Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Hej hej hej
.Kochana..............ja wstaje 5.15 mam do pracy 35 km
a jutro to se możesz............ będę na necie dopiero we wtorek, bo w domu nie mam:eviltong::eviltong::eviltong:
a w niedzielę odsypiam cały tydzień............śpię ............perwersja

do 8.00:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Kochana nie tylko ty:eviltong: Ja też tak wstaję a do pracy mam trochu mniej bo 25 km.

To trza neta w domu założyć ja muszem cię obudzić!!!!:evil_lol::roll:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']No przecież już Ci mówiłam, co chcę:grins:

[/quote]

oj gupecku ty moj.....:diabloti::loveu:

dzien dobry Bea z Luskom:grins:

Posted

Cześć Kobieto pracujaca!:lol: Takaś zapracowana że na Dogo nie zagladasz?
Strasznie cię męczą w tej pracy! Daj no znać czy żyjesz jeszcze!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co z wami?? jakie myszy??? białe myszki widzcie??? apokalipsa
cześć beatris.... jakby co to do wtorku [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]bo one pochlały i coś im się przemyka białego:diabloti:
witaj:multi:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']do wtorku!!!!! [/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no już jest wtorek więc jestem:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='agbar']o

dzien dobry Bea z Luskom[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a dzień dobry............... przyniosłaś światło????:cool3:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]berek poniedzialkowo ..przed wtorkiem [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=DarkRed] no to berek już wtorkowy:diabloti:[/COLOR][/B]

[quote name='apple']Cześć Kobieto pracujaca! Takaś zapracowana że na Dogo nie zagladasz?
Strasznie cię męczą w tej pracy! Daj no znać czy żyjesz jeszcze![/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a cześć nikt mnie nie męczy bo ja się nie daję.......... nie mam neta na wsi:mad: więc mnie tutaj nie ma w niedzielę i poniedziałek:eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć Beatko!:multi::multi:[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]witaj ........Emdziołku:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='caroolcia']a mimo wszystko wpadam przy poniedziałku :cool1:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]i to sie cieszę z tego:multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

[quote name='Medorowa']Ja sie witam z Wami:loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]witajcie Medorowa..........:razz:[/B][/COLOR]

[quote name='mia_mia']wpadlam sie przywitac i zyczyc udanego poniedzialku :p[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]a dziękuje poniedziałek był udany:razz:prócz tego że mnie smarki zalewały:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=DarkRed][B]
a cześć:loveu:
bylismy w niedzielę na tradycyjnym niedzielnym spacerze, znaleźlismy z Luśką najstarszą sosne- wejmutkę:multi: w Polsce
jest w naszym parku:multi: ma 215 lat
foty wstawię jak przyniosę:eviltong:
przy okazji Luśka .....................nadziała mnie na kija........bo on uwielbia małe drzewka nosić w pysku
nie odskoczyłam i wbiła mi je w udo......... mam siniora ogromnego z dziurką w środku..............:cool1:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']
[B][/B]
[B][COLOR=darkred]przy okazji Luśka .....................nadziała mnie na kija........bo[COLOR=red] [U]on[/U][/COLOR] uwielbia małe drzewka nosić w pysku[/COLOR][/B]
[B][/B]
[COLOR=#8b0000][COLOR=black]aaaaa Luśka zmieniła płeć?[/COLOR][B]:-o:diabloti:[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=darkred]nie odskoczyłam i wbiła mi je w udo......... mam siniora ogromnego z dziurką w środku..............:cool1:[/COLOR][/B]
[/quote]
Nawet jak czytam to mnie boli, współczuje:calus::diabloti:

Witomy się:razz:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi:

nie ładnie ze strony Luśki że tak Ciebie nadziała :evil_lol:
czekam z niecierpliwością na stare drzewo :)

Pozdrawiam :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Cześć Ludziu pracy! Bo już się dzisiaj nie obijasz chyba na tej wsi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak tam po weekendzie - bo ja się nie moge rozpędzić:cool1:. Ah! Przeciez ja jeszcze kawy nie piłam .......................................
ide se zrobić:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']Nawet jak czytam to mnie boli, współczuje:calus::diabloti:

