Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] no więc..........TePedały jednak nie założa mi neta w tym roku MAM zapomnieć:mad::mad::mad: więc nadal będę nosić zdjęcia na CD......:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:no to norma.....fantazja jak zwykle polskie realia :angryy::angryy::angryy:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Cześć................. u mnie też zimno ale widzę zza plecami wychodzi mi jakieś słonko nie będzie tak żle.............;););)[/B][/COLOR][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:shake:u mnie nie ma słonka ......ukradli [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote=BeaC;6656677[B]][/B][COLOR=DarkRed][B] no więc..........TePedały jednak nie założa mi neta w tym roku MAM zapomnieć:mad::mad::mad: więc nadal będę nosić zdjęcia na CD......:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] brrrrrrrrrrrrrrrrrrr fajnie.... fajnie że TePsa tak dba o klientów... SUPER są!!! :angryy::angryy::angryy: dziadygi jedne.... a nie masz szans na inny necik??? pewnie nie... bo to nadal monopoliści w wielu miejscowościach- my chociaż jakiś lokalny mamy.. ale na wsiach to dupa blada... NEKROstrada ino :shake::shake::angryy::angryy: pozdrowerek... i buziory ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]TUTAJ:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B][COLOR=Lime]Widzem przeca, ślepa nie jezdem[/COLOR]:diabloti::diabloti: no więc..........TePedały jednak nie założa mi neta w tym roku MAM zapomnieć:mad::mad::mad: więc nadal będę nosić zdjęcia na CD......:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Lime]Boszzz[COLOR=Black]:mdleje: Kij im w oko :angryy: [/COLOR][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=Lime]Boszzz[COLOR=Black]:mdleje: Kij im w oko :angryy: [/COLOR][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B] lepiej w doopę:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon'][B]sie witam :multi: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Cię witam:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=lime]Boszzz[COLOR=black]:mdleje:[/COLOR] [COLOR=lime]Kij im w oko :angryy:[/COLOR] [/COLOR][/quote] albo w jeszcze inne miejsce:eviltong: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj........................szczurkowa panienko[/B][/COLOR][/quote] :D Witanko :multi: Szczurkowa to jest mła sis, jej cór bądź Axa :lol: Ja szczurki widuję rzadko, z raz na tydzień :roll: Częściej na fotach, tak jak Wy ;) Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć :multi: [quote name='paula_z']:D Witanko :multi: Szczurkowa to jest mła sis, jej cór bądź Axa :lol: Ja szczurki widuję rzadko, z raz na tydzień :roll: Częściej na fotach, tak jak Wy ;)[/quote] wstydź się :) :evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 odiwedzamy waz z ranka - zminiasto, ale słobeczko świeci ;) Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='paula_z']:D Witanko :multi: Szczurkowa to jest mła sis, jej cór bądź Axa :lol: Ja szczurki widuję rzadko, z raz na tydzień :roll: Częściej na fotach, tak jak Wy ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a tom nie wiedział witaj:p[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: wstydź się :) :evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć...............czego???:shake:[/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']odiwedzamy waz z ranka - zminiasto, ale słobeczko świeci ;)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj caroola:diabloti::diabloti::diabloti: u mnie beznadzieja.zimno jak w listopadzie.........zmarzłam jeszcze nie odtajałam:-([/B][/COLOR] Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a tom nie wiedział witaj:p[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]cześć...............czego???:shake:[/B][/COLOR] [COLOR=darkred][B]witaj caroola:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]u mnie beznadzieja.zimno jak w listopadzie.........zmarzłam jeszcze nie odtajałam:-([/COLOR][/B][/quote] ehhh no wiem cos o tym, ale my zaraz z dziewczynami lecimi do nowego centr. handl pobuszować (szefostwa nie ma) :evil_lol: wiec sie pewnie rozgrzeje hi hi hi - łobuzy z nas:eviltong: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='caroolcia']o[U]diw[/U]edzamy [U]waz [/U]z ranka - z[U]mini[/U]asto, ale sło[U]beczko[/U] świeci ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeee :mdleje: caroolcia.. z rana masz już banie?? :crazyeye::diabloti: ale jazda.... :loveu: Beo koffana mła.... witam sie z Tobą u Ciebie ..O! tyle miałam do powiedzenia- zaschło mi w gardle [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [COLOR=DarkRed][B]a witam witam Klockową i caroolę zakupy fajna sprawa..............:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Witaj Bea :loveu:.....to ja zamarznieta Alicja ....:placz::placz::placz: rano 5 stopni na temperaturniku .....:angryy:...i do tego deszcz :placz::placz::placz::placz:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] lepiej w doopę:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [quote name='caroolcia']albo w jeszcze inne miejsce:eviltong:[/quote] Bosshhhh, jakie Wy agresywne:roll::roll::diabloti: Cze kwiatuszku:loveu::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Witaj Bea :loveu:.....to ja zamarznieta Alicja ....:placz::placz::placz: rano 5 stopni na temperaturniku .....:angryy:...i do tego deszcz :placz::placz::placz::placz:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=DarkRed]tak........................ aż 5 miałaś :angryy: bo ja tylko 3:shake:[/COLOR] [/B] [quote name='madzia i medor']Bosshhhh, jakie Wy agresywne:roll::roll::diabloti: Cze kwiatuszku:loveu::diabloti::diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]cze chorowitka:loveu::loveu::loveu: my agresywne.....................my najbardziej pacyfistycznie nastawione jesteśmy na caałej kuli ziemskiej:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]cze chorowitka:loveu::loveu::loveu: my agresywne.....................my najbardziej pacyfistycznie nastawione jesteśmy na caałej kuli ziemskiej:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] I do tego kłamią:shake::shake::shake: Zapomniałaś wspomnieć, tuż zaraz po Madziuni:diabloti: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor']I do tego kłamią:shake::shake::shake: Zapomniałaś wspomnieć, tuż zaraz po Madziuni:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]czyli ty TEŻ kłamiesz!!!!!!!!!!!!!!! bo do piekła pójdziesz:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]czyli ty TEŻ kłamiesz!!!!!!!!!!!!!!! bo do piekła pójdziesz:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Myślisz:multi::multi::multi::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Bosshhhh, jakie Wy agresywne:roll::roll::diabloti: [/quote] my :-o alez gdzie tam, alez co tam ze mnie grzeczny hipopotam :eviltong: ...........my mamy tylko psy agresywne :diabloti: :eviltong: ........ Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eeee :mdleje: caroolcia.. z rana masz już banie?? :crazyeye::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale jazda.... :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] buhahah ja ma banie 24h/7 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jush sie taka urodziłam :drinking: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]a witam witam[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]Klockową i caroolę[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]zakupy fajna sprawa..............:multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [/quote] jush po zakupkach - powiększyłam debet :mdleje: :knuje: :grab: :stupid: :huh: :oops2: Quote
caroolcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Myślisz:multi::multi::multi::diabloti:[/quote] a tam fajnie bo cieplutko i mozna grzeszyć do woli - Madzia tam będzie jak ryba w wodzie :diabloti: :eviltong: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]tak........................ aż 5 miałaś :angryy: bo ja tylko 3:shake:[/COLOR] [/B] [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to ma nauszniczki .....cieplej będzie ....[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/big_smiles/02s.gif[/IMG][/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to ma nauszniczki .....cieplej będzie ....[IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/big_smiles/02s.gif[/IMG][/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]dzięki..............a majtów z golfem i nakolannikami przypadkiem nie masz??? przydałyby mi się:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts