Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']Bosh, dlaczego ty na Madzie z witką wyskakujesz :-o ??[/quote] Zazdrośnica:obrazic::obrazic:[COLOR=DarkRed][B]:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]bo sie tu pałęta:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] A kuku ...:diabloti: Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witaj magdaleno spania nie masz?????? zapraszam na kaffffffff[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a smutna i niekochana caroolcia się załapie na kubeczek :p ???:eviltong: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć przyszłam ze swoją kaffą do Twojej kaffy :evil_lol:, bo razem cieplej :cool3::evil_lol: a u nas zimno jak fix:angryy: No i oczywiście leje:p A tak poza tym to nic nowego:razz::evil_lol: Pozdrowionka Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']a smutna i niekochana caroolcia się załapie na kubeczek :p ???:eviltong:[/quote] [quote name='bonita']Cześć przyszłam ze swoją kaffą do Twojej kaffy :evil_lol:, bo razem cieplej :cool3::evil_lol: a u nas zimno jak fix:angryy: No i oczywiście leje:p A tak poza tym to nic nowego:razz::evil_lol: Pozdrowionka[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj smutna caroola i bonita zmarznięta na fest... u mnie nie leje i wygląda na razie nieśmiało słonko ide do Us:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 blehhhhh - to uważaj ja tam zawsze wole z daleka i nie lubie ich bardziej od Tpsowskich pedałów Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Witaj ...przyniosłam ze sobą gorącą kawę :p A Qba jechał dziś do Zakopca ......zrobiłam mu ......herbatkę z rumem do termosu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
groszek83 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [URL]http://img89.imageshack.us/img89/8602/img0096pf9.jpg[/URL] Jaki brzusio słodki:loveu::loveu: moje paskudy mają zarośnięte brzuchy i nie mam takich widoków:placz: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj magdaleno spania nie masz?????? zapraszam na kaffffffff[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a020.gif[/IMG]A [/B][/COLOR][/quote] Spanie mam, ino psy zajęły:evil_lol::evil_lol:;) Dawa kaffe, dawa kaffe:multi: Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']blehhhhh - to uważaj ja tam zawsze wole z daleka i nie lubie ich bardziej od Tpsowskich pedałów[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wiedziałam..............miło mnie obsłużono.bo ja zawsze ze szwagierką sie umawiam:cool3::cool3::cool3:.łona tam pracuje to mam wejcie............:eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Witaj ...przyniosłam ze sobą gorącą kawę :p A Qba jechał dziś do Zakopca ......zrobiłam mu ......herbatkę z rumem do termosu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj........herbatka z rumem.mniam...ostatnio tylko TO piję:eviltong:[/B][/COLOR] [quote name='groszek83'][URL]http://img89.imageshack.us/img89/8602/img0096pf9.jpg[/URL] Jaki brzusio słodki:loveu::loveu: moje paskudy mają zarośnięte brzuchy i nie mam takich widoków:placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj..................to ogol.........:cool3::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='madzia i medor']Spanie mam, ino psy zajęły:evil_lol::evil_lol:;) Dawa kaffe, dawa kaffe:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]kawa już wyszła...................wypita aleś se gogle strzeliła w avatarze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiedziałam..............miło mnie obsłużono.bo ja zawsze ze szwagierką sie umawiam:cool3::cool3::cool3:.łona tam pracuje to mam wejcie............:eviltong:[/B][/COLOR] [/quote] toz to jawna protekcja :-o - uważaj na CBA bo może juz jesteś na podsłuchu jak więszkość Polski :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]witaj........herbatka z rumem.mniam...ostatnio tylko TO piję:eviltong:[/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)wiadomo co dobre :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]kawa już wyszła...................wypita aleś se gogle strzeliła w avatarze:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/quote] Zawsze można zrobić nową:siara::siara::diabloti: Fajne, nie:cool1: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]23 kropki... czyli tak mniej więcej[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=5]..... [/SIZE][CENTER][SIZE=5]...[/SIZE] [/CENTER] [RIGHT][SIZE=5]......[/SIZE] [/RIGHT] [CENTER][SIZE=5].....[/SIZE] [/CENTER] [SIZE=5].. [/SIZE][RIGHT][SIZE=5].... [B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Blue]no to co.. wymiziaj łodemnie brzucho kropkowe... bo ja uciekam dalej... nie umie sie obrobic z nadrabianiem :mdleje: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/SIZE][/RIGHT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]23 kropki... czyli tak mniej więcej[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=5]..... [/SIZE][CENTER][SIZE=5]...[/SIZE] [/CENTER] [RIGHT][SIZE=5]......[/SIZE] [/RIGHT] [CENTER][SIZE=5].....[/SIZE] [/CENTER] [SIZE=5].. [/SIZE][RIGHT][SIZE=5].... [B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Blue]no to co.. wymiziaj łodemnie brzucho kropkowe... bo ja uciekam dalej... nie umie sie obrobic z nadrabianiem :mdleje: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/SIZE][/RIGHT] [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] A nóż widelec chciałaby się wykąpać:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: dlaczego postawiłas u Bei w Blogasku swoja wanne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...ciamno było.................... nie widziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]w mojej wannie są NIEBIESKIE kropki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i kąpiesz się z nimi :crazyeye: ???? Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='caroolcia']i kąpiesz się z nimi :crazyeye: ????[/quote] z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll: Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witanko Luśkowe :multi: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Paula..............najlepiej policzyłaś plamki.....jest ich 23[/B][/COLOR][/quote] :razz: A będzie nagroda? ;) [quote name='evaxon']z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll:[/quote] I tak sie rodzi plotka :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='evaxon']z nimi nie ale z Ala ponoc tak :roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaprzeczam ....jakobym kompała się kiedykolwiek w NASZEJ wannie z Ewcią:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts