gameta Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='3 x']edit a jak z finasami, wystarczyło pieniązków?[/QUOTE] Pierwsza strona zaktualizowana :) Uzbierało się 333,78zł Wydałam 294,16zł Zostało 39,62zł Za to co zostało chcę kupić jeszcze jakieś pomoce maturalne, tylko zapytam konkretnie jakie. Chyba najmniej ma do biologii, ale nie chcę na ślepo strzelać, niech się młodzież wypowie :) Dziewczyny, tak strasznie się cieszę, że się udało !!! Quote
Osiolek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [COLOR="Red"][B]SIE NIE UDALO.[/B][/COLOR] Ty to [COLOR="Red"][B]zorganizowalas[/B][/COLOR]. Na tym swiecie nic sie nie "udaje" Super dziewczyna jestes Gameto. Czapki z glow [IMG]http://lh6.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/Sv5xe1sI8UI/AAAAAAAAbuQ/RbbjW0Jzuj4/s800/kwiaty5.gif[/IMG] Quote
gameta Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Przepraszam, że dopiero teraz, no ale się nie wyrabiam z niczym. W niedzielę odbyło się przekazanie. Radość i zaskoczenie - ogromne. Dzieciak obiecał, że będzie się uczył pilnie ;-) Wszyscy serdecznie dziękują. Ja również :loveu: Mają się zastanowić, czego jeszcze konkretnie potrzeba - te 40zł, które zostało, będą do ich dyspozycji. Pozostajemy w kontakcie :) Quote
Iv_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ciesze się, że akcja się udała :loveu: Myślę, że największą dla nas nagrodą będzie to, jak Młody zda maturę ;);) Fajnie, że dostałaś, wiesz co ;) :evil_lol: Quote
gameta Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Iv_ nie trza było poleconym ;) Jak nie zda to nie wiem co mu zrobię, ale ze wstydu tutaj to się spalę napewno... Quote
Iv_ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='gameta']Iv_ nie trza było poleconym ;) Jak nie zda to nie wiem co mu zrobię, ale ze wstydu tutaj to się spalę napewno...[/QUOTE] Gametko, ja wcale nie chciałam poleconym :roll: zapytała mnie paniusia w okienku jaki? mówię priorytet, a ona kazała mi tyle zapłacić. Przed pracą byłam, spieszyłam się i nie pomyślałam. Dopiero w pracy mi się przypomniało i zaczęłam się zastanawiać, czego tak dużo zapłaciłam :roll: Trudno, gapowe się płaci. Nie lubię nabijać kabzy PP, ale tym razem im się udało :mad: Dajmy chłopakowi szansę ;) Trzymam kciuki, żeby mu się udało :loveu: Quote
mama_Alfika Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='gameta']a oto i oczekiwana najdłużej biologia :) I dwie inne :) Brakuje tylko z zamówionych testów biologicznych i przesyłki od Mamy_Alfika (nie wiem kiedy została nadana), jak dojdą, to dam w innym terminie - przekazanie reszty w ten łikend. [/QUOTE] Ja wyślę dopiero jutro lub pojutrze, przepraszam, nie dałam rady :( Quote
gameta Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='mama_Alfika']Ja wyślę dopiero jutro lub pojutrze, przepraszam, nie dałam rady :([/QUOTE] Oki, nie śpiesz się, następne spotkanie dopiero za dwa tygodnie, więc kupa czasu :) Quote
gameta Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Moi drodzy, ponieważ z tej akcji zostało 40 zł, chciałabym je przekazać tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205325-Koszyczek-Wielkanocny-dla-ubogiej-rodziny-prosimy-o-wsparcie[/URL] jeżeli ktoś ma coś przeciw - niech powie teraz, lub zamilknie na wieki ;) Nasz maturzysta zawalony podręcznikami i pomocami dziarsko kuje do matury. O efektach powiadomię, rzecz jasna :) Quote
Osiolek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='gameta']Moi drodzy, ponieważ z tej akcji zostało 40 zł, chciałabym je przekazać tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205325-Koszyczek-Wielkanocny-dla-ubogiej-rodziny-prosimy-o-wsparcie[/URL] jeżeli ktoś ma coś przeciw - niech powie teraz, lub zamilknie na wieki ;) Nasz maturzysta zawalony podręcznikami i pomocami dziarsko kuje do matury. O efektach powiadomię, rzecz jasna :)[/QUOTE] Pomysl swietny!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='gameta']Moi drodzy, ponieważ z tej akcji zostało 40 zł, chciałabym je przekazać tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205325-Koszyczek-Wielkanocny-dla-ubogiej-rodziny-prosimy-o-wsparcie[/URL] jeżeli ktoś ma coś przeciw - niech powie teraz, lub zamilknie na wieki ;) Nasz maturzysta zawalony podręcznikami i pomocami dziarsko kuje do matury. O efektach powiadomię, rzecz jasna :)[/QUOTE] Pomysł super! :loveu: Jestem ZA :p A za maturzystę trzymam :kciuki: :loveu: Quote
Recommended Posts