Jump to content
Dogomania

Sara pozostawiona w lesie na łańcuchu DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC W DOTARCIU DO DOMU

Recommended Posts

Posted

Cześć, dziewczyny.Melduję sie po awarii kompa.
Rozrywka, Lukuś, to takie coś, czego my nie mamy.Rozumiesz juz teraz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A spróbuj Sarę w pupę pacnąć, to zobaczysz.Chociaż z drugiej strony ten garnek Burego...:diabloti::diabloti::diabloti:I tak jest kochana, ta oaza spokoju.Przyznaj.Moje oazy też dziwne rzeczy wyprawiają.To ta jesień.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia faktycznie dokazuje jak szczeniaczek :D rozkręca się dziewczyna. luka musisz mieć niezły cyrk!

a może jakaś nowa sesja zdjęciowa Sary? :cool3:

Posted

Polla napisał(a):
luka musisz mieć niezły cyrk!

a może jakaś nowa sesja zdjęciowa Sary? :cool3:

Faktycznie, mam cyrk. Psy nie chcą siedzieć w boksach, biegają więc po podwórku. Kiedy ktoś przechodzi koło ogrodzenia, cała banda czuje się w obowiązku zaszczekać. Zresztą traktują to jak rozrywkę od nudnego ganiania, roznoszenia prania, kopania dołów, polowania na ptaki.
Niestety muszę czasem bandę zamykać - kiedy opuszczam posesję jadąc np do Urzędu. Wtedy panuje ogólna rozpacz. I kiedy usłyszą skrzypnięcie furtki kiedy wracam, podnoszą straszliwy wrzask. Nie ma tego problemu na wieczornej zmianie. Miski pełne to znaczy, że pora spać.
No i kiedy ja mam iść szukać pracy?

Posted

Hi,hi, to one są klony moich.Wniosek-nie wietrzyć kołder, usiąść na nich i nie dać, samemu się położyć ną miękkim posłanku, a co.Moja działka też tak wygląda czasami.Nie martw się, Luka, można wszystkim tłumaczyć, że to taka instalacja artystyczna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dobrze że futro na niej niedźwiedzie. Ciągle zieje jakby jej było gorąco. Z budy całą słomę wygarnęła i w boksie po niej brodziłam brodziła nie wiedząc czy wpychać z powrotem czy wygarniać. Buda oczywiście wywleczona na środek i zwalony dach. A telefonów jak na lekarstwo.

Posted

No, ja kocham Sarę.Tylko co z tego, jeśli nie jestem już w stanie wziąć kolejnego psiaka.Może jednak jest ktoś, kto nie ma psa lub ma jednego, a ten chciałby mieć jako kumpla wielkiego i strasznie kochanego, wesołego miśka.Pomyślcie, kochani.Może możecie dać dom wspaniałej Sarze.

Posted

Są zapytania o Sarę, ale jak mówię, że to już nie szczeniak, zainteresowanie znika. Wiadomo, każdy chce pięknego młodego psa "na pokaz". Starsze przywiązuje się na łańcuchu w lesie.