Toska Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ach , jakie piękne uszy , jakie słodkie krzywiutkie łapinki :loveu:- przefajny ten Kajtuś jest !!! Ludzie , cudo do wzięcia !!! patrzcie i bierzcie !!! Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kajtuś na pierwszą stronę.....co tu robić...Czy Kajtuś jest na Allegro ???????? Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pianka napisał(a):No chyba nie jest:shake: masz kontakty, może skombinujesz allegro ?? :cool3: Quote
Pianka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 eria napisał(a):masz kontakty, może skombinujesz allegro ?? :cool3: hehehe Syly chyba nie ma. Zapytam na innym forum:p Quote
pajunia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ciotki, czy Kajtus jeszcze w schronisku? jesli tak, to napiszcie prosze, ile on ma latek, i ile wysokosci w klebie?. Ciezko sie przez caly watek przebijac. W ktorym schronisku jest Kajtus? I jaki ma charakterek? Dziekuje. Quote
Pianka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Kajtek jest w Rudzie Śląskiej. Wyskość hmm no taka jak jamnik:eviltong: Teraz to będzie mial 2 lata:p Charakterek no jest cudowny:loveu: Nie jest agresywny ani do psów ani do ludzi. Lubi bawić się z innymi psami. Jest bardzo wesoły. Ja go spuściłam raz na spacerze to mi nie uciekł. Ale wtedy tez brałam innego psa, więc się razem bawiły;) Quote
zaba14 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Pianka Kajtek nie jest latwym psem, był adoptowany i wrocil bo zdominował swoja właścicielke.. on nie może trafić do kogoś kto nie ma pojecia o psach, wyglada nie winnie ale to diabelek.. :roll: Jeden pan jest nim zainteresowany w Niemczech i jak jeszcze jeden pies znajdzie dom w Niemczech to Kajtek powinien rowniez pojechac.. ale ja niedawno dowiedzialam sie o tej nie udanej adopcji i nie wiem czy ten koles sie zdecyduje.. ma charakterek jak terrierek ;) Quote
pajunia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 zaba, jesli potrzebna kontrola przedadopcyjna, zameldujcie sie prosze u mnie. Jesli na pewno pojedzie, to by bylo swietnie. jesli nie, moge mu szukac sama tutaj domku. Quote
Pianka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 zaba14 napisał(a):Pianka Kajtek nie jest latwym psem, był adoptowany i wrocil bo zdominował swoja właścicielke.. on nie może trafić do kogoś kto nie ma pojecia o psach, wyglada nie winnie ale to diabelek.. O tym nie wiedziałam. Przepraszam:oops: A tak właściwie Zaba wiesz jacy są ludzie, czasami oddają psy i wymyślają byle jakie powody byle by pozbyć się psa. Quote
zaba14 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Pianka napisał(a):O tym nie wiedziałam. Przepraszam:oops: A tak właściwie Zaba wiesz jacy są ludzie, czasami oddają psy i wymyślają byle jakie powody byle by pozbyć się psa. wiem, roznie bywa, ale jesli to prawda? Ja zawsze mowie co wiem, lepiej oprzedzic, niz pozniej pies ma wrocic z tego samego powodu.. Quote
Toska Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pianka napisał(a): popatrzcie , czyż nie cudna mordeczka ? i lapeczki ? i mądre oczka ? Kajtuś wciąż nie ma swojego domu...... a przecież zasluguje na niego , jak każdy inny psiak ..... ciągle czeka .... kto zabierze Kajtusia do siebie ? kto ? Quote
Pianka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kajtuś na szczęscie dla ciebie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=157511405 Quote
Toska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kajtuniu , Allegro Allegrem , ale tutaj też musisz domku szukać !!! Quote
Toska Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a o Kajtusiu to wszyscy zapomnieli , co ? jak Allegro ? jest jakieś zainteresowanie naszym slodziakiem ? Quote
Pianka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jest dość dużo odwiedzin, ale nikt się nie kontaktował w jego sprawie:shake: Quote
Toska Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no to siup , niech go tu wszyscy widzą !!! Quote
Justyna_wolontariat Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Podnosze Kajtka teraz taka zima a on taki malutki:-( Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kajtus musisz byc grzeczny aby znalezc domek... :loveu: Quote
Toska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jak maly Kajtuś znosi zimę ? nikt go nie chce przygarnąć ? do domku zabrać ? Kajtuś czeka i czeka .... Quote
Recommended Posts