mimi_91 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Mam problem z moją suczką, u której zdiagnozowano Zewnątrzwydzielniczą Niewydolność Trzustki. Diagnozy dokonał miejscowy wet. Jestem zadowolona z jego usług, ale chciałabym dokładnie przebadać Gaję przez specjalistę w danej dziedzinie. Dlatego chciałabym zapytać do którego gastrologa warto się wybrać. Może ktoś zna lekarza wartego polecenia w tej dziedzinie?? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź;) Quote
taks Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A widziałaś ten dział? [url]http://www.dogomania.pl/forums/1116-Trzustka[/url] może tam prędzej znajdziesz odpowiedź Quote
Ruby Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Z ręką na sercu polecam dr Magdalenę Żmudzką z Kliniki Małych Zwierząt SGGW w Warszawie. Pani Doktor przyjmuje też w prywatnej lecznicy gdzieś w Wilanowie. Od marca prowadzi mojego Rubinka chorego na zapalenie nieżytowe jelit. Wyprowadziła psiaka z uporczywych biegunek, które miał codziennie. W tej chwili Rubin wypróżnia się prawidłowo. Quote
Recommended Posts