Lilek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć, dziewczyny.Melduję sie po awarii kompa. Rozrywka, Lukuś, to takie coś, czego my nie mamy.Rozumiesz juz teraz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A spróbuj Sarę w pupę pacnąć, to zobaczysz.Chociaż z drugiej strony ten garnek Burego...:diabloti::diabloti::diabloti:I tak jest kochana, ta oaza spokoju.Przyznaj.Moje oazy też dziwne rzeczy wyprawiają.To ta jesień. Quote
Polla Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sarunia faktycznie dokazuje jak szczeniaczek :D rozkręca się dziewczyna. luka musisz mieć niezły cyrk! a może jakaś nowa sesja zdjęciowa Sary? :cool3: Quote
luka1 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Polla napisał(a): luka musisz mieć niezły cyrk! a może jakaś nowa sesja zdjęciowa Sary? :cool3: Faktycznie, mam cyrk. Psy nie chcą siedzieć w boksach, biegają więc po podwórku. Kiedy ktoś przechodzi koło ogrodzenia, cała banda czuje się w obowiązku zaszczekać. Zresztą traktują to jak rozrywkę od nudnego ganiania, roznoszenia prania, kopania dołów, polowania na ptaki. Niestety muszę czasem bandę zamykać - kiedy opuszczam posesję jadąc np do Urzędu. Wtedy panuje ogólna rozpacz. I kiedy usłyszą skrzypnięcie furtki kiedy wracam, podnoszą straszliwy wrzask. Nie ma tego problemu na wieczornej zmianie. Miski pełne to znaczy, że pora spać. No i kiedy ja mam iść szukać pracy? Quote
luka1 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 z rana to tylko powiem dzień dobry Quote
Polla Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 luka dzień dobry :) i dzień dobry Saruniu :) Quote
luka1 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Sarunia dzis razem z Szogunem i Morusem rozszarpała psią kołdrę, którą powiesiłam aby sie przewietrzyła. Całepodwórko zasłane było watą Quote
Lilek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Hi,hi, to one są klony moich.Wniosek-nie wietrzyć kołder, usiąść na nich i nie dać, samemu się położyć ną miękkim posłanku, a co.Moja działka też tak wygląda czasami.Nie martw się, Luka, można wszystkim tłumaczyć, że to taka instalacja artystyczna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 "Statek jest bezpieczniejszy, gdy kotwiczy w porcie, nie po to jednak buduje się statki." Quote
luka1 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 rozbrkała się psina. oj strasznie. To chyba drugi Romuś. Quote
Polla Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 oj wymarzony domek dla Sary to tam, gdzie będzie miała towarzystwo :evil_lol: lubi się rozerwać dziewczyna :evil_lol: Quote
luka1 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 "Szczęśliwi chwil nie liczą, a później narzekają, że szczęście trwa krótko. " Quote
luka1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Tak z poniedziałku - "Nie podcinaj gałęzi na której siedzisz, chyba że chcą cię na niej powiesić." Quote
elmira Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Przesłałam wątek suni i pójdzie on do osób, które dopytywały o Onkę, która ma już zaklepany potencjalny dom. Quote
luka1 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 o matko, żeby ktoś ją chciał. To gorsza cholera od szczeniaków. Quote
Lilek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Odrabia dzieciństwo.Ano, taki duży szczeniak.Ale jaki fajny. Quote
luka1 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 dobrze że futro na niej niedźwiedzie. Ciągle zieje jakby jej było gorąco. Z budy całą słomę wygarnęła i w boksie po niej brodziłam brodziła nie wiedząc czy wpychać z powrotem czy wygarniać. Buda oczywiście wywleczona na środek i zwalony dach. A telefonów jak na lekarstwo. Quote
luka1 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Sarunia, za chwilę jade do was, pobiegasz sobie Quote
luka1 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Sara jak wielki misiek brnie przez zaspy i tarza się w śniegu - jej tam ciepło Quote
Lilek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No, ja kocham Sarę.Tylko co z tego, jeśli nie jestem już w stanie wziąć kolejnego psiaka.Może jednak jest ktoś, kto nie ma psa lub ma jednego, a ten chciałby mieć jako kumpla wielkiego i strasznie kochanego, wesołego miśka.Pomyślcie, kochani.Może możecie dać dom wspaniałej Sarze. Quote
luka1 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Są zapytania o Sarę, ale jak mówię, że to już nie szczeniak, zainteresowanie znika. Wiadomo, każdy chce pięknego młodego psa "na pokaz". Starsze przywiązuje się na łańcuchu w lesie. Quote
luka1 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 puchate futro pozwala przetrwać mrozy Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Sarunia przeniosła się do większej budy, czy jest zadowolona nie wiem, ale dachu nie zrywa i nie jeździ z budą po kojcu. Quote
elmira Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Czyli chciała w sposób subtelny poprosić Cie o zmiane lokum na większe.;) Quote
Recommended Posts