Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Na Slasku nie wiem, ale od siebie masz dobra i szybka trase do Piotrkowa Trybunalskiego. Tu w kazda pierwsza sobote miesiaca jest organizowane szkolenie psow mysliwskich i czesto jest duzo retriverow. Sa rowniez organizowane dluzsze szkolenia w Sulejowie powiazane z wakacyjnym odpoczynkiem. Wiecej znajdziesz w "Psach Mysliwskich".
Pozdrawiam i sorki za brak Polskich liter.
PS. ewentualnie polecam "Szkolenie retriverow" Marchwickiego i samemu sprobowac

Posted

Witam!
Bylam na kursach organizowanych przez Joanne Bohdziun (i tropowce, i retrievery) - sa godne polecenia:)
a na Ślasku chyba nikogo takiego nie ma, pozostaje, jak napisal/a MARS, Piotrków, ksiazeczka i spotkania z innymi retrieveromaniakami :)

Guest Mrzewinska
Posted

A moze szukac podobnych pasjonatow na stronie http://www.labrador.org.pl/

Wiem tez, ze pod Pabianicami hodowczyni goldenow organizuje czasem dla zaprzyjaznionych goldeniarzy tropiace i aportujace spotkanka...

Zofia

Posted

dziekuje za link, z pewnoscia mozna kogos znalezc i umawiac sie na treningi gdzies na Slasku.
niestety nie moge u mnie namowic nikogo nawet na zabawy w PT.. tzn przyjda na taki szkoleniowy spacer raz czy dwa i zainteresowanie sie wykrusza, bo okazuje sie to dosyc pracochlonne :/
nie mowiac juz o znalezieniu deptacza czy retrieveromaniaka;)
tak wiec musze wiele rzeczy robic sama:lol:

co do hodowczyni - kojarze z kilku list dyskusyjnych:)

Posted

Jeśli szukasz kogos żeby wspólnie poćwiczyc z psami to ja jestem chętna. Tylko,że ja mieszkam w Zabrzu i raczej nie mam możliwości transportu,a ty skad jesteś??

Posted

super, ze ktos sie zainteresowal:)
Jestem z Lublinca, ostatnio tez mocno ograniczona transportowo, ale cos sie da wymyslic:lol:
Na spotkanko jestem bardzo chetna, ale moje suczki akurat koncza cieczki, wiec ewentualnie za jakis tydzien :)

Posted

wiq napisał(a):
Witam!
Bylam na kursach organizowanych przez Joanne Bohdziun (i tropowce, i retrievery) - sa godne polecenia

A gdzie można znależć jakieś info o tych kursach.
Wiem, że w Bydgoszczy co roku coś organizują, ale odemnie kawał drogi.

Posted

kursy organizowane sa w Biskupinie i Sulejowie. Bodajze 16 VIII zaczyna sie turnus dla retrieverow w Biskupinie. Nie umiem znalezc bezposredniego linka, czesto jakies info sa na labrador.pl.

Posted

W Sulejowie wiekszość szkoleń już była. 22 lipca zaczyna się ostatnie ale pewnie to trochę za póxno zeby się zapisywac.
W Biskupinie w dniach 10-13 sierpnia ma byc SZKOLENIE MLODYCH PSÓW MYSLIWSKICH organizowane przez ZO PZŁ, orz w dniach 15-19 sierpnia "RETRIVERY W BISKUPINIE".Trening zaawansowany dla retriverów przygotowanych do konkursu. Info i zgłoszenia Joanna Bohdziun 0-42 6727324, 508 212823, lub mailem [email protected]