Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]Witam !!![/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ale sie działo u Ciebie ostatnio !!!![/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Widze że masz małego czarnego potworka :evil_lol: - a myślałam że Luś kotów nie lubi :evil_lol: . [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]No i ta operacja? Można wiedzieć dlaczego się zdecydowałaś na sterylke??[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]No i oczywiście musze ci troche pozazdrościć nowego lokum !!!! ja też chce takie !!!! Pewnie fortune za to zapłaciłaś !!!!! [/FONT][/B]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]tylko sie nie przelicz ;)[/I]

[I]Witaczki:multi::multi::multi:[/I]
[/quote]
haha Alu trzeba miec jakies marzenia:lol:

Posted

[quote name='Nela'][B][FONT=Comic Sans MS]Witam !!![/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ale sie działo u Ciebie ostatnio !!!![/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Widze że masz małego czarnego potworka :evil_lol: - a myślałam że Luś kotów nie lubi :evil_lol: . [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]No i ta operacja? Można wiedzieć dlaczego się zdecydowałaś na sterylke??[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]No i oczywiście musze ci troche pozazdrościć nowego lokum !!!! ja też chce takie !!!! Pewnie fortune za to zapłaciłaś !!!!! [/FONT][/B][/quote]

Nela kotki to ona chyba lubi.... myślę że Lus myśłi że to taka mała biegająca zabawka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A sterylka??? między innymi że na wsi nie mam zamiaru mieć przychówka z jakimś przełażacym płoty kundeleczkiem:diabloti::diabloti::diabloti:, Lus jest nieco niezgrabna więc nie umie się wylizywać.... a po pierwszej cieczce moje łóżko wyglądało..... jakby ktoś zaszlachtowała kurczaka.
A dom? nie kosztował mnie fortunę tylko moje mieszkanie w mieście.. takie ceny teraz:cool3::cool3::cool3:
a z innej beczki... Luś jakoś tak wieczorem dostaje kręćka na głupie zabawy:angryy::angryy::angryy: i tak mnie szczeliła pyskiem we łeb że az chrupło..... ciekawe czy móżg nie wyleciał. Siedzę taka otumaniona.... a ta beszczelniara poszła spokojnie spać:angryy:
... i mam bardzo posłuszną sucz:-o:-o:-o na dzisiejszym wieczornym spacerku poszła w długą z przyjacielem Indim(Huskie, czy jak to się pisze) jak ją zawołałam .... to pozostawiła swego przyjaciela i wróciła...... a reakcje dzieci które ją znaja są takie.... ze jak ją widzą to włażą na stół do ping-ponga(taki kamienny na naszym boisku)... i nie wiem czy śmiać się czy płakać...... :angryy:narazie się śmieję

i bardzo wszystim dziekuję za miłe słowa i za odwiedzinki w naszej galerii:multi::multi::multi:

Posted

To współczuję takich sąsiadów:roll: Nasz 10 letni sąsiad mówi,że kocha Dulkę i sie z nią ożeni:lol: :lol: ,a jak się spotykają na schodach to ją całuje "z języczkiem":evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']Madzie... nie wiesz????toż to :angryy::angryy::angryy:przeca pies mordulec[/quote]
Ach zapomniałam, o ja głupia;) :evil_lol:
Dokładnie, to tylko wina rodziców, bo to oni tak nastawiaja swoje dzieci:angryy: :mad:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']To współczuję takich sąsiadów:roll: Nasz 10 letni sąsiad mówi,że kocha Dulkę i sie z nią ożeni:lol: :lol: ,a jak się spotykają na schodach to ją całuje "z języczkiem":evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Ale się uśmiałam :lol: :lol:

Posted

[quote name='BeaC']a reakcje dzieci które ją znaja są takie.... ze jak ją widzą to włażą na stół do ping-ponga(taki kamienny na naszym boisku)... i nie wiem czy śmiać się czy płakać...... :angryy:narazie się śmieję
[/QUOTE]

Może i lepiej tak. Moje psiury kochają dzieci, a dzieci kochają moje psiury. Efekt jest taki, że mój balkon na parterze jest zewsząd oblegany przez dzieciarnie która koniecznie chce się bliżej zaprzyjaźnić z Opą i Teufelem. Pies to jednak zawsze pies, a niech hapnie taką ratoloś... i co ja pójdę siedzieć, za to że łapy mi na balkon wtykały.

Posted

haha ja to sie dzieciaka ni edziwie tez uciekam jak eidze pedzące bułki :evil_lol: :evil_lol: żarcik :p
swoja droga to lepiej niech uciekaja niz maja ci co chwila zaczepiac psa:eviltong:

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pod mój nie podejdą bo na 4 piętrze mieszkam
ale sąsiadka 6 letnia musi sie zawsze przywitać z całuskiem ;)jej roczna siostra nie raz już miała umyta twarzyczkę ...za to 5 latka z 2 piętra o gabarytach 8 latka:cool3:nakleja się na scianę bądź drzwi :angryy:i morde drze
[/B][/I]

Posted

[quote name='leemonca']o matko tak po nocy :eek2: przecież to strach :evil_lol:[/quote]
Też się dziwie:roll: Jak pilnować, to tylko za dnia, bo w nocy, to mogą się jeszcze jacyś złodzieje pojawić:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hejka
.... no wrócilyśmy wczoraj o 14....bo obiad dzieciom trzeba.Luś już się zaadoptowała, chodzi sobie , bryka już tak mnie nie pilnuje.....nawet sobie chwilkę leżała. Psy wioskowe obszczekuje dzielnie:diabloti::diabloti::diabloti:.
.... i pierwszą qpę posesyjna zrobiła:shake:
Znowu jedziemy w niedzielę na cały dzień, chyba że będzie padać to na krócej.

Posted

[quote name='leemonca']o matko tak po nocy :eek2: przecież to strach :evil_lol:[/quote]
A z Luśka to strach.... ale chyba dla złodzieja nie radzę :diabloti::diabloti::diabloti: