Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bea :hand: ...weekend cho na kompka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi: A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol: [url]http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i co ... spaliłaś tą trawe??? :razz::razz: widziałam fotencje... i różową obróżke :mdleje: bleeeeeeeeeeeeeeee :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]spaliłam:cool1:............. i od nowa koszę:angryy:............. juz G. po jojka jest i go łechta to musi skosić:razz::razz:[/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bea :hand: ...weekend cho na kompka ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]we weekend to ja odpoczywam na świeżym powietrzu a nie w chłupie przy kompie:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi: A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol: [URL]http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Pańcia nie gryzie małych pieseczków...............witaj Jabłecznikowa:multi:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a cześć:eviltong::eviltong::eviltong: miałam wziąść aparat, były tam fotki został w domu................ cholera sklerozę już mam:cool1::cool1: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak nie gryziesz jak ewidentnie przyjęłas pozycję "na kęsa":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad: ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong: dzień dobry :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja:B-fly:przyszłam ci ozdobić galerię:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 juhuuuuu huuuuu :hand: przyszlam ci BARDZIEJ ozdobic galerie:loveu::diabloti: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak nie gryziesz jak ewidentnie przyjęłas pozycję "na kęsa":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a to nie wiedziałam jak się na KęSa leży?????[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad: ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong: dzień dobry :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=DarkRed]nie odrobię.................dzisiaj też nie wziełam[IMG]http://yelims3.free.fr/Hein/Hein85.gif[/IMG] chyba się starzeję..............skleroza mnie do:placz:pa:placz:daaaa:placz::placz: [/COLOR][/B] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja:B-fly:przyszłam ci ozdobić galerię:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać??? chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti:[/B] [quote name='agbar']juhuuuuu huuuuu :hand: przyszlam ci BARDZIEJ ozdobic galerie:loveu::diabloti:[/quote] [B]o [/B][COLOR=DarkRed][B]następna:mad: ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza [/B][/COLOR] Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='BeaC'] [B]??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać??? chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti:[/B] [B]o [/B][COLOR=DarkRed][B]następna:mad: ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza [/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][/quote] No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='apple']No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol:[/b] [/color][/font][/quote] cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti: Quote
apple Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='agbar']cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Coś ty Medorowa:crazyeye: : Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol: po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Bea...gruszka ci spuchla i wyrosla...:diabloti:Nie podlewaj jej juz:eviltong: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [COLOR=DarkRed][B]ha nie mam nowych zdjęć....ale mam niespodziewajkę tak było póltora roku temu [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/544/dom4wz7.jpg[/IMG] a tak teraz jest [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5140/img0095editedzc2.jpg[/IMG] to jest ta sama gruszka...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='agbar']cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed]mała jest to musi mieć wysokie:razz::razz:[/COLOR] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Coś ty Medorowa:crazyeye: : Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol: po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]hej piękne:loveu::loveu: lansiary[/B][/COLOR] [quote name='agbar']Bea...gruszka ci spuchla i wyrosla...:diabloti:Nie podlewaj jej juz:eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ty zauważyłaś że twoja odpowiedź jest wcześniej niż moja fota?? nie o gruchę chodzi.............. chwasciorów:mad::mad::mad: nie ma sama je wycharatałam............ samiusieńka:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti: Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='agbar']mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no fakt......też bym sie nie ruszyła............. a kapcia ZAWSZE mozna nowego kupić:razz::razz::razz: kurde też bym musiała pomalować.............. ciepło się robi:roll: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: napisz sobie na drzwiach wyjściowych ... "Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu: napisz sobie na drzwiach wyjściowych ... "Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1: w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1: stary zresztą też:cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [COLOR=DarkRed][B]mam tylko jedno takie z ostatniego spacerowania:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2540/0208819183ce1.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakie przytulaśne :loveu::loveu::loveu: ajjjjj......zaknebluj rodzinę! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='evaxon']hej skarbki:loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]hej................pięęęęęęęękna:loveu:[/B][/COLOR]:loveu: [quote name='BoJa']Do twarzy Ci Bea z LULKĄ:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeee to Lusce ze mną do twarzy:diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1: w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1: stary zresztą też:cool1::cool1::cool1: [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bahory powinne na podwóreczku posiedzieć ....wiosna przecie :evil_lol::evil_lol: Cze Bea :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts