jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):taaaaak dostała od Balboy koszyczek prymulek:loveu: A ja się przyznam, że nawet do swoich nie zadzwoniłam :diabloti: Nie cierpię gadać przez telefon :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :razz::razz:a było mamie tylko zec że nie na darmo jej wnusia ma na imię ALICJA :grins: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):A ja się przyznam, że nawet do swoich nie zadzwoniłam :diabloti: Nie cierpię gadać przez telefon :diabloti: i co teraz?:cool1: Alicja :razz::razz:a było mamie tylko zec że nie na darmo jej wnusia ma na imię ALICJA :grins:Zapomłam:roll: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Teraz to mi się siku chce, a nie chce mi się iść. Muszę otworzyć drzwi w biurze, potem do korytarza, potem do korytarzyka i potem do kabiny, wszystkie zamknięte na klucz, normalnie mi się nie chce tyle kręcić kluczami. I co mam zrobić? Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Teraz to mi się siku chce, a nie chce mi się iść. Muszę otworzyć drzwi w biurze, potem do korytarza, potem do korytarzyka i potem do kabiny, wszystkie zamknięte na klucz, normalnie mi się nie chce tyle kręcić kluczami. I co mam zrobić? zainwestować w Pampersy lub ToyToyke:p No Dżapko paczaj jaki błąd , zapomnieć o tak istotnym fakcie :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Teraz to mi się siku chce, a nie chce mi się iść. Muszę otworzyć drzwi w biurze, potem do korytarza, potem do korytarzyka i potem do kabiny, wszystkie zamknięte na klucz, normalnie mi się nie chce tyle kręcić kluczami. I co mam zrobić?Lać w gacie?:razz::evil_lol: No Dżapko paczaj jaki błąd , zapomnieć o tak istotnym fakcie :evil_lol:No własnie nie wiem jak to się mogło stać:roll: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Żegnam się Jabłuszko dzisiaj. Jutro mnie nie będzie, więc do piątku :) Buziaczki :buzi: muuuua! Quote
apple Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Żegnam się Jabłuszko dzisiaj. Jutro mnie nie będzie, więc do piątku :) Buziaczki :buzi: muuuua!Jutro będzie smutny dzień:roll: paaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iv_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a)::shake: Mnie też się podoba......a na scianie same witrazyki od Iv......taka ściana IV:evil_lol: Jejku :oops: Zebrałam się w końcu na odwagę, żeby zajrzeć na Twoją galeryję i co? otowrzyłam mi się akurat stona z pokojem Alutki, a tam noooooo zobaczyłam coś "mojego" i tak cieplutko zrobiło mi się koło serducha :oops: Nawet nie wiesz jak miło to było zobaczyć i przeczytać ;) Chyba pozostało mi się przywitać ze znajomymi i nieznajomymi :p Helllołłłłłłłłłł jestem Iv_ :p taki sobie milczek trochę :roll:, ale jak pozwolisz/cie Apelka to czasem tu se zerknę :razz: ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Iv Pszła do Japuszkowej :crazyeye: Cześć Appluszkowa :loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Iv_ napisał(a):Jejku :oops: Zebrałam się w końcu na odwagę, żeby zajrzeć na Twoją galeryję i co? otowrzyłam mi się akurat stona z pokojem Alutki, a tam noooooo zobaczyłam coś "mojego" i tak cieplutko zrobiło mi się koło serducha :oops: Nawet nie wiesz jak miło to było zobaczyć i przeczytać ;) Chyba pozostało mi się przywitać ze znajomymi i nieznajomymi :p Helllołłłłłłłłłł jestem Iv_ :p taki sobie milczek trochę :roll:, ale jak pozwolisz/cie Apelka to czasem tu se zerknę :razz: ;)Nareszcie:multi: Już myślałam, żem nie godna:evil_lol: Iv....kochana ja jestem ogromną fanką twojego talent........nazbierało się trochę tych witrażyków od ciebie.......wszystkie wiszą;).....niedługo....jak skompletuję całą ścianę to ufocę i pokażę:razz: A co do tojego performensu.......ty milczek:crazyeye: Buhahahahahahaha ale mnie wprawiłaś w dobry humor......buhahahahahahaha:evil_lol: Iza i Avanti :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Iv Pszła do Japuszkowej :crazyeye: Cześć Appluszkowa :loveu:A widzisz jaki mnie zaszczyt kopnął:evil_lol: Quote
Iv_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Iv Pszła do Japuszkowej :crazyeye: Cześć Appluszkowa :loveu: :cool1: wybieram się też i w inne miejsce do zajrzenia :razz: dojrzewam do tego ;) :cool3: Quote
