Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caroolcia']Bosh, dlaczego ty na Madzie z witką wyskakujesz :-o ??[/quote]
Zazdrośnica:obrazic::obrazic:[COLOR=DarkRed][B]:diabloti:[/B][/COLOR]
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]bo sie tu pałęta:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
A kuku ...:diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkRed][B]witaj magdaleno
spania nie masz??????
zapraszam na kaffffffff[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A
[/B][/COLOR]

Posted

Cześć przyszłam ze swoją kaffą do Twojej kaffy :evil_lol:, bo razem cieplej :cool3::evil_lol: a u nas zimno jak fix:angryy:
No i oczywiście leje:p
A tak poza tym to nic nowego:razz::evil_lol:
Pozdrowionka

Posted

[quote name='caroolcia']a smutna i niekochana caroolcia się załapie na kubeczek :p ???:eviltong:[/quote]

[quote name='bonita']Cześć przyszłam ze swoją kaffą do Twojej kaffy :evil_lol:, bo razem cieplej :cool3::evil_lol: a u nas zimno jak fix:angryy:
No i oczywiście leje:p
A tak poza tym to nic nowego:razz::evil_lol:
Pozdrowionka[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj smutna caroola i bonita zmarznięta na fest...
u mnie nie leje i wygląda na razie nieśmiało słonko

ide do Us:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Witaj ...przyniosłam ze sobą gorącą kawę :p
A Qba jechał dziś do Zakopca ......zrobiłam mu ......herbatkę z rumem do termosu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj magdaleno
spania nie masz??????
zapraszam na kaffffffff[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A
[/B][/COLOR][/quote]
Spanie mam, ino psy zajęły:evil_lol::evil_lol:;)
Dawa kaffe, dawa kaffe:multi:

Posted

[quote name='caroolcia']blehhhhh - to uważaj ja tam zawsze wole z daleka i nie lubie ich bardziej od Tpsowskich pedałów[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]wiedziałam..............miło mnie obsłużono.bo ja zawsze ze szwagierką sie umawiam:cool3::cool3::cool3:.łona tam pracuje to mam wejcie............:eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Witaj ...przyniosłam ze sobą gorącą kawę :p
A Qba jechał dziś do Zakopca ......zrobiłam mu ......herbatkę z rumem do termosu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj........herbatka z rumem.mniam...ostatnio tylko TO piję:eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='groszek83'][URL]http://img89.imageshack.us/img89/8602/img0096pf9.jpg[/URL]
Jaki brzusio słodki:loveu::loveu: moje paskudy mają zarośnięte brzuchy i nie mam takich widoków:placz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj..................to ogol.........:cool3::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Spanie mam, ino psy zajęły:evil_lol::evil_lol:;)
Dawa kaffe, dawa kaffe:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kawa już wyszła...................wypita
aleś se gogle strzeliła w avatarze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiedziałam..............miło mnie obsłużono.bo ja zawsze ze szwagierką sie umawiam:cool3::cool3::cool3:.łona tam pracuje to mam wejcie............:eviltong:[/B][/COLOR]
[/quote]

toz to jawna protekcja :-o - uważaj na CBA bo może juz jesteś na podsłuchu jak więszkość Polski :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']
[COLOR=DarkRed][B]witaj........herbatka z rumem.mniam...ostatnio tylko TO piję:eviltong:[/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wiadomo co dobre :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]kawa już wyszła...................wypita
aleś se gogle strzeliła w avatarze:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/B][/COLOR][/quote]
Zawsze można zrobić nową:siara::siara::diabloti:
Fajne, nie:cool1:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]23 kropki... czyli tak mniej więcej[/B][/COLOR][/FONT]

[SIZE=5].....
[/SIZE][CENTER][SIZE=5]...[/SIZE]
[/CENTER]
[RIGHT][SIZE=5]......[/SIZE]
[/RIGHT]
[CENTER][SIZE=5].....[/SIZE]
[/CENTER]
[SIZE=5]..
[/SIZE][RIGHT][SIZE=5]....

[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Blue]no to co.. wymiziaj łodemnie brzucho kropkowe... bo ja uciekam dalej... nie umie sie obrobic z nadrabianiem :mdleje: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/SIZE][/RIGHT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]23 kropki... czyli tak mniej więcej[/B][/COLOR][/FONT]

[SIZE=5].....
[/SIZE][CENTER][SIZE=5]...[/SIZE]
[/CENTER]
[RIGHT][SIZE=5]......[/SIZE]
[/RIGHT]
[CENTER][SIZE=5].....[/SIZE]
[/CENTER]
[SIZE=5]..
[/SIZE][RIGHT][SIZE=5]....

[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Blue]no to co.. wymiziaj łodemnie brzucho kropkowe... bo ja uciekam dalej... nie umie sie obrobic z nadrabianiem :mdleje: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/SIZE][/RIGHT]
[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
A nóż widelec chciałaby się wykąpać:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...ciamno było.................... nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i kąpiesz się z nimi :crazyeye: ????

Posted

Witanko Luśkowe :multi:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Paula..............najlepiej policzyłaś plamki.....jest ich 23[/B][/COLOR][/quote]
:razz: A będzie nagroda? ;)

[quote name='evaxon']z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll:[/quote]
I tak sie rodzi plotka :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaprzeczam ....jakobym kompała się kiedykolwiek w NASZEJ wannie z Ewcią:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]