Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

apple napisał(a):
taaaaak dostała od Balboy koszyczek prymulek:loveu:

A ja się przyznam, że nawet do swoich nie zadzwoniłam :diabloti: Nie cierpię gadać przez telefon :diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
A ja się przyznam, że nawet do swoich nie zadzwoniłam :diabloti: Nie cierpię gadać przez telefon :diabloti:

i co teraz?:cool1:

Alicja :razz::razz:a było mamie tylko zec że nie na darmo jej wnusia ma na imię ALICJA :grins:
Zapomłam:roll:

Posted

Teraz to mi się siku chce, a nie chce mi się iść. Muszę otworzyć drzwi w biurze, potem do korytarza, potem do korytarzyka i potem do kabiny, wszystkie zamknięte na klucz, normalnie mi się nie chce tyle kręcić kluczami.

I co mam zrobić?

Posted

jbk napisał(a):
Teraz to mi się siku chce, a nie chce mi się iść. Muszę otworzyć drzwi w biurze, potem do korytarza, potem do korytarzyka i potem do kabiny, wszystkie zamknięte na klucz, normalnie mi się nie chce tyle kręcić kluczami.

I co mam zrobić?

zainwestować w Pampersy lub ToyToyke:p

No Dżapko paczaj jaki błąd , zapomnieć o tak istotnym fakcie :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):

I co mam zrobić?
Lać w gacie?:razz::evil_lol:

No Dżapko paczaj jaki błąd , zapomnieć o tak istotnym fakcie :evil_lol:
No własnie nie wiem jak to się mogło stać:roll:

Posted

jbk napisał(a):
Żegnam się Jabłuszko dzisiaj. Jutro mnie nie będzie, więc do piątku :) Buziaczki :buzi: muuuua!
Jutro będzie smutny dzień:roll:

paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

apple napisał(a):
:shake:

Mnie też się podoba......a na scianie same witrazyki od Iv......taka ściana IV:evil_lol:

Jejku :oops:
Zebrałam się w końcu na odwagę, żeby zajrzeć na Twoją galeryję i co? otowrzyłam mi się akurat stona z pokojem Alutki, a tam noooooo zobaczyłam coś "mojego" i tak cieplutko zrobiło mi się koło serducha :oops:
Nawet nie wiesz jak miło to było zobaczyć i przeczytać ;)

Chyba pozostało mi się przywitać ze znajomymi i nieznajomymi :p

Helllołłłłłłłłłł jestem Iv_ :p taki sobie milczek trochę :roll:, ale jak pozwolisz/cie Apelka to czasem tu se zerknę :razz: ;)

Posted

Iv_ napisał(a):
Jejku :oops:
Zebrałam się w końcu na odwagę, żeby zajrzeć na Twoją galeryję i co? otowrzyłam mi się akurat stona z pokojem Alutki, a tam noooooo zobaczyłam coś "mojego" i tak cieplutko zrobiło mi się koło serducha :oops:
Nawet nie wiesz jak miło to było zobaczyć i przeczytać ;)

Chyba pozostało mi się przywitać ze znajomymi i nieznajomymi :p

Helllołłłłłłłłłł jestem Iv_ :p taki sobie milczek trochę :roll:, ale jak pozwolisz/cie Apelka to czasem tu se zerknę :razz: ;)
Nareszcie:multi: Już myślałam, żem nie godna:evil_lol:

Iv....kochana ja jestem ogromną fanką twojego talent........nazbierało się trochę tych witrażyków od ciebie.......wszystkie wiszą;).....niedługo....jak skompletuję całą ścianę to ufocę i pokażę:razz:

A co do tojego performensu.......ty milczek:crazyeye: Buhahahahahahaha ale mnie wprawiłaś w dobry humor......buhahahahahahaha:evil_lol:

Iza i Avanti :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Iv Pszła do Japuszkowej :crazyeye:

Cześć Appluszkowa :loveu:
A widzisz jaki mnie zaszczyt kopnął:evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Iv Pszła do Japuszkowej :crazyeye:

Cześć Appluszkowa :loveu:

