Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 O jejku, a co się stało???? Oby ten rok mimo ciężkiego początku okazał się naprawdę wspaniały;);) Quote
simbik Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Medorowa']O jejku, a co się stało???? Oby ten rok mimo ciężkiego początku okazał się naprawdę wspaniały;);)[/QUOTE] Moja ruda kretonka jest księżniczka i siku to ona na smyczy nie zrobi :eviltong:, więc podczas spaceru spuszczam ją ze smyczy na jakieś 5 minut w tym celu. Zwykle południowy spacer to wycieczka autem za miasto - gdzie nie ma problemu bo psy biegają na polach luzem, ale dziś jestem ciut podziębiona i poszły na obchód okolicznych bloczków. To był właśnie ten uroczy zbieg okoliczności jakie najbardziej lubimy :diabloti:: - spacer po osiedlu, co bardzo rzadko nam się zdarza - Opa i jej 5 minut na siku - największy wróg Opy - potwornie tchórzliwa charcica (notabene wróg publiczny numer jeden mojej poprzedniej dożycy) - Straż Miejska, która bywa na naszym osiedlu od święta... To wszystko = mandat 200zł i moje niesamowite szczęście, bo ja Opę ze smyczy na osiedlu też spuszczam od święta :shake:.. a po tym wydarzeniu to księżniczka musi się chyba siku nauczyć robić na smyczy. Quote
BeaC Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wpadłam do Was noworocznie:lol:............. życząc pomimo mamdatu Opy dużo radości i szczęścia no i przede wszystkim kasy..................:multi::multi::multi: widziałam przepiękną scenerie zimowa......... ta szadź nz drzewach.............. super zwłaszcza pomiędzy szpilkami sosny:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ło matko... 200 zł to spory wydatek... Ale mówi się trudno. Moja pierwsza suka sznaucerka tez nie umiała załatwiać się "na smyczy". Ale na starość musiala się nauczyć, bo...ponieważ byla głucha, to MUSIAŁA chodzić na smyczy. Pzdr. Quote
Cosmo Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 auuuu to musialo bolec [psychicznie]:roll: wspolczuje :( pechowo no, ale moze jakos sie zwroci z nawiazka - czasem pieniadze niespodziewanie wpadaja nam w lapki [wiem - zakrecilam sie hehe, ale mam nadzieje, ze zrozumialas o co mi chodzi:eviltong:], glowa do gory, bedzie na pewno lepiej ;) ucaluj swoje bestyjki :loveu: pozdrawiam:p Quote
Cosmo Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 juz wiem, gdzie jest os. Retkinia ;) dojrzalam wracajac droga nr 1 do Belka :p [bylam u ortodontki mojej na piotrkowskiej w Lodzi ;)], pozdrawiam serdecznie, Karolina:p Quote
AśkaK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Aaa, weszłam i padłam, zwykle z resztą padam :lol: ale dziś to już kosmos! Przepiękne te zimowe fotki, nie mogę się oderwać!:loveu::loveu::loveu: Psiaki boskie i krajobrazy i śnieg...ach!:lol: A takie klimaty bardzo lubię.:p [URL]http://images23.fotosik.pl/129/11fd6bb3417bbca3.jpg[/URL] Fajne macie te wystawowe wypady. Quote
Izabela124. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ile fantastycznych zdjec, pozdrawiamy Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=Purple][B]heloł mandatowa Kasiu :cool3: miziaki dla Twych faflunów! :multi: :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Ajronowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kasia!! foty super! te ze śląska- jejjjj takie klimatyczne!:loveu: Więcej....:mad: Quote
credita Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no trochę wysoki ten mandat :shake: ale co zrobić pozdrawiamy;) Quote
simbik Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Cieszę się, że fotki się podobają :multi:. Niestety czasu mam jak na lekarstwo :shake:... żyjemy sobie po cichutku : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/108/1ccd67e7c8dd3955.jpg[/IMG][/URL] Wylegując się na kanapach :eviltong:. Opa bierze nas na wstrzymanie i odmawia sikania na smyczy :evil_lol:...zobaczymy kto kogo przetrzyma :p. W międzyczasie zaczęliśmy sezon wystawowy 2008 :cool3:. W tą sobotę byliśmy w Czechach w Olomouc: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/108/546dc98f3bace231.jpg[/IMG][/URL] ... i mimo mojego czarnowidztwa, że w tym samym zestawie co pół roku temu w Brnie (sędzia, konkurent i my), nic lepszego niż poprzednie bdb, nie uda nam się zdobyć. Wróciliśmy z lokatą drugą, oceną doskonałą i res.CACem. Co na tle szerokiej skali ocen przyznawanych przez tego sędziego oraz tego że nasz konkurent zgarnął BOBa, jest dla mnie i Tofiego dużym sukcesem na dobry początek nowego sezonu :lol:. Quote
Cosmo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gratulacje :multi: jejku jaki ON duuuuuzy :loveu: eee Opcia ulegnie na bank :cool3: :eviltong: pzdr Quote
Klaudia :-) Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kasiu gratulacje:-) wypadałoby się kiedyś wreszcie spotkać,może jak będe miała ferie:-) trzeba Opeczke zabrać na frisbee:-P Quote
BeaC Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Witaj-cie i gratulacje z rozpoczętego sezonu:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [COLOR=Purple][B]witanko Kochani!:) no piękne dwa dzieciątka :loveu: [url]http://images32.fotosik.pl/108/1ccd67e7c8dd3955.jpg[/url] a Toffiemu gratulujemy sukcesów:) [/B][/COLOR] Quote
simbik Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dziękujemy za gratulację :lol: i znowu się śpieszymy pochwalić ;), że w tą sobotę udało się nam rozpocząć dorosły championat Polski otrzymując pierwsze CWC na wystawie w Głogowie :multi:. A oto Manteufel w drodze powrotnej do domciu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/146/06a82b2fa6dc273e.jpg[/IMG][/URL] Pogoda robi się ciut lepsza, więc może w najbliższym czasie uda się coś pofocić :roll:... Quote
Izabela124. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Witanko Gratuluje sukcesu![img]http://yelims5.free.fr/TopOuNul/Applaudissements03.gif[/img] Quote
Asiaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='simbik'] znowu się śpieszymy pochwalić ;), że w tą sobotę udało się nam rozpocząć dorosły championat Polski otrzymując pierwsze CWC na wystawie w Głogowie :multi:. [/quote] Gratki dla Tofika!!! pzdr. Quote
Recommended Posts