Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol::razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]I jak dochodzą?:razz:[/FONT]

Dochodzę, dochodzę, zaraz będę.... to ja, sms twój ;) Taki miałam kiedyś dzwonek na smsa ;)

Kochana, doszły wszystkie i ja Ci na WSZYSTKIE odpowiedziałam!

Posted

[quote name='jbk']Dochodzę, dochodzę, zaraz będę.... to ja, sms twój ;) Taki miałam kiedyś dzwonek na smsa ;)

Kochana, doszły wszystkie i ja Ci na WSZYSTKIE odpowiedziałam!
[FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....nie sprawdzałam odbiorczej:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....nie sprawdzałam odbiorczej:evil_lol:[/FONT]

Kurde. Odbiorcza powinna sama meldować, że coś przyjszło :)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

fajna biba.... :razz::razz: a zaproszenie do mnie to gdzie :obrazic::obrazic:
[/FONT]
[FONT=Arial]
siem nie martw :glaszcze: ...Mnie też nie zaprosiły :obrazic: nawet ciastka nie podrzuciły w drodze powrotnej :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]a ja tak miło i grzecznie zawsze się witam :p[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Wszędzie byłaś tylko tu nie byłaś. Dlaczego?
[FONT=Century Gothic]jak to nie byłam...byłam i nawet się wpisałam:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
siem nie martw :glaszcze: ...Mnie też nie zaprosiły :obrazic: nawet ciastka nie podrzuciły w drodze powrotnej :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]a ja tak miło i grzecznie zawsze się witam :p[/FONT][FONT=Century Gothic]Miło i grzecznie ale z wyrzutami:evil_lol:

Oj Alicja już nie pamietasz jak mi z Klockową obiecałyście wizytę w czerwcu zeszłego roku...i co i nie chciałyście przyjechac:placz:
[/FONT]

Posted

Cześć Jabłecznikowa :loveu: :loveu:
wiesz........dzisiaj wysyłam Ci paczkę, bo już nie moge dłużej trzymać tej niespodzianki :roll: za bardzo jestem ciekawa :cool3: jak zareagujesz :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Jabłecznikowa :loveu: :loveu:
wiesz........dzisiaj wysyłam Ci paczkę, bo już nie moge dłużej trzymać tej niespodzianki :roll: za bardzo jestem ciekawa :cool3: jak zareagujesz :razz: :diabloti:
[FONT=Century Gothic]A ja dopiero dzisiaj zrobię Ci przelew:oops:...przepraszam ale czekałam na wypłatę:roll:

A co to za niespodzianka....jaka? Powiedz...bo pypciuje już:roll::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Dopiero teraz!
[FONT=Century Gothic]No wiesz....to już jest oszczerstwo....focham się:obrazic:...Cofnij się i załuż lupy!!!:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ja dopiero dzisiaj zrobię Ci przelew:oops:...przepraszam ale czekałam na wypłatę:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A co to za niespodzianka....jaka? Powiedz...bo pypciuje już:roll::placz:[/FONT]

Oj ja wiem, że wpłacisz i nie dlatego pisałam. Czekam jeszcze na wpłaty innych przecież :loveu:
Tylko naprawdę już nie moge się doczekać, czy spodoba Ci się to co wymyśliłam dla Ciebie :oops:

a niespodzianka to eeeeeeeee no nie bardzo mogę powiedzieć :roll: bo wtedy nie będzie niespodzianką :roll: hmmmmmmmmmmmmmmm moge tylko powiedzieć, że namalowałam Ci........... aniołka :cool3:
ale takiego hmmmmm bardzo........eeeeeeeeee :roll: no sama zobaczysz jakiego :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz....to już jest oszczerstwo....focham się:obrazic:...Cofnij się i załuż lupy!!!:evil_lol:[/FONT]

Się cofnij sama! Ostatni wpis wczoraj i pierwszy dzisiaj to moje! No! A pomiędzy nimi byłaś w innych galeriach! A tu nie! A ja tu na Cię czekałam i płakałam :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Iv_']Oj ja wiem, że wpłacisz i nie dlatego pisałam. Czekam jeszcze na wpłaty innych przecież :loveu:
Tylko naprawdę już nie moge się doczekać, czy spodoba Ci się to co wymyśliłam dla Ciebie :oops:

a niespodzianka to eeeeeeeee no nie bardzo mogę powiedzieć :roll: bo wtedy nie będzie niespodzianką :roll: hmmmmmmmmmmmmmmm moge tylko powiedzieć, że namalowałam Ci........... aniołka :cool3:
ale takiego hmmmmm bardzo........eeeeeeeeee :roll: no sama zobaczysz jakiego :diabloti:[FONT=Century Gothic]Czyli nie tylko ja mam wpłatowy poslizg:roll::evil_lol:

Jessssoooo....no to co ty tu jeszcze robisz.....śmigaj na poczte:mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Się cofnij sama! Ostatni wpis wczoraj i pierwszy dzisiaj to moje! No! A pomiędzy nimi byłaś w innych galeriach! A tu nie! A ja tu na Cię czekałam i płakałam :placz::placz::placz:
[FONT=Century Gothic]Normalnie jak tam pójde i ci nakopie do czterech liter to zobaczysz:mad::evil_lol:...Lecem:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie jak tam pójde i ci nakopie do czterech liter to zobaczysz:mad::evil_lol:...Lecem:evil_lol:[/FONT]

To czekam :evil_lol: Nawet się wypnę ;) Ale potem idziemy na piwo :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czyli nie tylko ja mam wpłatowy poslizg:roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jessssoooo....no to co ty tu jeszcze robisz.....śmigaj na poczte:mad:[/FONT]
:cool3: wiesz, nie wszyscy mają konta internetowe i to się trochę schodzi ;)

Jak to co robię :crazyeye: szykuje się do pracy :eviltong:
Wyślę przed pracą, czyli przed 15, a więc już dzisiaj wyruszy do Ciebie w drogę to ..................coś :siara: .....................:diabloti:

Posted

[quote name='jbk']To czekam :evil_lol: Nawet się wypnę ;) Ale potem idziemy na piwo :diabloti:[FONT=Century Gothic]No doobra...ale ty stawiasz:evil_lol::diabloti:[/FONT]

:cool3: wiesz, nie wszyscy mają konta internetowe i to się trochę schodzi ;-)

Jak to co robię :crazyeye: szykuje się do pracy :eviltong:
Wyślę przed pracą, czyli przed 15, a więc już dzisiaj wyruszy do Ciebie w drogę to ..................coś :siara: .....................:diabloti:
[FONT=Century Gothic]jeeeejjjuuuu to szczekam:laugh2_2:
No ić już:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Chyba muszę pokombinować z jakimiś prezentami, bo tak gadacie i gadacie i ostrzycie mi apetyt na prezenty :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Że dla mnie ten prezent?:diabloti:[/FONT]