jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']eeeee tam...mam u niego złotą kartę VIP-a:evil_lol: No tak, to wszystko jasne ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']No tak, to wszystko jasne ;) :evil_lol::evil_lol::razz: I jak dochodzą?:razz: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol::razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I jak dochodzą?:razz:[/FONT] Dochodzę, dochodzę, zaraz będę.... to ja, sms twój ;) Taki miałam kiedyś dzwonek na smsa ;) Kochana, doszły wszystkie i ja Ci na WSZYSTKIE odpowiedziałam! Quote
apple Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Dochodzę, dochodzę, zaraz będę.... to ja, sms twój ;) Taki miałam kiedyś dzwonek na smsa ;) Kochana, doszły wszystkie i ja Ci na WSZYSTKIE odpowiedziałam! [FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....nie sprawdzałam odbiorczej:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....nie sprawdzałam odbiorczej:evil_lol:[/FONT] Kurde. Odbiorcza powinna sama meldować, że coś przyjszło :) Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wszędzie byłaś tylko tu nie byłaś. Dlaczego? Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic: [/FONT] [FONT=Arial] siem nie martw :glaszcze: ...Mnie też nie zaprosiły :obrazic: nawet ciastka nie podrzuciły w drodze powrotnej :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a ja tak miło i grzecznie zawsze się witam :p[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Wszędzie byłaś tylko tu nie byłaś. Dlaczego? [FONT=Century Gothic]jak to nie byłam...byłam i nawet się wpisałam:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='credita']witam i pozdrawiam :loveu: [FONT=Century Gothic]Ooooo chyba Cię z Menrzusiem ściągneliśmy myślami:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] siem nie martw :glaszcze: ...Mnie też nie zaprosiły :obrazic: nawet ciastka nie podrzuciły w drodze powrotnej :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a ja tak miło i grzecznie zawsze się witam :p[/FONT][FONT=Century Gothic]Miło i grzecznie ale z wyrzutami:evil_lol: Oj Alicja już nie pamietasz jak mi z Klockową obiecałyście wizytę w czerwcu zeszłego roku...i co i nie chciałyście przyjechac:placz:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cześć Jabłecznikowa :loveu: :loveu: wiesz........dzisiaj wysyłam Ci paczkę, bo już nie moge dłużej trzymać tej niespodzianki :roll: za bardzo jestem ciekawa :cool3: jak zareagujesz :razz: :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Jabłecznikowa :loveu: :loveu: wiesz........dzisiaj wysyłam Ci paczkę, bo już nie moge dłużej trzymać tej niespodzianki :roll: za bardzo jestem ciekawa :cool3: jak zareagujesz :razz: :diabloti: [FONT=Century Gothic]A ja dopiero dzisiaj zrobię Ci przelew:oops:...przepraszam ale czekałam na wypłatę:roll: A co to za niespodzianka....jaka? Powiedz...bo pypciuje już:roll::placz: [/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jak to nie byłam...byłam i nawet się wpisałam:roll:[/FONT] Dopiero teraz! Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Dopiero teraz! [FONT=Century Gothic]No wiesz....to już jest oszczerstwo....focham się:obrazic:...Cofnij się i załuż lupy!!!:evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja dopiero dzisiaj zrobię Ci przelew:oops:...przepraszam ale czekałam na wypłatę:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co to za niespodzianka....jaka? Powiedz...bo pypciuje już:roll::placz:[/FONT] Oj ja wiem, że wpłacisz i nie dlatego pisałam. Czekam jeszcze na wpłaty innych przecież :loveu: Tylko naprawdę już nie moge się doczekać, czy spodoba Ci się to co wymyśliłam dla Ciebie :oops: a niespodzianka to eeeeeeeee no nie bardzo mogę powiedzieć :roll: bo wtedy nie będzie niespodzianką :roll: hmmmmmmmmmmmmmmm moge tylko powiedzieć, że namalowałam Ci........... aniołka :cool3: ale takiego hmmmmm bardzo........eeeeeeeeee :roll: no sama zobaczysz jakiego :diabloti: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz....to już jest oszczerstwo....focham się:obrazic:...Cofnij się i załuż lupy!!!:evil_lol:[/FONT] Się cofnij sama! Ostatni wpis wczoraj i pierwszy dzisiaj to moje! No! A pomiędzy nimi byłaś w innych galeriach! A tu nie! A ja tu na Cię czekałam i płakałam :placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Iv_']Oj ja wiem, że wpłacisz i nie dlatego pisałam. Czekam jeszcze na wpłaty innych przecież :loveu: Tylko naprawdę już nie moge się doczekać, czy spodoba Ci się to co wymyśliłam dla Ciebie :oops: a niespodzianka to eeeeeeeee no nie bardzo mogę powiedzieć :roll: bo wtedy nie będzie niespodzianką :roll: hmmmmmmmmmmmmmmm moge tylko powiedzieć, że namalowałam Ci........... aniołka :cool3: ale takiego hmmmmm bardzo........eeeeeeeeee :roll: no sama zobaczysz jakiego :diabloti:[FONT=Century Gothic]Czyli nie tylko ja mam wpłatowy poslizg:roll::evil_lol: Jessssoooo....no to co ty tu jeszcze robisz.....śmigaj na poczte:mad:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Się cofnij sama! Ostatni wpis wczoraj i pierwszy dzisiaj to moje! No! A pomiędzy nimi byłaś w innych galeriach! A tu nie! A ja tu na Cię czekałam i płakałam :placz::placz::placz: [FONT=Century Gothic]Normalnie jak tam pójde i ci nakopie do czterech liter to zobaczysz:mad::evil_lol:...Lecem:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie jak tam pójde i ci nakopie do czterech liter to zobaczysz:mad::evil_lol:...Lecem:evil_lol:[/FONT] To czekam :evil_lol: Nawet się wypnę ;) Ale potem idziemy na piwo :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czyli nie tylko ja mam wpłatowy poslizg:roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jessssoooo....no to co ty tu jeszcze robisz.....śmigaj na poczte:mad:[/FONT] :cool3: wiesz, nie wszyscy mają konta internetowe i to się trochę schodzi ;) Jak to co robię :crazyeye: szykuje się do pracy :eviltong: Wyślę przed pracą, czyli przed 15, a więc już dzisiaj wyruszy do Ciebie w drogę to ..................coś :siara: .....................:diabloti: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Chyba muszę pokombinować z jakimiś prezentami, bo tak gadacie i gadacie i ostrzycie mi apetyt na prezenty :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']To czekam :evil_lol: Nawet się wypnę ;) Ale potem idziemy na piwo :diabloti:[FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT] :cool3: wiesz, nie wszyscy mają konta internetowe i to się trochę schodzi ;-) Jak to co robię :crazyeye: szykuje się do pracy :eviltong: Wyślę przed pracą, czyli przed 15, a więc już dzisiaj wyruszy do Ciebie w drogę to ..................coś :siara: .....................:diabloti:[FONT=Century Gothic]jeeeejjjuuuu to szczekam:laugh2_2: No ić już:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Chyba muszę pokombinować z jakimiś prezentami, bo tak gadacie i gadacie i ostrzycie mi apetyt na prezenty :diabloti: [FONT=Century Gothic]Że dla mnie ten prezent?:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts