikam tego jak ognia. Quote
lourdnes Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Cienka']Ja prasuje a potem wycinam bo robię wzorniki kolorystyczne z kolorowych szmatek :) A takie wyprasowane lepiej się tnie. Szkopuł w tym, ze ja nie znoszę prasować i unikam tego jak ognia.[/QUOTE] Ja poproszę o zamieszczenie efektu końcowego :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja też proszę. A propos prasowania,też nie lubię a muszę białą koszulę dziecku na jutro wyprasować.Tragedia ;). Quote
Cienka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 [quote name='lourdnes']Ja poproszę o zamieszczenie efektu końcowego :evil_lol:[/QUOTE] Ale to nic artystycznego ani ciekawego nie będzie, od parę szmatek na kartoniku w charmonijkę [quote name='Buszki']Ja też proszę. A propos prasowania,też nie lubię a muszę białą koszulę dziecku na jutro wyprasować.Tragedia ;).[/QUOTE] Eee nie prasuj jak młody ubierze to i tak się pogniecie:diabloti: Quote
Cienka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Dobra lecę na pocztę ktoś dostanie paczkę hmmm ciekawe kto. Potem obiad i podgonić z kalendarzami jeszcze dzis do nich nie zdążyłam usiąść Quote
lourdnes Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tylko nie leć za nisko bo to wróży deszcze :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 I można się w gałęziach drzew zaplątać :diabloti:. Quote
Cienka Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Kochane przeprasza, że dzisiaj nikomu jeszcze nie odpowiedziałam na maile ale właśnie wróciłam do domu i dopiero mogę pomyśleć o obiedzie a śniadanie było o 7.00. Odpowiem dzisiaj obiecuje ale będzie to za pewne w dość późnych godzinach. Nie spodziewałam się takiego szalonego dzisiaj dnia, miało być spokojnie a biegamy i jeździmy dziś cały dzień. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Może kogoś zainteresuje bazarek z legowiskami psiowymi (plastikowe + wiklinowe) za bardzo przyzwoitą cenę...? Zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/217409-Legowiska-plast.-i-wiklinowe-dla-psow-..-dla-belga-Maxa...-do-17.11/page2[/url] Pzdr. Quote
Cienka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Asiaczku moje baski już nigdy nie dostaną legowiska bo w wakacje zniszczyły wszystkie które miały:mad: Skoro wolą leżeć na gołej ziemi niech leżą. Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Cienka']Asiaczku moje baski już nigdy nie dostaną legowiska bo w wakacje zniszczyły wszystkie które miały:mad: Skoro wolą leżeć na gołej ziemi niech leżą.[/QUOTE] Racja! Pzdr. Quote
Buszki Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Karteczki doszły i są boooskie :loveu:. Quote
Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc zapracowana![/QUOTE] No cześć może wieczorem znajdę czas to poodwiedzam galerię. [quote name='Buszki']Karteczki doszły i są boooskie :loveu:.[/QUOTE] To superr, że się podobają. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Też się witamy:) Zwolnicie tempa czy tak będzie do końcaRoku...? pzdr. Quote
Cienka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Też się witamy:) Zwolnicie tempa czy tak będzie do końcaRoku...? pzdr.[/QUOTE] Szczerze to nie mam pojęcia to zależy od ilości kataklizmów jakie się jeszcze wydarzą do końca roku. Ale nic nie mogę pisać bo mąż mi zabronił narzekać, że znowu coś wybuchło :) Quote
Recommended Posts