Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i so i so ....jedziesz na pepkowe :razz::razz:......;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pożyjemy zobaczymy :roll::roll:

cze pokojowa familio :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosszzz dopiero teraz zauważyłam- jaki języczek :mdleje::loveu::loveu::loveu:
[URL]http://img267.imageshack.us/img267/7664/img0155editediy5.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']ale bowski kreciiiiikkkkkk [COLOR=DarkRed][B]:loveu:
[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed]no bowski[/COLOR]

[quote name='Kiłi']Ćliczny:loveu:
To jak ma na imię?:diabloti:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]nie ma:eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='Tengusia']sliczniusi robaczek :loveu: :loveu: :loveu:
:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj[/B][/COLOR]

[quote name='Medorowa']Wcale, ale to wcale mnie nie powaliło:siara::loveu: Chyba,że w głowie:evil_lol:

:mdleje:
[URL]http://img146.imageshack.us/img146/2160/img0152editedsl0.jpg[/URL][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a jednak padasz na kolana za każdym razem:razz:
[/B][/COLOR]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Beatko:loveu: Widzialam maluszka i jego Panią:loveu: Słodziaczek:loveu: Melduję, że weekend na wsi nie udany:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]szkoda ze nie udany.......... gówienna pogoda
ale dobrze że już nie pada[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']przybylam troszke pozazdrościc:loveu::multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze

możesz możesz[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pożyjemy zobaczymy :roll::roll:

cze pokojowa familio :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze........................Jebianko:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosszzz dopiero teraz zauważyłam- jaki języczek :mdleje::loveu::loveu::loveu:
[URL]http://img267.imageshack.us/img267/7664/img0155editediy5.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]..............musisz do okulisty.bryle sobie sprawić

jestem SAMA
Zuzke wywiozłam właśnie na zieloną szkołę na 7 dni

idę na dólłbo Lujka coś tam piszczy...........
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']
[COLOR=darkred][B]nie ma:eviltong:[/B][/COLOR]
[/quote]
A możesz sobie wymyślić? :razz::diabloti: Z tego co przeczytałam to miot na "A":diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=darkred][B]..............musisz do okulisty.bryle sobie sprawić[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=darkred]jestem SAMA[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Zuzke wywiozłam właśnie na zieloną szkołę na 7 dni[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]idę na dólłbo Lujka coś tam piszczy...........[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i czemu ona piszczy jak ty masz byc na Dogo- sabotaz jakiś czy co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i czemu ona piszczy jak ty masz byc na Dogo- sabotaz jakiś czy co?:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a bo ONa tak ma.............:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:

[quote name='BoJa']Bea - widziałam cud-miód psiedziecię:loveu::loveu:

Kiedy juz będzie z Wami???[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dopiero po 14 lipca............:-( moglibyśmy Go wziąść od 7 ale...wyjeżdzamy i po powrocie dopiero będzie mój[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Beatko:loveu: u mnie dzisiaj iście letnia pogoda jest dopiero 8 rano na termometr pokazuje 28 stopni w cieniu:crazyeye:- a ja musze do pracy:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Beatko:loveu: u mnie dzisiaj iście letnia pogoda jest dopiero 8 rano na termometr pokazuje 28 stopni w cieniu:crazyeye:- a ja musze do pracy:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]no u mnie ile to nie wiem, pewnie też............... 5 dni z przerwa na pracująca sobotę byłam.i co?? zimno..... żeby nie powiedzieć goowno:angryy::angryy::angryy:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']:hand:czesc wywożąca rodzine:diabloti:[/quote]

[quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:wejszlam se tu pod osłoną nocy ;)cześć [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witajcie kobiałki

dzisiaj niestety rodzina mi się powiększy:-(:-(:-(

TZ wraca ze służby:eviltong::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:..czyli koniec spokoju w domu :razz::razz:

Czy u Ciebie też słoneczko za oknem próbuje zwiać za chmurki :razz::razz:

Berek :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Beatko:loveu: Dzisiaj mam zwariowany dzień, normalnie jak korby nie dostane to bedzie dobrze:evil_lol:

Buziam Ciebie mocno:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:..czyli koniec spokoju w domu :razz::razz:

Czy u Ciebie też słoneczko za oknem próbuje zwiać za chmurki :razz::razz:

Berek :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tam.................nie lubię samotnych wieczorów
bo wieczór z synem ............jest a jakoby go nie było:diabloti::diabloti::diabloti:

u mnie.................słonko jest..............i mam nadzieję(cichą) że dociągnie do weekenda[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Beatko:loveu: Dzisiaj mam zwariowany dzień, normalnie jak korby nie dostane to bedzie dobrze:evil_lol:

Buziam Ciebie mocno:loveu:

[COLOR=DarkRed][B]pokręcić Ci tą korbka????

a gdzie ją .................masz..................wsadzoną??:diabloti::diabloti::diabloti:

odbuziakowywuję
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]pokręcić Ci tą korbka????

a gdzie ją .................masz..................wsadzoną??:diabloti::diabloti::diabloti:

odbuziakowywuję
[/B][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty korba juz zakręcona,a gdzie ją mam:razz: w jedynym, właściwym do tego miejscu:evil_lol:

kawy byś polała a nie..........:lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co ty korba juz zakręcona,a gdzie ją mam:razz: w jedynym, właściwym do tego miejscu:evil_lol:

kawy byś polała a nie..........:lol:

[COLOR=DarkRed][B]no dobra juz dobra:eviltong::eviltong::eviltong:

kawy??

[/B][/COLOR]
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-130.gif[/IMG]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]no dobra juz dobra:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]kawy??[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]oć[/COLOR][/B]

[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-130.gif[/IMG][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Juz wystygnięta, bleeeeeee:roll::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Juz wystygnięta, bleeeeeee:roll::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

s[COLOR=DarkRed][B]ię wpraszała a potem zapomniała:mad::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='agbar']przybywszy..nadrobiwszy i...uwidziawszy.....no normalnie szok jaki piekny swinek morski:loveu::loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no piękny świnek-krecikowy:loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']s[COLOR=darkred][B]ię wpraszała a potem zapomniała:mad::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie zapomniała ale za długo musiała czekac i se poszła:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]

dzisiaj niestety rodzina mi się powiększy:-(:-(:-(

TZ wraca ze służby:eviltong::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
lepsze to niz .....

dzidzia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie zapomniała ale za długo musiała czekac i se poszła:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='evaxon']lepsze to niz .....

dzidzia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja wiem czy lepsze:diabloti::diabloti::diabloti:

dziaidzia taka fajna pachnąca małe stupki...............
a TZ nie:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]