:cool1: wybieram się też i w inne miejsce do zajrzenia :razz:
dojrzewam do tego ;) :cool3:

Posted

apple napisał(a):
Nareszcie:multi: Już myślałam, żem nie godna:evil_lol:

Iv....kochana ja jestem ogromną fanką twojego talent........nazbierało się trochę tych witrażyków od ciebie.......wszystkie wiszą;).....niedługo....jak skompletuję całą ścianę to ufocę i pokażę:razz:

A co do tojego performensu.......ty milczek:crazyeye: Buhahahahahahaha ale mnie wprawiłaś w dobry humor......buhahahahahahaha:evil_lol:

A widzisz jaki mnie zaszczyt kopnął:evil_lol:

Jakie "niegodna" :roll: no wiesz ja tak ze skromności nie chciałam się tu pakować, żeby Twojego gwiazdrorstwa nie przyćmiewać :razz: bo wiesz, TY gwiazda, ja gwiazda to może czasem być nam zbyt ciasno :roll: :evil_lol: :evil_lol:(a szczerze to ja jestem po prostu nieśmiała:oops:)

jesoooooo foty będą :crazyeye: ściany obrazkowej :razz: no no poszczekam na to:p

no przecie ja milczek jestem :roll: czasem tylko trochę gadam ;)

:loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jakie "niegodna" :roll: no wiesz ja tak ze skromności nie chciałam się tu pakować, żeby Twojego gwiazdrorstwa nie przyćmiewać :razz: bo wiesz, TY gwiazda, ja gwiazda to może czasem być nam zbyt ciasno :roll: :evil_lol: :evil_lol:(a szczerze to ja jestem po prostu nieśmiała:oops:)

jesoooooo foty będą :crazyeye: ściany obrazkowej :razz: no no poszczekam na to:p

no przecie ja milczek jestem :roll: czasem tylko trochę gadam ;)

:loveu:

Ty mnie tu niesmiałością nie ciepej:evil_lol: Bo ja Cię już trochę poznac zdążyłam i wszystko moge powiedzieć ale nie żeś z tych niesmaiłych milczków:evil_lol:
Z resztą na tym blogasku nie ma cenzury więc można mówić ile się chce i o czym się chce....a co w końcu ja tu rzadzę:diabloti:

A co do foty ściany to musisz poczekac aż wylicytuję Janioły:cool1::mad:

Posted

Bele sie za mojego Zaspanego nie wezmiesz :evil_lol: reszta sie licytuj :evil_lol:

Doberek przyszłam pedziec ...i oznajmic zem siem stesknilam i kara poszła w zapomnienie :multi::multi:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Bele sie za mojego Zaspanego nie wezmiesz :evil_lol: reszta sie licytuj :evil_lol:

Doberek przyszłam pedziec ...i oznajmic zem siem stesknilam i kara poszła w zapomnienie :multi::multi:

:loveu::loveu::loveu:
O Kurczaku to chyba nie powinnam mówić że mam chrapkę na tego twojego Janioła:roll: bo znowu się zboczysz:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
O Kurczaku to chyba nie powinnam mówić że mam chrapkę na tego twojego Janioła:roll: bo znowu się zboczysz:evil_lol:

Zboczono to zem od urodzenia jest :diabloti::diabloti:

A powiem ze tak sie zastanawiam jeszcze nad jednym :evil_lol::evil_lol:...tylko ktory ..hmmmmm.........hihihih

Posted

Alicja napisał(a):
:hand: ..... to sem Ja :p duża Alicja :grins:
Cześć Duża:roflt:

Zboczono to zem od urodzenia jest :diabloti::diabloti:

A powiem ze tak sie zastanawiam jeszcze nad jednym :evil_lol::evil_lol:...tylko ktory ..hmmmmm.........hihihih
No masz...ta to dzisiaj ma dzień zwierzeń:evil_lol:

każdy ino nie mój:mad::diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
i wto tu jest nojbardzi zboczony ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i perwersyjny ? :eviltong::eviltong:

jeszcze przodujesz...ale Effa skrobie ci marchewy:evil_lol: