Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi:

A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol:
[url]http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
i co ... spaliłaś tą trawe??? :razz::razz:

widziałam fotencje... i różową obróżke :mdleje: bleeeeeeeeeeeeeeee :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]spaliłam:cool1:............. i od nowa koszę:angryy:............. juz G. po jojka jest i go łechta to musi skosić:razz::razz:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bea :hand: ...weekend cho na kompka ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]we weekend to ja odpoczywam na świeżym powietrzu a nie w chłupie przy kompie:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeeeee Ogrodniczko:loveu::multi:

A teraz pańcia sie wgryzie w szyjkę:evil_lol:
[URL]http://img91.imageshack.us/img91/6536/img0170editedxr7.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]Pańcia nie gryzie małych pieseczków...............witaj Jabłecznikowa:multi:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a cześć:eviltong::eviltong::eviltong:

miałam wziąść aparat, były tam fotki

został w domu................ cholera sklerozę już mam:cool1::cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad:
ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong:

dzień dobry :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak nie gryziesz jak ewidentnie przyjęłas pozycję "na kęsa":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a to nie wiedziałam jak się na KęSa leży?????[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]gapa jesteś z tym aparatem :mad::mad:
ale odrobisz mam nadzieję szybko :eviltong::eviltong::eviltong:

dzień dobry :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][COLOR=DarkRed]nie odrobię.................dzisiaj też nie wziełam[IMG]http://yelims3.free.fr/Hein/Hein85.gif[/IMG]

chyba się starzeję..............skleroza mnie do:placz:pa:placz:daaaa:placz::placz:
[/COLOR][/B]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja:B-fly:przyszłam ci ozdobić galerię:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać???

chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti:[/B]

[quote name='agbar']juhuuuuu huuuuu :hand:
przyszlam ci BARDZIEJ ozdobic galerie:loveu::diabloti:[/quote]

[B]o [/B][COLOR=DarkRed][B]następna:mad:

ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']

[B]??? znaczy się Czym będziesz ozdabiać???

chyba nie myślisz o sobie??:crazyeye::diabloti::diabloti:[/B]

[B]o [/B][COLOR=DarkRed][B]następna:mad:

ozdoba tutaj jestem JA:diabloti::diabloti::diabloti: i moja Sucza
[/B][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][/quote]
No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']No co ty, ja i Aga to już bardziej ozobone być nie może, nikt się z nami nie równa;):evil_lol:[/b] [/color][/font][/quote]

cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Coś ty Medorowa:crazyeye: :
Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol:
po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]ha
nie mam nowych zdjęć....ale mam niespodziewajkę

tak było póltora roku temu

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/544/dom4wz7.jpg[/IMG]

a tak teraz jest

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5140/img0095editedzc2.jpg[/IMG]

to jest ta sama gruszka...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agbar']cichooooooo......bo Medorowa uslyszy..a ona wiesz:razz:..tego...ma wysokie mniemanie o sobie:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed]mała jest to musi mieć wysokie:razz::razz:[/COLOR]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Coś ty Medorowa:crazyeye: :
Po pierwsze primo medorowej ni mo:evil_lol:
po drugie primo Medorowa się do nas nie umywa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]hej piękne:loveu::loveu: lansiary[/B][/COLOR]

[quote name='agbar']Bea...gruszka ci spuchla i wyrosla...:diabloti:Nie podlewaj jej juz:eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ty zauważyłaś że twoja odpowiedź jest wcześniej niż moja fota??
nie o gruchę chodzi.............. chwasciorów:mad::mad::mad: nie ma

sama je wycharatałam............ samiusieńka:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR]

Posted

mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']mam jasnowidzenia czasem:roll:teraz np.jasno widze ze moj pies zuje mojego papcia a ja nie moge wstac bo se pazury pomalowalam u stop mych pieknych:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no fakt......też bym sie nie ruszyła............. a kapcia ZAWSZE mozna nowego kupić:razz::razz::razz:

kurde też bym musiała pomalować.............. ciepło się robi:roll:
[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:

napisz sobie na drzwiach wyjściowych ...
"Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::loveu:

napisz sobie na drzwiach wyjściowych ...
"Beatko jesteś młodziutka i nie zapomnij aparatu na spacer!" :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1:
w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1:

stary zresztą też:cool1::cool1::cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]mam tylko jedno takie z ostatniego spacerowania:loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2540/0208819183ce1.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']hej skarbki:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]hej................pięęęęęęęękna:loveu:[/B][/COLOR]:loveu:

[quote name='BoJa']Do twarzy Ci Bea z LULKĄ:loveu::loveu:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeee to Lusce ze mną do twarzy:diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]na spacer to ja wziełam............ale nie do pracy coby zrzucić :cool1::cool1::cool1:
w domu nie mam spokoju ani warunków............ bachory świszczą nad uszami:cool1::cool1::cool1:

stary zresztą też:cool1::cool1::cool1:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bahory powinne na podwóreczku posiedzieć ....wiosna przecie :evil_lol::evil_lol:

Cze Bea :multi:[/B][/COLOR][/FONT]