Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, czy Kajtus jeszcze w schronisku? jesli tak, to napiszcie prosze, ile on ma latek, i ile wysokosci w klebie?. Ciezko sie przez caly watek przebijac.
W ktorym schronisku jest Kajtus? I jaki ma charakterek?
Dziekuje.

Posted

Kajtek jest w Rudzie Śląskiej.
Wyskość hmm no taka jak jamnik:eviltong:
Teraz to będzie mial 2 lata:p
Charakterek no jest cudowny:loveu:
Nie jest agresywny ani do psów ani do ludzi. Lubi bawić się z innymi psami. Jest bardzo wesoły. Ja go spuściłam raz na spacerze to mi nie uciekł. Ale wtedy tez brałam innego psa, więc się razem bawiły;)

Posted

Pianka Kajtek nie jest latwym psem, był adoptowany i wrocil bo zdominował swoja właścicielke.. on nie może trafić do kogoś kto nie ma pojecia o psach, wyglada nie winnie ale to diabelek.. :roll:

Jeden pan jest nim zainteresowany w Niemczech i jak jeszcze jeden pies znajdzie dom w Niemczech to Kajtek powinien rowniez pojechac.. ale ja niedawno dowiedzialam sie o tej nie udanej adopcji i nie wiem czy ten koles sie zdecyduje.. ma charakterek jak terrierek ;)

Posted

zaba, jesli potrzebna kontrola przedadopcyjna, zameldujcie sie prosze u mnie. Jesli na pewno pojedzie, to by bylo swietnie. jesli nie, moge mu szukac sama tutaj domku.

Posted

zaba14 napisał(a):
Pianka Kajtek nie jest latwym psem, był adoptowany i wrocil bo zdominował swoja właścicielke.. on nie może trafić do kogoś kto nie ma pojecia o psach, wyglada nie winnie ale to diabelek..

O tym nie wiedziałam. Przepraszam:oops:
A tak właściwie Zaba wiesz jacy są ludzie, czasami oddają psy i wymyślają byle jakie powody byle by pozbyć się psa.

Posted

Pianka napisał(a):
O tym nie wiedziałam. Przepraszam:oops:
A tak właściwie Zaba wiesz jacy są ludzie, czasami oddają psy i wymyślają byle jakie powody byle by pozbyć się psa.

wiem, roznie bywa, ale jesli to prawda? Ja zawsze mowie co wiem, lepiej oprzedzic, niz pozniej pies ma wrocic z tego samego powodu..

Posted

Pianka napisał(a):

popatrzcie , czyż nie cudna mordeczka ? i lapeczki ? i mądre oczka ?

Kajtuś wciąż nie ma swojego domu......
a przecież zasluguje na niego , jak każdy inny psiak .....
ciągle czeka ....
kto zabierze Kajtusia do siebie ? kto ?