Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj paulina................no pisałam ze fota robalów nie wychodziła, bo te robale......muszą mieć ciemno i światło sie tylko pulsacyjnie włączało........
jak nastawiłam na ciemność zapalało się światło.....jak na jasno gasło:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/quote]
;) Mnie nie chodziło o jakość, tylko o te robale, blee :shake:

[quote][COLOR=DarkRed][I][B]Luśka tak reaguje na wszystko co może skończyć się zabawa..............
ostatni trend.................łapie ja za nasade ogona i mówię ooo ogonek, ogonek i to wystarcza[/B][/I][/COLOR]:cool3::cool3::cool3:[/quote]Pliis, nakręć filmik :modla:

[quote name='BeaC'][B][URL]http://img529.imageshack.us/img529/286/img0124jr8.jpg[/URL][/B][COLOR=DarkRed][B]pod ogonem leży TZ:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
:roflt: Przynajmniej mu ciepło było :evil_lol:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]widziałam............a ja jestem teraz:diabloti:[/B][/COLOR]
[/quote]
Nie widzę ciem:cool1::cool1::diabloti:

:loveu:

[url]http://img213.imageshack.us/img213/179/img0019nq4.jpg[/url]

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie widzę ciem:cool1::cool1::diabloti:

:loveu:

[URL]http://img213.imageshack.us/img213/179/img0019nq4.jpg[/URL][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jako iż pewnie masz dziś wolną sobote.... zajrzałam do CIA... podnieść blogaska na 1 !!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='dealer']przyjszlam ale cie przeca nie ma....to ide nazad:cool1:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]już jestem:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83'][URL]http://img213.imageshack.us/img213/179/img0019nq4.jpg[/URL]

Cóż za prześliczny uśmiech:evil_lol:
Przyszłam sie witnąć niedzielnie:cool1:[/quote]

[quote name='Kiłi']Hjejoł!!:lol:[/quote]

[quote name='paula_z']Witanko połikendowe :lol:[/quote]

[quote name='dealer']dzien dober:multi:[/quote]

[quote name='caroolcia']dober w przydki poniedź :evil_lol:[/quote]

[quote name='evaxon']czesc Lusieńki:loveu::cool3:[/quote]

[quote name='caroolcia']Luskowe szaleją na innych wątkach, ale na swopim jeszcze sie z nami nie przywitały :eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witam Was gromadnie.................nie mam czaaaaaaasu............może jutro troche mi sie uda:placz::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]mówię miło i grzecznie ...Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bea... masz wakacje???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
gdzie żeś???

wiem wiem... początek roku szkolnego i w ciul roboty :turn-l::turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]aa witam jeszcze te Dwie:cool3::cool3:.masz racje Klockowa......właśnie to:angryy:[/B][/COLOR]

[quote name='mia_mia']heloł:) co tam u pregowanego ryjka?? swoja droga to co Ty za bialaska masz w avku?[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ryjok pewnie teraz śpi na mojej poduszce..............a w avatarze??? ni ewiem fajny był to se go wziełam:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...ufff jestem ...zgarniałam szron łopatą z klawiatury .....bo tak mnie zimno ...a podobno jeszcze mamy lato :diabloti::diabloti::diabloti:

Doberek Bea ....jak odtałam pośle buziory dla całej Rodzinki :loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='groszek83'][LEFT]No tak praca odrywa od ważniejszych spraw:evil_lol: No ale przecież [U]niebawem[/U] będzie necik w domku:diabloti:
[/LEFT]
[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no i wypluj to................:diabloti::diabloti:
TePedały.................sie pomyliły ...podobno:mad::mad::mad:

witaj zielonooka:multi:[/B][/COLOR]

[quote name='Hugo-Kochaś']Dobry Wieczór -śmigaj na 1 stronkę[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzień dobry...............a po co???[/B][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Gdzie:niewiem::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]TUTAJ:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']Witaj zapracowana Beato :lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzisiaj mam to wszystko w de:diabloti:
witaj........................szczurkowa panienko[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']dzień doberek! dzisiaj większy luzior w pracy??? nudno tu bez Ciebie...:oops:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]o jak się cieszę, że ktoś za mną tęskni:multi::multi:
witaj Caroolino..i jak postępuje budowa kościoła:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla']Czeeeść :multi:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]witka:eviltong::eviltong:

nie wiem czy u Was tak tragicznie z pogoda ale u mnie ziąb.............brrrrrrrr
zastanawiam się czy oleju nie kupić i nie włączyć pieca..........
dziecka moje do szkół poszły.............nareszcie
trochę spokoju........zajmą się lekcjami a nie będą mi zawraca..........

no więc..........TePedały jednak nie założa mi neta w tym roku MAM zapomnieć:mad::mad::mad:
więc nadal będę nosić zdjęcia na CD......:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...ufff jestem ...zgarniałam szron łopatą z klawiatury .....bo tak mnie zimno ...a podobno jeszcze mamy lato :diabloti::diabloti::diabloti:

Doberek Bea ....jak odtałam pośle buziory dla całej Rodzinki :loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Cześć.................
u mnie też zimno ale widzę zza plecami wychodzi mi jakieś słonko
nie będzie tak żle.............;););)[/B][/COLOR]