Ulaa Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Wojtuś, to nie jest daleko żeby jechać do psiaków... Już tak jechałam, spoko. Tyle, że jakaś chora dzisiaj jestem i na rowerze to już całkiem bym padła chyba... Zatem wybieram się jutro, ciocia Hanek też się zapowiedziała :) O Tytuska nadal są telefony z Przełomu. Ludzi zniechęca to, że on mieszka w schronisku i jest niechciany. Poza tym otwarcie mówię, że to nie jest pies na to aby gnić w kojcu, nie mówiąc już o łańcuchu. On musi mieć kontakt z człowiekiem. Przełom jest najchętniej kupowany na wsiach. Inna mentalność. Ludzie nie rozumieją chyba o co mi chodzi z tym "kontaktem z człowiekiem". Pies ma być w kojcu, szczekać i wtedy dostanie żryć. Naprawdę najlepszy wydawał się ten pan z Podłęża, płakał do słuchawki za poprzednim zmarłym psem, mówił że pies jest jak dziecko w rodzinie. Tyle, że ten pan ma koty, kury i szczeniaka... Quote
matahari81 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 miejmy nadzieje ze w koncu ktos odpowiedni sie odezwie Quote
wojtuś Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Witam pięknie, Za dobry domek dla Tytuska trzymam:) Quote
Ulaa Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 A ja byłam u Tytuska i zrobiliśmy kolejny element pracy! Reakcja na obcych na spacerze. Tytusek znowu mnie rozczulił, jako on biedny i samotny w tym swoim strachu, jak bardzo potrzebuje oparcia w kimś... On POTRZEBUJE człowieka. Bardziej niż czegokolwiek. Jest jak osierocone dziecko, zdane na siebie... Quote
Natka1osw Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tytus, ludzie widza tylko wielkiego psa do obrony, myla sie tytus ma serce wieksze od ciała i bardzo silna wole. Lecz mimo to jest mu smutno siedzieć całe dnie za kratami. Nie bądźcie obojętni pomóżcie znaleźć dom dla Tytuska..:*:) Quote
Ulaa Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Witaj na dogo Natka :) Będą wieści o psiakach na bieżąco!:) Quote
Recommended Posts