Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostalam dzisiaj cynk , ze w Poznaniu jest grzywacz do oddania . Mlody , z papierami ( nie wiem - pies , czy suka , ale sie dowiem ) . Po kilkanascie godzin dziennie spedza sam w mieszkaniu , zalatwia sie do kuwety . Jak juz ktos do domu przyjdzie , tuli sie jak dziecko .
Ktos mi cos poradzi ?

Posted

Chlopak , urodzony w pazdzierniku 2011 . Z jajcami. Zdaje sie , ze na fejsbooku kontaktowalam sie z magdola ( ? ) .
Nr telefonu do osoby chcacej pomoc psu przesle na pw , ok ?
Prosilabym tylko o nie zamieszczanie na fejsie zdjecia z dziewczyna , bo nie wiem , czy sobie tego zyczy .
Dziekuje za odzew : )

Posted

Natalisko napisał(a):
Chlopak , urodzony w pazdzierniku 2011 . Z jajcami. Zdaje sie , ze na fejsbooku kontaktowalam sie z magdola ( ? ) .
Nr telefonu do osoby chcacej pomoc psu przesle na pw , ok ?
Prosilabym tylko o nie zamieszczanie na fejsie zdjecia z dziewczyna , bo nie wiem , czy sobie tego zyczy .
Dziekuje za odzew : )
Ok, daj nr tel na pw. A czy na forum grzywaczowym i facebooku mogę umieścić ten nr tel? Czy na facebooku lepiej nie? Może adres e-mail masz tej dziewczyny?

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ok, daj nr tel na pw. A czy na forum grzywaczowym i facebooku mogę umieścić ten nr tel? Czy na facebooku lepiej nie? Może adres e-mail masz tej dziewczyny?

Iza juz wszystko wiem:) jest szansa, ze psiak zostanie na stałe.... Nie szuka domu na cito.... Na razie będzie socjalizowany....

Posted

magdola napisał(a):
Iza juz wszystko wiem:) jest szansa, ze psiak zostanie na stałe.... Nie szuka domu na cito.... Na razie będzie socjalizowany....
Zostanie w domu, w którym aktualnie jest? Właściciel jest reformowalny?

Posted

• Izabela124. napisał(a):
    Zostanie w domu, w którym aktualnie jest? Właściciel jest reformowalny?

Wlascieiciel nie ,a Le dziewczyna, u której aktualnie jest psiak :) Hodowla juz poinformowana i jak nie znajdziemy mu domu to hodowczyni pojedzie sama po niego. Moze go odebrać juz, ale myśle, ze u Oli, u której teraz jest pies będzie miał jak w raju.... Myśle, ze go nie odda.... A kastracja to na pierwszym miejscu.

Posted

To brat mojej suni. Jeżeli znajdzie nowy domek lub zostanie w DT na stałe dajcie znać.
Trzymam kciuki, jeżeli psiak potrzebuje pomocy- jestem do dyspozycji. Jeżeli charakter ma jak siostra to polecam maluszka w ciemno :)

Posted

Halo halo, ktoś tu zajmuje się konkretnie grzywaczami, poza zbieraniem ogłoszeń?
Bo jest takie oto na tablicy:
http://tablica.pl/oferta/grzywacz-chinski-ID29kjJ.html
Poszedł już jeden pies (ten bez metryki, czyli pewnie ten czarno-biały) i jedno szczenię.
Pan twierdzi, że faktycznie są do wzięcia za darmo.
Pies dorosły, który został-z metryką (nie wiem jeszcze, z której hodowli), odrobaczony, z kompletem szczepień.
Szczenięta, 3-miesięczne, jedynie odrobaczane (bez szczepień).

Posted

Amidala to 7-letnia sunia średniej wielkości przypominajaca nieco chinskiego grzywacza która do bydgoskiego schroniska trafiła 4 października 2012 roku ponieważ została znaleziona na ulicy.
Amidala wyjątkowo źle znosi pobyt w schronisku.
Sunia nie dość,że jest dość nieśmiała i zamknieta w sobie i wygląda,jakby żyła we własnym świecie,to wyjatkowo zle znosi temperatury minusowe.
Dzis otrzymala cieply kubraczek,ale najlepszy byłby dla Niej dom,choćby tymczasowy... Sunia nadaje się tylko i wyłącznie do mieszkania w domu.
Wyprowadzenie Amidali z boksu było dość trudne, sunia jakby nie chciala wogole wyjsc...
Amidala jest zamknietym w sobie psem,ale nie przejawia agresji.
Sunia jest spokojna,nie wymaga wiele ruchu,dla Niej najwazniejsze to miec opiekuna,ktory o Nią zadba.
Amidala w schronisku zostala zaszczepiona (komplet szczepien) i czeka na sterylizacje po ktorej bedzie mogla pojsc do nowego domu.
Pytajac o Ami nalezy podac Jej numer ewidencyjny: 0980/12.

kontakt w sprawie adopcji: [email protected]

zdjęcia: