Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To psie dziecko zostało mi podrzucone pare dni temu... Ale u mnie nie mogło zostać bo nie ma już miejsca... Jest teraz w DT, tam gdzie jest Bira z mojego podpisu...

sliczny piesulek - nie bedzie duży bo ma niewielkie łapki - oczywiście zabawowy i zadziorny. W sobotę idę z nim do weta na odrobaczywienie... Oto bohater:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam bardzo podobnego stworka tyle ze w wersji zenskiej i wieksze. Jest nia ogromne zainteresowanie :)
Poprosze namiary na osobe w sprawie tego maluszka, rozesle go ludziom. Moja mala bedzie do adopcji dopiero pod koniec miesiaca, a on chyba jest dosc pilny, zgadza sie?

Posted

Właśnie miałam zaproponować zrobienie kilku ogłoszeń dla maleństwa ale widzę, że już jest szansa na domek :). Z Tych (Tychów) jest magda222.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Iwop, czyli dalej nie ma nikogo do zrobienia tej wizyty ?

Dogo przecież wysłałm ci priva, że nie mam nikog. Po co robiłambym apel....

Posted

iwop napisał(a):
Dogo przecież wysłałm ci priva, że nie mam nikog. Po co robiłambym apel....

Pw do mnie nie doszło, dlatego pytam. A inne osoby szukałaś ?

Posted

witam. Umówiłam się z panią na wizytę przedadopcyjną na czwartek na godz. 17. w rozmowie telefonicznej okazalo sie ze mieszka jakies 5 min. ode mnie na nozkach:) wiec gdyby domek byl odpowiedni mialabym malca na oku:) tym bardziej ze codziennie chodze tam na spacerki ze swoja sunia:) po wizycie zdam wam relacje:)