Iv_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Nareszcie:multi: Już myślałam, żem nie godna:evil_lol: Iv....kochana ja jestem ogromną fanką twojego talent........nazbierało się trochę tych witrażyków od ciebie.......wszystkie wiszą;).....niedługo....jak skompletuję całą ścianę to ufocę i pokażę:razz: A co do tojego performensu.......ty milczek:crazyeye: Buhahahahahahaha ale mnie wprawiłaś w dobry humor......buhahahahahahaha:evil_lol: A widzisz jaki mnie zaszczyt kopnął:evil_lol: Jakie "niegodna" :roll: no wiesz ja tak ze skromności nie chciałam się tu pakować, żeby Twojego gwiazdrorstwa nie przyćmiewać :razz: bo wiesz, TY gwiazda, ja gwiazda to może czasem być nam zbyt ciasno :roll: :evil_lol: :evil_lol:(a szczerze to ja jestem po prostu nieśmiała:oops:) jesoooooo foty będą :crazyeye: ściany obrazkowej :razz: no no poszczekam na to:p no przecie ja milczek jestem :roll: czasem tylko trochę gadam ;) :loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Iv_ napisał(a):Jakie "niegodna" :roll: no wiesz ja tak ze skromności nie chciałam się tu pakować, żeby Twojego gwiazdrorstwa nie przyćmiewać :razz: bo wiesz, TY gwiazda, ja gwiazda to może czasem być nam zbyt ciasno :roll: :evil_lol: :evil_lol:(a szczerze to ja jestem po prostu nieśmiała:oops:) jesoooooo foty będą :crazyeye: ściany obrazkowej :razz: no no poszczekam na to:p no przecie ja milczek jestem :roll: czasem tylko trochę gadam ;) :loveu: Ty mnie tu niesmiałością nie ciepej:evil_lol: Bo ja Cię już trochę poznac zdążyłam i wszystko moge powiedzieć ale nie żeś z tych niesmaiłych milczków:evil_lol: Z resztą na tym blogasku nie ma cenzury więc można mówić ile się chce i o czym się chce....a co w końcu ja tu rzadzę:diabloti: A co do foty ściany to musisz poczekac aż wylicytuję Janioły:cool1::mad: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bele sie za mojego Zaspanego nie wezmiesz :evil_lol: reszta sie licytuj :evil_lol: Doberek przyszłam pedziec ...i oznajmic zem siem stesknilam i kara poszła w zapomnienie :multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :hand: ..... to sem Ja :p duża Alicja :grins: Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):Bele sie za mojego Zaspanego nie wezmiesz :evil_lol: reszta sie licytuj :evil_lol: Doberek przyszłam pedziec ...i oznajmic zem siem stesknilam i kara poszła w zapomnienie :multi::multi: :loveu::loveu::loveu:O Kurczaku to chyba nie powinnam mówić że mam chrapkę na tego twojego Janioła:roll: bo znowu się zboczysz:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):O Kurczaku to chyba nie powinnam mówić że mam chrapkę na tego twojego Janioła:roll: bo znowu się zboczysz:evil_lol: Zboczono to zem od urodzenia jest :diabloti::diabloti: A powiem ze tak sie zastanawiam jeszcze nad jednym :evil_lol::evil_lol:...tylko ktory ..hmmmmm.........hihihih Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Alicja napisał(a)::hand: ..... to sem Ja :p duża Alicja :grins:Cześć Duża:roflt: Zboczono to zem od urodzenia jest :diabloti::diabloti: A powiem ze tak sie zastanawiam jeszcze nad jednym :evil_lol::evil_lol:...tylko ktory ..hmmmmm.........hihihihNo masz...ta to dzisiaj ma dzień zwierzeń:evil_lol: każdy ino nie mój:mad::diabloti: Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 czesc:loveu: zamowilam dzis prezenta:evil_lol: wzielam kurierem wiec mam nadzieje ze na dniach bedzie:loveu: TERMOFOR MASKOTKA HIPEK KOI BOL DZIECKA +GRATIS (528582529) - Aukcje internetowe Allegro. Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 evaxon napisał(a):czesc:loveu: zamowilam dzis prezenta:evil_lol: wzielam kurierem wiec mam nadzieje ze na dniach bedzie:loveu: TERMOFOR MASKOTKA HIPEK KOI BOL DZIECKA +GRATIS (528582529) - Aukcje internetowe Allegro. i wto tu jest nojbardzi zboczony ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i perwersyjny ? :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 evaxon napisał(a):czesc:loveu: zamowilam dzis prezenta:evil_lol: wzielam kurierem wiec mam nadzieje ze na dniach bedzie:loveu: TERMOFOR MASKOTKA HIPEK KOI BOL DZIECKA +GRATIS (528582529) - Aukcje internetowe Allegro. Efffka czyśty zgUpła:crazyeye: A po cholere mu drugi termofor:diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):i wto tu jest nojbardzi zboczony ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i perwersyjny ? :eviltong::eviltong: jeszcze przodujesz...ale Effa skrobie ci marchewy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):jeszcze przodujesz...ale Effa skrobie ci marchewy:evil_lol: :grin: buahahahaha chciałam taki ***TERMOFOR Z CYCKAMI*** (533024240) - Aukcje internetowe Allegro ale mogla bym byc zazdrosna :grin: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 evaxon napisał(a)::grin: buahahahaha chciałam taki ***TERMOFOR Z CYCKAMI*** (533024240) - Aukcje internetowe Allegro ale mogla bym byc zazdrosna :grin: i coooooooooooooooooo .........jest liderem :diabloti::diabloti::diabloti: hihihihihiihihiihih Quote
Recommended Posts