Witomy się:razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzięki
no fatalnie się siedzi............na lewym półdupku na krasu krzesła

ona ZAWSZE mi coś zrobi............baba-masakra:cool1:
[/B][/COLOR]
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :multi::multi:

nie ładnie ze strony Luśki że tak Ciebie nadziała :evil_lol:
czekam z niecierpliwością na stare drzewo :)

Pozdrawiam :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze
a ty myślisz, że ona zauważa takie rzeczy???
nie...... włażąc na łóżko nie patrzy że ty tam akurat leżysz i i że stawia ci stopke(a na niej 35 kg żywej wagi) na oku na przykład albo na krtani i ty sie dusisz i miotasz się a ona myśli że chcesz żeby cie polizała........... i stoi tak nadal z łapka na przełyku i liże Cie długo i namiętnie:mad::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='apple']Cześć Ludziu pracy! Bo już się dzisiaj nie obijasz chyba na tej wsi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak tam po weekendzie - bo ja się nie moge rozpędzić:cool1:. Ah! Przeciez ja jeszcze kawy nie piłam .......................................
ide se zrobić:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B] no ty chyba chcesz mnie zdenerwować:diabloti:.............ja się obijam????
i w dodatku na wsi................
poniedziałek jest jedynym dniem kiedy ja w spokoju mogę odchamić mój dom.................bagatelka 186 m powierzchni
a ja już dawnom rozpędzona...........zresztą ja nigdy sie nie zatrzymuję:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no ty chyba chcesz mnie zdenerwować:diabloti:.............ja się obijam????
i w dodatku na wsi................
poniedziałek jest jedynym dniem kiedy ja w spokoju mogę odchamić mój dom.................bagatelka 186 m powierzchni
a ja już dawnom rozpędzona...........zresztą ja nigdy sie nie zatrzymuję:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] Ale gdzieżbym smiała cię denerwować - NEVER!

Trza se było mniejszą chałpkę stawiac a nie teraz narzekać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja mam tylko 40 m i .........................................też narzekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Cze kobito z siniorem i dziurą:multi::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cze..................
sie cieszę, że nie trafiła mi tym drzewem w czoło:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zrób fotaska siniorka z dziurką :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]aluś............................nie przesadzaj:razz::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='apple']Ale gdzieżbym smiała cię denerwować - NEVER!

Trza se było mniejszą chałpkę stawiac a nie teraz narzekać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja mam tylko 40 m i .........................................też narzekam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ja nie stawiałam......................gotowca nabyłam ot co:cool3:

a ja nie narzekam.............. w życiu
ja i narzekanie???
cos ty :roll:

uwielbiam sprzątać:razz:, prać prasować gotować, szyć dziergać, kłaś panele, murować drzewka sadzic kosić........tadam........:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]cze..................
sie cieszę, że nie trafiła mi tym drzewem w czoło:eviltong::eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]aluś............................nie przesadzaj:razz::diabloti:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]ja nie stawiałam......................gotowca nabyłam ot co:cool3:

a ja nie narzekam.............. w życiu
ja i narzekanie???
cos ty :roll:

uwielbiam sprzątać:razz:, prać prasować gotować, szyć dziergać, kłaś panele, murować drzewka sadzic kosić........tadam........:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
Oj! To ty idealna kobieta jesteś! szczęściarz ten twój chłop!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']
[COLOR=DarkRed][B]cze
a ty myślisz, że ona zauważa takie rzeczy???
nie...... włażąc na łóżko nie patrzy że ty tam akurat leżysz i i że stawia ci stopke(a na niej 35 kg żywej wagi) na oku na przykład albo na krtani i ty sie dusisz i miotasz się a ona myśli że chcesz żeby cie polizała........... i stoi tak nadal z łapka na przełyku i liże Cie długo i namiętnie:mad::diabloti:[/B][/COLOR]
[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa jest identyczna z tym że waży 21 kg...ale czasami mam wrażenie jak mi stanie na brzuchu albo nodze że specjalnie naciska jak najmocniej może te łapy żebym aż siniaki miała :roll: mam całe nogi w małych siniaczkach :shake::shake: a mojej siostrze jakiś czas temu z rozbiegu wskoczyła na łóżko kiedy ona leżała i centralnie na gardło łapą...moja siostra zaczeła tak wrzeszczeć że myśleli wszyscy w domu że ją ze skóry obdzierają :mad: ahhh z tymi psami ;)[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]
[/quote]
:roflt:sama miłość:loveu: